Koti Uutisia Sionismi “Sionistijuutalaiset pankkiirit aiheuttivat Turkin liiran valuuttakriisin”

“Sionistijuutalaiset pankkiirit aiheuttivat Turkin liiran valuuttakriisin”

24
Burhan Kuzu.

The Jewish Chronicle -lehti uutisoi 15.2.2018, kuinka Turkin Oikeus ja kehitys -puolueen (AKP) perustajajäsen Burhan Kuzu pohti Twitter-keskustelun yhteydessä, että Yhdysvaltain presidentti Donald Trump “ei välttämättä ole havainnut juutalaissyntyisten sionististen pankkiiriperheiden hallitsevan maata”.

Viime viikkoina Turkin liira on joutunut valuuttakriisiin, jossa liiran kurssi suhteessa dollariin on romahtanut. Elokuun puoliväliin 2018 mennessä Turkin liira on menettänyt arvostaan noin neljänneksen markkinoiden reagoidessa diplomaattiseen kriisiin, joka syntyi, kun Yhdysvaltain presidentti Trump asetti pakotetullit Turkista tuotaville metalleille, jotta Turkki taipuisi palauttamaan amerikkalaisen evankelistapastorin.

Trumpin asettamat pakotetullit nostattivat Turkissa kansallismielistä liikehdintää, jonka myötä Kuzu rohkeni julkisesti ehdottaa, ettei Yhdysvalloissa välttämättä ole kunnolla tiedostettu, ettei USA:n valtiolla ole enää suurinta päätösvaltaa omaan valuuttapolitiikkaansa.

“Amerikkalaiset luulevat, että dollari on USA:n valuutta”, Kuzu kirjoitti twiitissään ja jatkoi: “Todellisuudessa koko maailman taloutta hallitsee raha, jonka painavat 12 juutalaissyntyistä sionistista pankkiiriperhettä. Näitä pankkiireita on korkeintaan 300.”

Kuzu twiittasi, että Trump voisi osoittaa rohkeutta vääntämällä Yhdysvaltain dollarin hallinnointivallan pois juutalaisilta pankkiireilta ja alkamalla painaa rahan itse – mutta sillä tavoin toimiessaan hän todennäköisesti joutuisi luopumaan hengestään. Kuzu oli aiemmin Turkin eduskunnan pitkäaikainen jäsen, kunnes viime vaaleissa hän ei tullut valituksi. The Jewish Chroniclen mukaan Kuzun Twitter-profiilissa oleva sähköpostiosoite viittasi siihen, että hänet oli sittemmin nimitetty Turkin presidentin Recep Tayyip Erdoğanin neuvonantajaksi. Näin on menetelty myös useiden muiden aiempien Turkin eduskunnan jäsenten kohdalla. Kuzu on edelleen myös AKP:n päättävän elimen jäsen.

Turkissa asuu yhä noin 20 000 henkilön juutalaisyhteisö, jonka jäsenistä suurin osa on Istanbulissa ja Turkin eteläosassa sijaitsevassa Hatayn kaupungissa. Aiemmin tänä vuonna ilmeni, että noin 2 000 turkinjuutalaista oli hakenut Portugalin kansalaisuutta Erdoğania vastaan tehdyn vallankumoushankkeen epäonnistuttua ja juutalaisten alettua kokea olonsa sen myötä tukalammaksi.

The Jewish Chronicle otaksuu, että turkkilaiset käyttäisivät sanoja “juutalaiset” ja “Israel” synonyymeinä ja että Istanbulin synagogaan vuonna 2017 tehdyn iskun tekijöinä olisivat olleet ultranationalistit. Lehti jatkaa, että kyseessä olisi ollut kostoisku Israelin kiisteltyihin puolisotilaallisiin toimiin Al-Aqsa-moskeijan suhteen.

Sähköpostissaan The Jewish Chroniclelle Kuzu kertoi, että twiitissään hän kiinnitti huomiota “Israelia tukevan lobbausjuntan tehokkuuteen Yhdysvalloissa” eikä hänen twiiteillään “ollut mitään tekemistä turkinjuutalaisten kanssa, joilla on yhtä lailla oikeus Turkin valtion osallisuuteen kuin itsellänikin”.

Lähde: The Jewish Chronicle

24 KOMMENTIT

 1. Niin, ja katsokaa mitä Venäjän ruplalle on käynyt tässä viime vuosina.

  • Venäjällä sattuu ja tapahtuu:
   – fyysistä kultaa ostetaan, jo 2170 tonnia
   – USAn obligaatiot myyty melkein kaikki
   – itsenäinen kansallinen maksujärjestelmä on luotu ja toimii
   – Kiinan (ja muiden) kanssa tehdään kaupat kansallisissa valuutoissa aina kun mahdollista
   – Pietarissa toimii ruplilla kauppaa käyvä pörssi, myös öljykauppa
   – Pankkien kansallistaminen jatkuu koko ajan, jo 70% pankeista on valtion omistuksessa.

