Koti Artikkelit Sionismi ja Keisarin uudet vaatteet

Sionismi ja Keisarin uudet vaatteet

13

Jimmy Thunlind kertoo miten tarinaa Keisarin uusista vaatteista voidaan käyttää sionistisen valtarakenteen paljastamiseen – ja mitä kansallissosialistien pitää tehdä ollakseen voitokkaita. Artikkeli on julkaistu alunperin NordicResistanceMovement.org-sivuilla.

Ylikansallinen sionistinen valtakartelli käyttää tunnetusti rahapolitiikkaa, valtamediaa ja viihdeteollisuutta valtajärjestelmänsä pönkittämiseen. Vähemmän tunnettu tosiasia on se, kuinka massojen manipulointia toteutetaan jo tuhansien vuosien kokemuksella täydellisyyteen kehitettyjen alistamistekniikoiden avulla.

Näitä tekniikoita – joilla hyväksikäytetään ihmisten perustavimpia vaistoja, kuten yhteenkuuluvaisuuden tunnetta tai laumamentaliteettia – sovelletaan nykyään sekä tavan tallaajaan että merkkihenkilöihin.

Jotkut voivat ajatella olevansa moisen vaikuttamisen ulottumattomissa. Että heitä ei mikään sionistinen mahti manipuloi tai hallinnoi. He sanovat: ”Täällä Pohjolassa saan ajatella vapaasti ja kyseenalaistaa mitä vaan.”

Heille esittäisin kolme kysymystä:

1. Tunnetko olevasi vapaa estoitta kyseenalaistamaan massamaahanmuutton työ- tai koulukavereidesi kuullen sekä kertomaan heille miksi siirtolaisuus on haitaksi rotumme selviytymiselle?

2. Tuntuisiko ihan normaalilta istua ruokasalissa ja kertoa juutalaisten suuresta osuudesta valtamedian ja viihdeteollisuuden päättävissä elimissä?

3. Voitko missään asiayhteydessä kyseenalaistaa ”suunniteltua ja teollisessa mittakaavassa tapahtunutta” juutalaisten hävittämistä toisessa maailmansodassa?

Jos vastasit “ei” yhteenkään yllä esitetyistä kysymyksistä, haluaisit varmaan tietää miksi et? Mikä tekee sinusta – joka elät “vapaan sanan ja ajattelun” valtiossa – kykenemättömän kyseenalaistaa tai ajatella mitä haluat asioista, joissa on mahdollista päätyä eri näkökantaan? Tässä tekstissä pyrin vastaamaan tähän kysymykseen.

Ihmisen laumamentaliteetti on niin vahva, että se voi saada ihmisen sanomaan tai toimimaan irrationaalisesti (epäjohdonmukaisesti), jotta meitä ei luokiteltaisi ”kerettiläisiksi”. Emme tahdo näyttää epäpäteviltä, oudoilta tai tyhmiltä muiden edessä, sillä se olisi pahimpia asioita mitä meille voisi tapahtua.

Opettavainen tarina

Kirjailija Hans Christian Andersen on kertonut tämän ilmiön dynamiikasta erittäin osuvasti. Hänen tarinansa keisarista ilman vaatteita tuo ilmi tämän massamanipuloinnin tekniikan, sen ominaisuudet sekä sen, mitä vaaditaan, jotta tämä tuhoisa illuusio voi puhjeta.

Tarina kertoo keisarista, jolla oli päähänpinttymä hienoista vaatteista. Hän teki mitä tahansa näyttääkseen upealta ja hienostuneelta. Keisarin palatsille saapui kauppias toisensa jälkeen esittelemään tarjontaansa, ja eräänä päivänä pari huijaria asteli portista sisään. He väittivät kykenevänsä ompelemaan aivan ihmeellistä kangasta. Upeaa ja kallista. Vaatemateriaalilla oli jopa ainutlaatuinen ominaisuus, että tyhmät ja pätemättömät ihmiset eivät edes pystyisi näkemään koko kangasta.

