Koti Artikkelit Vastarintaliike Kampanjamateriaalia Tampereen mielenosoitusta varten

Kampanjamateriaalia Tampereen mielenosoitusta varten

19

Kuten uutisoimme aiemmin, esimerkiksi Facebook on ryhtynyt sensuroimaan tulevan Tampereen mielenosoituksen mainoksia käyttäjien sivuilta. Kannustamme liikkeen tukijoita silti mainostamaan tapahtumaa niin sosiaalisessa mediassa kuin muuallakin.

Julkaisemme nyt uutta materiaalia, jolla kaikki voivat osallistua mielenosoituksen mainostamiseen ja poliittisen poliisin ajaman kieltohankkeen vastustamiseen. Internetissä mainostamisen lisäksi voit tulostaa materiaalia ja levittää sitä oman paikkakuntasi katukuvaan sekä kotitalouksiin.

Täysikokoiset tiedostot aukeavat kuvia klikkaamalla! Nähdään Tampereella 21. lokakuuta!

Lentolehtinen:

Juliste:

Banderolli:

Internet-mainos:

 

Toimitus

19 KOMMENTIT

 1. Laitetaanpa levitykseen.

  Facebookissa mainostaessa ei saa mainita järjestävän tahon nimeä, joten monet kansallismieliset ovatkin alkaneet mainistamaan tätä muilla keinoilla – kiitokset tästä heille! Nähdään Tampereella!

 2. Ai jaha, miksi ei saa? Julkisena postauksena ollut viikon verran. Nyt postasin tuon yllä olevan.

  • Siis Facebook on poistanut päivityksiä ja antanut bannia päälle. Kyllä järjestäjien puolesta saa mainostaa!

 3. Kannattaako Tampereelle saapua aamupäivästä? Tarkkaa aikaa en tarvitse tässä vaiheessa. Hankin vain junaliput hyvissä ajoin.

  • Samaa täällä mietitään. Onko iltapäivä vai ilta? Tietääpi milloin kannattaa saapua paikalle ja junalippuja myös ostamassa.

  • Itse suosittelisin pelaamaan varman päälle ja saapumaan kaupunkiin jo aamupäivästä.

   Perinteisesti viikonloppuna järjestettävät tapahtumat sijoittuvat puolen päivän tienoille. Mikäli tapahtuma jostain syystä järjestetäänkin hieman myöhemmin, on hyvää aikaa käydä esimerkiksi ruokailemassa ennen paikalle saapumista.

  • Osaavatko perussionistit edes muuta tehdä kuin irtisanoutua milloin mistäkin? Ainakaan hallituskauden perusteella eivät 😀

  • Immonen oli osa PsyOppia kesällä 2015. Hänen twiittinsä (ja ennenkaikkea responssi siihen) oli täysin laskelmoitua. Oli tiedossa että on tulossa matuvyöry, perussionistit vasemmiston kanssa kehittivät “nerokkaan” juonen:

   Laitetaan paha rasisti persu twiittaamaan monikulttuurisuutta vastaan, sitten järjestetään 15 000 hyödyllisen idiootin rinkirunkku tuomitsemaan paha rasismi ja sitten ups ihan yhtäkkiä alkaa tulla rajan yli kulttuurinrikastajia.

   • Ai väitätkö, että se kolmessa päivässä järjestetty jättimäinen meillä on unelma-ilmaiskonsertti olisi ollut etukäteen juutalaisen järjestäjänsä tiedossa??!!!

 4. Muistatte varmaan että SOO perui osallistumisensa johonkin sionistisen Finnish Defense Leaguen islamofoobiseen öyhötys-tapahtumaan? Se oli hyvä juttu, tulivat järkiinsä Magneettimedian julkaistua artikkelin jossa kerrottiin FDL sionisti-yhteyksistä tjsp.

  Seuraava vaihe yrittää mädättää SOO oli lähettää asialle varsinainen asiantuntija, itse Olavi “Annan täyden tukeni Israelille” Mäenpää. Tämäkään mädätys yritys ei onnistunut vaan SOO Turku potki kyseisen mustaparran ulos. Tämän jälkeen mustaparta haukkui koko porukan narkkareiksi tai muuta vastaavaa, en nyt muista tarkalleen.

  • Kah, enpäs tiennyt tästä. Hyvä että joistain muistakin kansallismielisistä löytyy vielä selkärankaa.

 5. “The only thing necessary for the triumph of evil is for good men to do nothing”. Its now time for good people to UNITE and speak out against those globalist bastards. Long live The Nordic Resistance Movement! See you in Tampere.

  Greetings from Norway.

 6. Hei haloo! Voisitte samalla kun marssitte sananvapauden puolesta myös ilmoittaa marssivanne KAIKKEA VÄKIVALTAA VASTAAN.
  Antifan pellet kuitenkin hyökkäävät kimppuunne, tehkää julkisesti selväksi että vastustatte väkivaltaa!

  • Hei haloo, ei meitä kiinnosta kommareiden hyökkäysyritykset. Ja jos tapahtuma on teemalla sananvapauden puolesta, niin miksi siihen sitten pitäisi lisätä kasa muitakin pykäliä? Järjestätkö useinkin mielenosoituksia, kun osaat ohjeistaa meitä muita tekemään sen mahdollisimman hankalasti?

Comments are closed.