Koti Uutisia Ulkomaat ”Saksan kansallismieliset valmistautuvat sisällissotaan”

”Saksan kansallismieliset valmistautuvat sisällissotaan”

3

Mikäli Saksan tiedustelupalveluun on uskominen, maan kansallismieliset valmistautuvat tällä hetkellä sisällissotaan. Viranomaisten mukaan kansallismieliset harjoittelevat aseiden ja räjähteiden käyttöä sekä valmistautuvat yhteiskunnalliseen romahdukseen.

Raportin mukaan kansallismielisiin piireihin on tullut runsaasti uusia ihmisiä, joilla olisi kyky tehdä iskuja käyttämällä itsetehtyjä pommeja tai tuliaseita. Tiedustelupalvelun mukaan toiminta ei ole kuitenkaan kunnolla organisoitua ja ”suunnittelun ja toteutuksen välillä on iso ero”.

Saksa on tunnettu mielivaltaisesta suhtautumisestaan täysin laillisiin kansallismielisiin toimijoihin, mikä on voinut osaltaan vaikuttaa radikalisoitumiseen. Todennäköisimmän terrorismiuhan maassa kuitenkin muodostavat islamistit, mikä pätee myös muuhun Eurooppaan.

Lähde: RT

3 KOMMENTIT

  1. Tiedustelupalvelu valehtelee. Valehtelu ennakoi suuria puhdistuksia ja kansallismielisten rinnastamista täysin islamistiterroristeihin ja aatteiden kitkemiseen. Sensuuri tiukkenee ja kaikki ananvapaus lakkaa. Tämän vuoksi Trump ja co. “ammuskelivat” synagoogassa.

  2. mossad ku se siellä vapaamuurari johdossa varmistaa saksalaisten hävittämisen!!

Comments are closed.