Keisarin oli ehdottomasti saatava tällaista kangasta. Hän antoi parille paljon rahaa ja kultaa, jotta nämä valmistaisivat hänelle puvun ihmemateriaalista. Huijarit “ompelivat” ilmaa sekä vaativat yhä enemmän rahaa. Keisari lähetti parhaat miehensä katsomaan työn etenemistä ja he näkivät vain tyhjät kangaspuut. Virkamiehet eivät toki uskaltaneet kertoa olevansa pätemättömiä, joten he kertoivat keisarille ihmeellisestä kankaasta.

Kun keisari itse saapui tarkistamaan kangasta, hän pettyi. Ei näkynyt mitään kangasta. Mutta eihän ole mahdollista, että hän – itse keisari – olisi tyhmä tai typerys, joten hän seurueineen ylistivät kangasta. Paraatipäivänä huijarit pukivat keisarin ja ylistivät puvun erinomaisuutta. Paraati eteni läpi kaupungin, ja koska kukaan ei halunnut paljastua tyhmäksi, olivat kaikki samaa mieltä keisarin puvun ihmeellisyydestä.

Sitten eräs pieni lapsi, joka ei ollut vielä sukeltanut poliittisen korrektiuden hienouksiin, kajautti ilmoille: ”Keisari on alasti!” Lapsen sanat levisivät tulivalkean tavoin kansan keskuudessa, ja kohta kaikki huusivat: ”Hänellä ei ole vaatteita!” Keisari ei halunnut myöntää asiaa, vaan nosti nenäänsä vielä korkeammalle, ja paraati jatkoi matkaa. Alastomana.

Pohjolan hallitukset keisareina

Tällä tarinalla on monta yhtymäkohtaa tosielämään. Käsittelemäni tulkinta on kotimaani Ruotsin hallituksesta (mutta mikä tahansa Pohjolan hallitus kelpaa verrokiksi): Kuinka hallitus haluaa esiintyä maailman edessä hyväntekijänä, humanistisena ja feministisenä suurvaltana. Ulkomaalaiset ja huijarit ovat sionistit, jotka saapuvat käyttämään kukkoilevan hallituksen egoa rikastuakseen.

Modernia hallitusta ei yritetä vaatettaa näkymättömillä kankailla, vaan huijarit yrittävät hyödyntää ihmisen heikkoutta haluta kuulua hyväksyttyjen joukkoon ilman leimaantumista. Väittämällä, että hallituksen erinomaisuutta ymmärtämätön on kelvoton tai typerä, huijarit hiljentävät koko kansan ja saavat heidät alistumaan tilanteelle. Huijarit väittävät, että kaikki, jotka eivät ole samaa mieltä hallituksen linjan kanssa ovat tyhmiä ja tietämättömiä.

Tämä temppu on salakavala ja raakalaismainen. Se on sitä tehokkaampi, mitä korkeammalle kavutaan yhteiskunnan hierarkiassa. Jos on valta-asemassa tai kuuluisa, ovat tyhmän tai tietämättömän leiman saaminen erityisen kivulias asia. Tunnettuja manipulaatiotekniikoita ovatkin ihmisten tekeminen naurunalaiseksi sekä häpeän ja syyllisyyden tunteiden lietsominen. Huijarit saavat ihmiset tuntemaan itsensä tyhmiksi. Tai sitten he saavat toisinajattelijat tuntemaan häpeää jostakin, johon heillä ei ole osaa eikä arpaa: “Kansallismielisyys johti jo kerran holokaustiin!”

Kuinka nämä valheet, joilla sionistit tienaavat massiivisia määriä rahaa, ovat levittäytyneet yhteiskuntaamme, selviää palaamalla aiemmin esitettyihin kolmeen kysymykseen.

Massamaahanmuuton valhe

Sionistit ovat nostaneet ”totuudeksi” valheen siitä, kuinka rotumuukalaiset “rikastuttavat” meitä väittäen, että näiden tulo olisi jopa välttämätöntä meidän selviytymisellemme. Joka kyseenalaistaa massamaahanmuuton erinomaisuuden, leimataan heti tyhmäksi ja pahaksi.