   Jos laskea 2+2, yllämainitut toimenpiteet viittaavat valmisteluihin dollarin jälkeiseen elämään.

   • Ei kiinnosta sinun lätinät.

    Kaikille muille tarkoitin katsomaan mitä ruplan kurssille on tapahtunut viimeisen viiden vuoden aikana.

    • Ruplan kurssi huolestuttaa valuuttakeinottelijoita.

     Ongelma siinä on se, että “Venäjän” Keskuspankki yksityinen jutikoiden lafka, ja FEDin alakonttori. Uusia ruplia talouteen luodaan melkein kokonaa kun vientiyritykset myyvät “Venäjän” keskuspaniklle petrodollarit. Täten jutikoiden kirjoittama perustuslaki pakottaa Venäjää olemaan USAn nöyränä orjana.

     Mikäli Venäjä nousee kapinaan ja kansallistaa “Venäjän” KP ja alkaa myymään öljynsä ruplilla – se olisi yhtä kuin sodanjulistus Maailman Judentumille. Tuntuisi maailmalla ja Suomessakin välittömästi.

     • Ruplan kurssi tuskin suuresti huolestuttaa valuuttakeinottelijoita mutta Venäjän valtiontalouden alamäki huolestuttaa niitä, jotka joutuvat keksimään syitä ja selityksiä sen peittämiseksi.

      Sionistioligarkkivetoinen Venäjä tuskin nousee kapinaan sionistioligarkkeja vastaan, ellei halua vararahastonsa tyhjenevän täysin, pohja paistaa jo läpi. Maahan on muutenkin kohta kopio-USA; pienen, ökyrikkaan juutalaisista koostuvan sisäpiirin komennossa ilman kunnollista sosiaaliturvaa ja miljoonat kansalaiset elävät köyhyysrajan alapuolella.

     • Miksi sitten “sionistioligarkkivetoisen” Venäjän ilma-ase eilen aloitti sionistivetoisten jihadistien ankarat pommitukset Idlibissa, raivaten täten tietä sionistivastaisille syyrialaisille ja sionistivastaisille iranilaisille maajoukoille. Ja arvaa, ovatko sionistit ilosia siitä, miten päättyy heidän masinoima ja melkein voitettu Syyrian sota.

      Tuosta varaston pohjasta, joka muka “paistaa jo läpi”. Kullan läpi se ei paista: viimeisen Blumbergin ilmoituksen mukaan VF:n fyysisen kultavarannot saavuttivat jo 2170 tn, ja kasvaa tasaisesti n. 25 tn/kk. Elintaso nykyisin on Venäjän tunnetun historian korkein, ja inhimillisen kehityksen indeksin mukaan kuuluu valtioihin, joihin on “Hyvin korkea HDI-indeksi”. Taloudellista kehitystä tapahtuu koko ajan, ja fascisti Putinin kannatus yli 70%. Venäjä se ole mikään USAn kopio, ja tässä humoristisessa kuvassa on näytetty ero:
      https://cs5.pikabu.ru/post_img/big/2015/12/17/9/145036375115428861.jpg

      Judet ovat kyllä edelleen hyvin voimakkaat. Esim. julkisesti esitetystä vaatimuksesta tutkia mihin perustuu Holoco$tin sakraalinen luku “6*10e6” – uhkaa ankara vankilatuomio. Mutta silti rohkeat venäläiset julkisesti kyseenalaistavat siitä jopa vuosien vankilatuomion uhalla, ja tieto leviää.

      Hodorkovskin jälkeen juutalaisia oligarkkeja ei ole. Nyt on erikseen Habad perkeleitä jotka vaikuttavat (kulissien takaa), ja erikseen rikkaat judet liikemiehet joilla ei ole mitään näkyvää poliittistä valtaa. F’F aina unohdat että sanan määritelmän mukaan oligarkkina olemiseksi ei riitä olla superrikas, vaan superrikkaalla pitää olla myös poliittinen valta. Judeilla on valtaa mutta salainen; avointa valtaa (kuten oli Leninin ja Jeltsinin aikoin) heillä ei enää ole.

