Koti Uutisia Sekasorto Saksassa lisääntyy

Sekasorto Saksassa lisääntyy

2

UK_saksalainen_poliisi

Tämän vuoden kuutena ensimmäisenä kuukautena ulkomaalaiset syyllistyivät Saksassa 142 500 rikokseen Bild-lehdelle vuotaneen Saksan valtiollisen rikospoliisin selonteon mukaan. Tämä tarkoittaa 780 rikosta päivässä. Myös newyorkilaisen Gatestone Institute -ajatuspajan raportti kertoo, että eri puolilla Saksaa paikallispoliisi on kohdannut murtumispisteensä.

“Kymmenvuotiaan tytön raiskaus Leipzigissa Saksin osavaltion suurimmassa kaupungissa on tuonut julkisuutta myös lisääntyvälle määrälle maahanmuuttajien tekemiä väkivaltaisia rikoksia kaupungeissa ja kylissä ympäri Saksaa”, ajatuspajan raportissa lukee. Tuhannet “turvapaikanhakijoina” tai “pakolaisina” maahan tulleet ovat menneet maan alle, ja poliisi epäilee näiden tekevän ryöstöjä ja muita rikoksia arkipäiväisesti. Freddi Lohse Saksan poliisiliiton Hampurin-toimipaikasta kommentoi, että ulkomaalaiset näkevät Saksan oikeuslaitoksen toimettomuuden kehotuksena jatkaa rikollista toimintaa.

Poliisi Tania Kambouri, joka on kirjoittanut kirjan Saksan poliisin tilanteesta maahanmuuttajarikollisuuden suhteen, on samoilla jäljillä. Hän toteaa viitaten maahanmuuttajiin: “Heillä ole mitään kunnioitusta meitä kohtaan.” Kambouri kertoo, kuinka nuoret muslimit hyökkäävät verbaalisesti partioivien poliisien kimppuun. Kambourin mukaan heidän kehonkielestään näkyy, mitä mieltä he poliisista ovat.

Kambouri jatkaa, etteivät asiat voi jatkua nykyisellään. Hänestä se, mitä tuomioistuimissa parhaillaan tapahtuu, on “häpeällistä”.

Markkinatutkimusyritys YouGovin tekemän tutkimuksen mukaan 68 prosenttia saksalaisista on sitä mieltä, että maan turvallisuus on heikentynyt viime vuosien aikana.

Lähteet: Nordfront.se, Daily Express

2 KOMMENTIT

  1. Onneks tää on mahdotonta SUOMESSA,meidän viranomaiset osaa kaiken paremmin kuin muut ja maahanmuuttovirastossakin tunnetaan kaikkien taustat!! Tuo oli siis vitsi, odotan päivää, jona nämä ammattitaidottomat mulkerot laitetaan vastuuseen teoistaan!!!

  2. “Poliisi Tania Kambouri, joka on kirjoittanut kirjan Saksan poliisin tilanteesta maahanmuuttajarikollisuuden suhteen…”

    Hieman kummastuttaa kuinka hänellä on ollut aikaa siihen. Jos yhtään uskoo valtamediaa, niin pitkin Eurooppaa riehuu “natseja” sekä “äärioikeisto”, että sitä voisi sanoa jo sisällissodaksi ja täydeksi anargiaksi.

    “Kaikkihan” tämän tietää! Siis, ne jotka käyttävät aivojaan. Seuraavat somea. Sekä enennekaikkea tekevät omia havaintojaan ympäröivästä yhteiskunnasta ja etenkin tekevät tästä omia johtopäätöksiä vallitsevasta reaalimaailmasta, sen erosta entiseen ja siitä mihin tuo kehitys tulee johtamaan jo lähitulevaisuudessa.

    Nyt hulluudesta on tehty hyve ja viisaista johtopäätöksistä kansalainen suljetaan vankilaan, koska hän “ajattelee väärin” tai mikä pahinta. Hän ei sulje silmiään, korviaan, eikä varsinkaan suutaan.

Comments are closed.