Koti Uutisia Kotimaa Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty vasemmistolainen kuoli

Seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty vasemmistolainen kuoli

7
Pentti Tiusanen.

Vasemmistoliiton seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetty entinen kansanedustaja Pentti Tiusanen on kuollut. Omaisten mukaan Tiusanen kuoli sairauskohtaukseen.

Vielä marraskuussa Kymenlaakson käräjäoikeudessa käsiteltiin Tiusasen saamaa syytettä seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Syytteiden ohella hänet myös erotettiin tilapäisesti valtuustoryhmän jäsenyydestä häneen kohdistuneen rikosepäilyn tutkinnan ajaksi.

Syytteet seksuaalisesta hyväksikäytöstä eivät toki olleet ensimmäinen kerta, jolloin Tiusasen toimia kyseenalaistettiin. Hän on myös ollut julkisuudessa väitettyjen Stasi-kytkentöjensä vuoksi. Muutamia vuosia sitten Ylen MOT-ohjelma kertoi Tiusasen olleen 1970-luvulla Itä-Saksan turvallisuuspoliisin Stasin vakooja.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

  1. Entinen Stasilainen kuoli sopivaan aikaan, myöhemmin syytettynä paineen alla olisi saattanut jotain tulla julki, tai sitten kysymyksessä oli vain sattuma ja sairauskohtaus iski stressin vuoksi.
    Miten vain, muutama henkilö huokaa helpotuksesta kun kaikki ei tullutkaan julki.

  2. Kommari kuollut!
    Mahdankohan selvitä järkytyksestä ilman kriisitukea?

  3. Agentti Max kunnon tsekisti. Onneksi tuo Jaakko Laakso on vielä jäljellä muuten ullatus ullatus Emma Karin appiukko. Kummallista kun kumpikin Tiitisen ja Golitsinyn listat ovat haudattu? Ehkä muistin virkistämiseksi kuka oli harppisaksan tunnustamiskomitean puheenjohtajatar jolle harppisaksa edusti maanpäällistä paratiisia jo elinaikana ja olisi vienyt suomalaisetkin samaan autuuteen. Jälkimmäinen alkoi agentti Timosta.

Comments are closed.