     • No joo… Jopa TASS myöntää, että alijäämää on ja että se pysynee 2% tuntumassa tästä eteenpäinkin:

      http://tass.com/economy/977388

      http://intersectionproject.eu/ru/article/economy/byudzhetnyy-plan-putina-na-2018-2020-gg-deneg-net-no-vy-derzhites

      Ja ei se vararahastokaan ole mikään Roopen rahasäiliö, jossa Putiini ja Medvedevi käyvät sukeltelemassa; voi kopsahtaa pää pohjaan:

      https://themoscowtimes.com/articles/russias-reserve-fund-ceases-to-exist-60157

      https://www.publicfinanceinternational.org/news/2018/01/russia-spends-all-reserve-fund-cover-budget-shortfalls

     • Venäjän kaikki rahastot tuleekin purkaa a.s.a.p.! Fasisti Putin tekee tämän oikein. Koska kun myydään öljy US-dollareilla, fyysinen arvokas aine liikku Venäjältä pois – vaihdossa mihin? Virtuaalisiin dollareihin joista ei ole mitään hyötyä mikäli dollarit pidetään (kuolletetaan) jossakin rahastossa. Ei mitään hyvää Venäjälle sellaisesta kaupasta! Sen sijaan FED/USA hyötyy, kun saavat sekä fyysisen ölyn, että pidetään dollarit pois kierrosta eli vähentävä inflaatiopaineen ja nostaen dollarin kysyntää.

      USAlle 100 dollarin setelin valmistus maksaa noin 10 senttiä, sillä kustannuksella USA ostaa Venäjältä tynnyrillisen öljyä! Kun lisäksi itse seteli pysyy USAlaisessa pankissa “rahastossa” – niin tämä on bankstereiden unelmien toteutus. Venäjän luonnon varoja taas ryöstetään mitä ehditään. Ei hyvä! Mutta sellaisen systeemin loivat amerikkalaiset “neuvonantajat” ja juutalaiset oligarkit 1990-luvulla. Tätä systeemiä nyt puretaan – ja Judentum ulvoo ja kiljuu! Koska dollareista luopuminen on puhdasta antisemitismiä ja suorastaan hitlerismi.

      Venäjän on purettava kaikki vieraassa valuutassa olevat rahastot, valtion budjetin alijäämä on siihen hyvä keino. Kun rahastot on purettu, öljy on myytävä ruplilla. Keskuspankki on kansallistettava, ja valtiollisten ruplien luominen pitää luovuttaa Valtiovarainministeriölle. Mikäli valtion kauppatase muuttuu positiiviseksi, tulee rajoittaa vientiä, koska se ei palvele Venäjän kehistystä.

      Muuten, Moscow Times on niin kosher paskalehti kuin vain voi olla. Omistajana vuoteen 2015 oli Sanoma, nyt on joku hollantilainen rahasto, varmasti kosher tämäkin. Älä usko kosher lehtejä.

     • Leo: “Miksi sitten ”sionistioligarkkivetoisen” Venäjän ilma-ase eilen aloitti sionistivetoisten jihadistien ankarat pommitukset Idlibissa, raivaten täten tietä sionistivastaisille syyrialaisille ja sionistivastaisille iranilaisille maajoukoille. Ja arvaa, ovatko sionistit ilosia siitä, miten päättyy heidän masinoima ja melkein voitettu Syyrian sota.”

      No kai samasta syystä kuin silloin aikoinaan N-liiton aseistamat arabisosialistit sotivat sionistiarmeijoita vastaan täysin ohjelmoidussa konfliktissa. Konfliktit kun tuppaavat rikastuttamaan joitain ja muutoinkin siis toiset tappelevat ja toiset vetelevät naruista. Vai uskotko kommunismiin?

     • Ja esim. Syyria on siis pommitettu aika romuksi. Toisaalta Iranin konfliktit nostelevat öljyn hintaa ja iskevät tuhoisasti valkoisen Euroopan talouteen ym. ym.

     • Venäjän budjettiennusteet perustuvat lähes pelkästään oletettuun öljyn hinnan nousuun ja jokainen hintaa nostava konflikti otetaan siellä riemumielin vastaan. Mitä pitempään konflikti saadaan kestämään, sitä todennäköisempi on hinnan nousu. Mutta sehän on vain ja ainoastaan sattumaa, aina ja joka kerta…

     • Tättärää:

      NL tuki arabisosialisteja koska sodanjälkeinen NL oli USAa ja Israelia vastaan. Ja toisin päin, koska Saksan hävittämisen jälkeen NL:stä tuli Judentumin Vihollinen #1.

