Koti Uutisia Slovakialaiset kansallismieliset lahjoittavat köyhille 1 488 € – poliisitutkinta

Slovakialaiset kansallismieliset lahjoittavat köyhille 1 488 € – poliisitutkinta

3

Kansanpuolue – meidän Slovakiamme -puolueen kansanedustajaa Milan Uhrikia vastaan voidaan nostaa syyte lausunnoista, joita hän sanoi poliittisessa O 5 minút 12 -keskusteluohjelmassa julkisrahoitteisella RTVS-kanavalla. Uhrikin mielestä hänen lausunnoissaan ei ollut mitään vikaa.

“Olemme lähettäneet ilmiannon poliisille ihmisoikeuksien ja -vapauksien vastaisen toiminnan tukemisesta ja levittämisestä tai sellaisen toiminnan sympatisoinnista”, sanoi liberaali kansanedustaja, Vapaus ja solidaarisuus -puolueen parlamentaarikko Odrej Dostál.

Keskusteluohjelman aikana Dostálin puoluetoveri L’ubomír Galko pyysi Uhrikia kommentoimaan Meidän Slovakiamme -puolueen muiden kansanedustajien kommentteja, joita hän kutsui “rasistisiksi ja fasistisiksi”. Hän totesi, ettei hän voinut tuomita valkoisten tulevaisuuden turvaamisesta kertovaa kommenttia, jossa toinen puolueen kansanedustaja siteerasi edesmennyttä David Lanea. “En näe siinä mitään pahaa. Kutsukaa minua rasistiksi, mutta kyllä, minusta meidän pitää turvata tulevaisuus valkoisille lapsille, ei vain muille.”

Valtavirtapoliitikot olivat myös valittaneet, että Meidän Slovakiamme -puolueen puheenjohtaja Marian Kotleba oli jakanut vähävaraisille perheille shekkejä, joissa oli summa 1 488 €. Tämä yhdessä Uhrikin lausunnon kanssa on johtanut poliisitutkintaan muun muassa “natsisymbolien käytöstä”.

 
Lähde: Diversitymachtfrei.blogspot.com

3 KOMMENTIT

 1. Poliisit taas keskittyivät “vahvuuksiinsa”.

  Esim. Suomessa “pakolaisten” ja suvakkien yhteishankkeiden eli matu-leirien pitämiseen keskellä kaupunkia vastoin kaikkia mahdollisia järjestyssääntöjä ja paloturvallisuusmääräyksiä sähköä kaupungilta varastaen EI poliisi puutu milläänlailla eikä lailla.
  Sen sijaan kansallismielisten jokaista liikettä seurataan kuin haukat ja syynätään ruuat, lämmitykset ym. Sanomattakin on selvää, ettei heillä olisi edes eliitin mielestä mitään oikeutta olla siellä missä ovat ja siksipä koko kaupungin elämä menee sekaisin heistä. Ei Marista.
  Sen sijaan kaukaiset kulkijat ilmoittavat “Suomen kuuluvan heille”. Siihen poliisi sanoo: “JEES, JEES!” Vasso guu.
  Sipoossakin kiusattua ja pahasti hakattua poikaa saattoivat pari kolmisen kuukautta sitten “väärät miehet”. Eli näitä virastaan mustasukkaisia palopäälliköitä on ilmaantunut suomalaiseen reaalielämään oikeasti, eikä vitsiksi asti.
  “Väärin sammutettu!”

 2. Kuka k***pää valittaa vähävaraisille annetuista lahjoituksista?! Eikö vasemmistolaisten ja liberaalien ole tarkoitus olla kansan puolella?

Comments are closed.