Kun joku yksinkertainen kysyy, miksi eläkkeemme eivät enää riitä, vastaa hallitus sen olevan meidän oma syymme; olemme liian terveitä ja elämme liian pitkään. Ei uskalleta esittää kaikkien (myös vallanpitäjien) nähtävissä olevaa syytä, että 1,5 miljoonaa (Ruotsi) vierasmaalaista henkilöä jakaa eläkepottia kanssamme, vaikka he eivät ole olleet täällä töissä.

Jos joku muu hyväuskoinen sielu kirjoittaa nettiin, että massamaahanmuuton täytyy olla syy asuntopulaan (koska aidot pohjoismaalaiset saivat liian vähän lapsia viimeisen 30 vuoden aikana ollakseen se syy) tai että joukkoraiskaukset ja jengiväkivalta ovat lisääntyneet, nostetaan häntä vastaan syytteet kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja hänet leimataan tietämättömäksi vihapuhujaksi.

Huijarit ovat vakuuttaneet hallituksen siitä, että se esiintyy edukseen ja tiennäyttäjänä ottamalla maahan enemmän siirtolaisia kuin muut – tuhlaamalla tähän miljardeja veronmaksajien varoja ilman kriittistä asennetta varojen käytön suhteen. Tästä seuraa se, että suurin osa varoista menevät korruptioon – tai ase- ja ihmiskauppaan. Se tosiasia, että maahanmuutto hoidetaan lainatuilla varoilla, ja että lapsemme joutuvat maksamaan laskun, jätetään huomiotta. Onhan tärkeämpää näyttää hyvältä maailman edessä.

Kun patriootit tähdentävät miten suunnitelmallinen massamaahanmuutto vähitellen tuhoaa rotumme pois maailman kartalta, laulavat ihmismassat päättäjien edessä: “Upeaa, kuinka hienot vaatteet, kuinka ihmeelliset kankaat!”

”Riippumattoman median” valhe

Eräs toinen tärkeä valhe on se, että valtamediamme olisi vapaa sekä riippumaton, ja että viihdeteollisuudella ei olisi mitään tietoista agendaa. Jos kysyy julkisesti, miksi suurin osa maailman viihdeteollisuuden ja valtamedian yhtiöistä ovat juutalaisvetoisia, vaikka juutalaisia on pieni osa maailman väestöstä, saa heti tietämättömän ja tyhmän vihaajan leiman otsaansa.

Juutalaiset valtamedian hallitsijat yleensä tukevat terroristivaltio Israelia, toimivat aktiivisesti joukkomaahanmuuton puolesta sekä julistavat, että sananvapautta on rajoitettava, jotta hallitus ei joudu epämukavien kommenttien kohteeksi. Tämä todistaa heidän teeskentelynsä totuuden ja objektiivisuuden puolustajina olevan yhtä totta kuin keisarin “ihmeelliset” uudet vaatteet.

Hallitus varmistaa myös, että rajaton määrä TV-viihdettä sekä Hollywood-elokuvia ja amerikkalaista pornoa tulee Pohjoismaiden kansalaisten saataville. Samalla hallitus tukee Googlen ja Youtuben toimia tukkia järjestelmää kritisoivien suut. He, jotka uskaltavat ilmaista saaneensa mittansa täyteen homolobbausta, imperialismia, rotujen sekoittamista ja rappiota, joutuvat helposti tyhmien ja tietämättömien kastiin.

Holokaustivalhe

Keisarin uusissa vaatteissa kaikista silmiinpistävin vaatekappale on pitkä laahus, jota palvelijat kantavat keisarin takana kulkueessa. Tämä laahus on “kaikista ihmeellisin ja kaunein”. Nykyhallituksen kohdalla tämä laahus vastaa pyhää holokaustimyyttiä. Järjestelmä tarvitsee koko ajan tukitoimia sen ylläpitämiseksi.