      Ei ainoastaan Venäjä, vaan myös USA on kiinostunut öljyn hintojen noususta, koska mikäli tynnyrihinta on alle 80 dollaria/tynnyri – USAn “liuskekaasu vallankumous” ei toimi, ja koko hieno suunnitelma kuolee. Ukrainan vallankaappauksen ja Syyrian sodan avulla USAlaiset yrittivät eristää Venäjä Euvostoliitosta ja myydä omat liuskekaasut eurooppalaisille; toisin sanoen ottaa itselleen Venäjän osuuden Euvostoliiton energiamarkkinoista. USA epäonnistui Nordstream1 ja -2 estämisessä, joten se häviää sekä erän että pelin.
      USAlaiset epäonnistuivat surkeasti, koska Putin ennakoi kaiken. Jopa Sabettan satama oli rakennettu ja parastaikaa toimittaa LNG kaasutankkereilla USAn markkinoille, varmistamaan täten että liuskekaasu kuolee pois. Putin ei lähtenyt sotimaan sorrettujen ja vastarintaan nousseiden Novorossian venäläisten puolesta (l. otti opiksi Hitlerin vastaavasta tilanteesta, kun puolalaiset surmasivat “Puolan saksalaisia” ennen 2MS ja Hitler ryntäsi suojelemaan); armeijan sijaan sinne lähtivät apuun joitakin vapaaehtoiset ja “pohjoinen tuuli” toi Novorossialaisille aseita ja muuta, jotta menestykkäästi selviytyä saarrosta. Syyriassa taas USAn/Israelin käsikassarana toiminut ISIS sai sarville perusteellisesti Putinin ilma-aseelta ja laivastolta.

      Nyt USAlaiset yrittävät lietsoa sotaa Irania vastaan ja se varmasti nostaisi hiilivetyjen hinnat, mutta USA pelkää, että shokki voi romahduttaa koko petrodollarin korttitalo! Se olisi USAlle katastrofi.

      En usko kommunismiin. Olen kansallissosialisti.

     • Uskot Neuvostoliiton aitouteen ja kylmään sotaan. Tietenkin. Muutenhan et uskoisi Putiniinkaan

     • Joopa joo. Onhan taas varsinaisilla kielikukkasilla höystettyä Putainipaatosta. Saattaa tuohon joku uskoakin, mutta kirjoitusasu kertoo, että joko kääntäjä reistaa tai taas on uusi wanha Leo iltavuorossa.

 2. Burhan Kuzunille kiitos, että uskaltaa avata asiaa. Tämän kirouksen murtaminen on maailman kansojen yhteinen asia.

 3. täh? eikös näiden “juutalaisten” pitänyt olla hallitsemattoman maahanmuuton ja islamin leviämisen puolella? aika heikkoa levittämistä jos alkavat muslimivaltiota tuhoamaan.
  salaliittonne on omituinen.

  • Turkki on toiminut arabimaiden talouspakolaisten kauttakulkumaana mutta aika vähän tulee nykyään enää turkkilaisia pakolaisina Eurooppaan. Vaan kun talous saadaan kunnolla kuralle, käynnistynee muuttoaalto sieltäkin uudemman kerran.

   • Erdogan on juutalainen. Voihan sitä sanoa yhtä ja tehdä toista. Kovin yksinkertaista.

    • Ei se ole juutalainen. Erdogan ostaa nyt Putinilta S-400 ohjusjärjestelmät, tästä JUSA ei tykkää yhtään.

     • Leo on melko rankasti pihalla kaikesta — oli aihe kuin aihe.

     • Olet niitä kavereita, joka ei löydä edes omaa persettään kahdella kädellä ja taskulampulla.

      Pyydän: älä kommentoi mitään minun viesteihini. Minua ei kiinnosta. Minä myös jätän sinut typerine copy-paste-indoktrinaatioinensi omaan arvoosi. Jooko? Kiitos.

 4. Juutalaiset tuntuvat olevan edelleen hiton taitavia pankkiireita, menneinä aikoina vaan tehneet saman virheen kerta toisensa jälkeen eli ruvenneet vaatimaan korviaan myöten velkaantuneelta hallitsijalta rahojaan. Joutuneet sitten maanpakoon, ja takavarikoidulla omaisuudella on paikattu valtiontaloutta. Turha Erdoganin yrittää taistella tällaista maailmanlaajuista klikkiä vastaan, kannattaa ennemmin liittoutua sekä sitouttaa ja integroida heidät maan talouteen. Kyllä Venäjälläkin Rotenbergin nimi tuo talouteen paljon enemmän kansainvälistä uskottavuutta kuin vaikkapa Kuznetsov.

  Turkki ryssi taloutensa ihan ite, väitetyn vallankaappausyrityksen ja sen yhteydessä sulttaanin toimenpiteiden takia yksi valtion tukipylväistä eli turismi romahti ensimmäisenä. Kreikka ja Espanja kiittävät.

Comments are closed.