Koti Uutisia Seksuaalirikoksissa maahanmuuttajien osuus muita rikostyyppejä suurempi

Seksuaalirikoksissa maahanmuuttajien osuus muita rikostyyppejä suurempi

3

Ulkomaalaisten osuus seksuaalirikostilastoissa on suhteellisen suuri, kertoi rikoskomisario Jyri Hiltunen Ylen haastattelussa tiistaina.

Seksuaalirikokset erottuvatkin muista rikostyypeistä juuri ulkomaalaisten suuren osuuden vuoksi. Joka vuosi 15–20 prosenttia ilmoitettujen seksuaalirikosten tekijöistä on ulkomaalaistaustaisia. Näissä tapauksissa tekijä on yleisimmin afrikkalainen tai Lähi-idän maista kuten Irakista ja Iranista.

Suurimmassa osassa seksuaalirikoksista tekijä on uhrille ennestään tuttu.

 
Lähde: Yle

3 KOMMENTIT

 1. “Yllätys”. Alkaisiko vielä joku “ymmärtäväinen” punikki lässyttämään, kuinka uhrit ovat mahdollisesti piilorasisteja ja he siksi ilmoittavat maahanmuuttajasta helpommin poliisille, muka siksi mamujen suuri prosentuaalinen määrä.

  • Jos joku laukoo tuollaisia hölmöyksiä, voi näyttää tämän artikkelin:

   http://www.vastarinta.com/sota-vaasan-kaduilla/

   “Rikosylikonstaapeli Marja Vuennon mukaan ulkomaalaisten tekemistä raiskauksista ilmoitetaan poliisille harvemmin kuin suomalaisten tekemistä. Ulkomaalaisten raiskaamat naiset kokevat suurempaa sosiaalista painetta ja häpeää, mikä saa heidät vaikenemaan kokemuksistaan. Onkin syytä epäillä, etteivät Orhan, Ali, Zakarias ja Thanh välttämättä olleet ainoita, jotka olisivat ansainneet tuomion. Heidän uhrinsa vain olivat rohkeampia kuin muiden.”

 2. Käytännössä kyse on “suuresta yhteiskunnallsesta kokeilusta”, kuten tunnettu vasemmistokommunisti Outi Nyytäjä ilmaisi EU-järjestelmää ja sen kehittämistä. Malli on luotu erilaisissa sosialististen internationalioiden ja bildenbergiläisten foorumeissa ’70-luvulla. Perustan ollessa marxilainen ajatusmalli, että rikollinen on uhri, todellisen uhrin asemaa sen sijaan ei kukaan vaivaudu pohtimaan. Korkeintaan syyllistetään siitä, että on luonut mahdollisuuden rikokselle.

  Tämän vuoksi ja tämän estämiseksi on erittäin tärkeää, että rankaistus on niin tuntuva, että se todella vaikuttaa tekoihin, vapausrangaistuksen jälkeen maastakarkoitus alkuperämaahan. Maan sisäisestä tilasta riippumatta, sillä ei voida ajatella mahdollisuutta, että tullaan tänne rikkomaan lakia ja vältytään sillä täydeltä vastuulta, että alkuperämaan lakien mukaan toimija on myös siellä rikollinen.

  Suomessa tämä ei kuitenkaan ole toiminut,mm. Norjasta Suomeen tulleet ja sinne palautetut ei norjalaiset ovat olleet ennen Suomessa kuin saattajina olleet viranomaiset,jotka ovat joutuneet käyttämään paluumatkalla lennon sijaan halvempia maayhteyksiä.

Comments are closed.