Pohjoismaalaisilla ei ole mitään tekemistä holokaustimyytin tapahtumien kanssa. Kansalaisille ei ole esitetty yhtään rikosteknistä todistetta kyseisen myytin todenmukaisuudesta. Siitäkin huolimatta, että myyttiä ”silminnäkijöinä” uusintaneet henkilöt ovat lukemattomia kertoja jääneet kiinni valehtelusta, liioitteluista ja omista sepityksistä, on “holokaustin” kyseenalaistaminen edelleen täysin kielletty teema. Jotka uskaltavat tehdä näin, passitetaan vankilaan tai vähintään valtavirtaisen yhteiskunnan ulkopuolelle.

Joku erittäin naiivi yksilö voisi kysyä, miksi seuraavia asioita saa kyseenalaistaa rajoitta:

– Armenialaisten holokausti 1900-luvun alussa
– Japanin Hiroshiman ja Nagasakin pommitukset
– Dresdenin ja muiden siviilikaupunkien pommitukset Saksassa
Stalinin hirmuteot tataareja sekä ukrainalaisia vastaan

Eikö olekaan yhtä loukkaavaa kyseenalaistaa näitä? Vai olisiko kyse siitä, että näitä on harmitonta kyseenalaistaa, koska niistä on dokumentoidut todisteet olemassa?

Silti hallituksen on pidettävä tarina “juutalaisiin kohdistuneesta holokaustista” hengissä lainsäädännöllä, kansoja alistamalla sekä muistopäivien, opintovierailujen ja propagandan avulla. Muuten ihmiset eivät näkisi “holokaustia” – koska se on näkymätön.

Keisarin uudet vaatteet -tarina opettaa meille monta asiaa. Olemme laumaeläimiä. Näin ollen meihin vaikuttaa vahvasti ryhmäajattelu ja Janten laki. Tämä taipumus kärjistyy, kun valtaapitävät leimaavat kaiken oppositiotoiminnan ja kyseealaistamisen tietämättömyydeksi, tyhmyydeksi ja vihaksi. Tämä tarkkaan toteutettu massojen manipulointi on vihollistemme pääaseita kansojen vapauden ja rikkauksien riistämiseksi.

Meillä on siis suuri tarve sille, että yhä useampi huutaa lapsen lailla itsestäänselvyydet ilmoille: “Keisarilla ei ole vaatteita! Me emme ole niitä, jotka valehtelevat! Emme ole tyhmiä!” Mitä enemmän huutajia on, sitä enemmän uusia liittyy mukaan, kunnes kaikki ihmiset nousevat huutamaan yhdessä: “Ei enää valheita! Ottakaa huijarit kiinni! Heidän on palautettava jokainen kolikko ja sitten heidät pitää heittää ulos maastamme! Laittakaa keisari kahleisiin ja siirtäkää valta ensimmäiselle lapselle, joka huusi!”

13 KOMMENTIT

 1. Hyvä vertaus ja hyvää pohdintaa tekstin takana. Janten laki on usein se mistä itsekkin paasaan, tosin en tuolla nimellä, mutta ajatukset ovat olleet samoja. Useimmat ihmiset eivät vain välitä käyttäessään sosialisia medioita ja kertoessaan internettiin kaiken itsestään. Tai juostessaan omien töyuriensa perässä. Kuvitellen olevansa jotain tässä maailmassa.

  Tekstissä viitattiin sanaan “vapaa”. On olemassa myös toinen täkeä asia “herännyt”. Me tarvitsisimme usemman heränneen ihmisen joka näkee maailman sellaisena kuin se on. Raadollisena, hyväksikäyttävänä, orjuuttavana. Mitä enemmän ihminen “haluaa” jotain, sitä tiukemmin valtarakenteetn ottavat hänestä otteen. Vasta sitten kun ihminen ei halua mitään, hän vapautuu. Joka usein johtuu siitä että ihminen ymmärtää oman paikkansa yhteiskunnassa ja on siinä mukana vain silloin kun itse niin päättää.

  Kun vaapaat ja heränneet ihmiset löytävät toisensa, on valtaapitävillä kauhun hetket. Heillä ei ole mitään millä järkyttää tuota kansanosaa. Joka vahvistuu ja kriittisen massan ylittäessään, kaataa ja romuttaa nykyisen järjestelmän. Josta toivottavasti ei tule “eläinten vallankumous”.

