Koti Uutisia Simon Lindbergiä kuulustellut syyttäjä aktiivinen vihreissä

Simon Lindbergiä kuulustellut syyttäjä aktiivinen vihreissä

1

Lauantaina 22 Vastarintaliikkeeseen kuuluvaa henkilöä pidätettiin epäiltyinä väkivaltaisesta mellakasta. Yksi pidätetyistä oli naispuolinen Nordfrontin valokuvaaja. Lisäksi pidätettiin Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen johtaja Simon Lindberg. Kaikki ovat nyt päässeet vapaiksi.

Yhteenotosta otetuilta videoilta voi nähdä, ettei kukaan pidätetyistä tehnyt missään vaiheessa vastarintaa, vaan poliisi itse hyökkäsi sen sijaan heidän kimppuunsa ja pahoinpiteli heitä törkeästi.

Nya Dagbladet -lehti paljastaa, että eräs PVL:n jäseniä kuulustellut syyttäjä kuuluu kilpailevaan puolueeseen, vihreisiin. Hänellä on puolueessa poliittisia tehtäviä Göteborgin kaupungilla. Kyse on varapääsyyttäjä Per-Erik Rinsellistä.

Nya Dagbladet kirjoittaa, ettei Rinselliä ole kyetty vahvistamaan vapaamuurariksi kuten isäänsä. Jo aiemmin on selvinnyt, että lakimies Anders Hafsgård kuuluu salaiseen Ruben-verkostoon, johon myös Ruotsin valtakunnanpoliisipäällikkö Dan Eliasson kuuluu. Hafsgård osallistui hallinto-oikeuden päätökseen puolittaa Vastarintaliikkeen Göteborgin-marssireitti.

 

Lähteet: Nordfront.se, Nya Dagbladet

1 KOMMENTTI

Comments are closed.