  • Sääli vain että heränneitä on promilleluokkaa.. Nytkin edellisissä vaaleissa yli 99%a kansasta kannatti EU kusetusta.. joko puoluevalinnallaan tai jättämällä äänestämättä..

   • Kerropa sitten, että mitä olisi pitänyt äänestää? Kansanpettureita nuo kaikki niin vaikea valita.

  • Puukepeillä ovat neekeritkin Afrikassa toisiaan tappaneet sadointuhansin…

   Suomeen tarvitaan puolue, joka on aidosti Suomen asialla. Ei, PS ei kelpaa, sillä se on sionistinen kusetus.

 2. Hyvä tarina mutta ei ole paljoa tainnut kansakunnan ymmärrys tarinan suhteen parantua vuosisatojen kuluessa, pikemminkin päin vastoin!

 3. Tavistock on aivopesuintituutioiden ehdoton ykkönen. Sen perustamisen rahoittivat brittiläinen monarkia, Lord Rotschild ja Rockefellerit.

  Yleisen mielipiteen joukkomanipuloinnin nykyaikainen tiede Wellington Housessa, Lontoossa syntyi lordi Northcliffen ja lordi Rothmeren toimesta.
  Wellington housen tehtävä oli yrittää vaikuttaa niiden brittien mielipiteisiin, jotka vastustivat sotaa Saksaa vastaan.

  Aluksi mielipiteisiin alettiin vaikuttamaan sen kautta että alettiin tekemään mielipidekyselyjä.

  Myöhemmin keinot ovat olleet aivan uskomattomia ja olemmekin tuon joukkomanipuloinnin uhreja.

  Wienissä syntynyt Bernays alkoi käyttämään psykologiaa keinona mielipiteiden muuttamiseen.
  “Jos ymmärrämme joukkomielen mekanismit, voimme vaikuttaa joukkoihin, ilman että he itse huomaavat mitään.”

  Lisää tietoa löytyy John Colemanin kirjasta The Tavistock Institute Of Human Relations: Shaping the Moral, Spiritual, and economical decline of The United States.

 4. On totta, että meitä manipuloidaan ja aivopestään suorastaan tieteellisen tehokkaasti ja usein tuntuu siltä, että mitään ei ole tehtävissä.

  Mutta aivan näin asia ei ole. Kun puhuu asioista ihmisten kanssa, etenkin ns. työväestön kanssa, niin heillä on aivan hämmästyttävän usein jo jonkinlainen käsitys tästä. Esimerkiksi näistä asioista on hyvin selvä käsitys todella monella:
  – ns. valtamediat (YLE ja HS etunenässä) valehtelevat aina ja jos ne kertovat totta, se on useimmiten vain sattuma, tai sillä ei ole mitään merkitystä (sää-tai urheilu-uutinen jne.)
  – maahanmuuton haitat ja kustannukset
  – jopa globalisteista on jo nykyään hyvä käsitys
  – juutalaiset tunnetaan kyllä, mutta ei niin tarkoin kuin pitäisi
  – ilmastonmuutospropagandan tarkoitus on nostaa veroja, jotta riittää rahaa sionisti/vihervassariprojekteihin
  – ja monia muita vastaavia asioita

  Itse olen alkanut johdonmukaisesti ja näyttävästi eri tilanteissa kritisoida esim. juuri tätä ilmastonmuutoshysteriaa, sillä se tulee käymään raskaasti kansan kukkarolla ja rahat menevät, kuten aina, afrikkalaisten ja kulttuurimarxistien pers…seen. Tämä “tiedostava” porukka ei osaa lamppua vaihtaa, puhumattakaan, että he tekisivät jotakin tämän kuvaamansa uhan vastustamiseksi. He tarvitsevat vain fyffeä, jotta jambalaya jatkuisi. He tietävät tämän itsekin, tottakai. Mutta kun bensan, dieselin ja lämmitysöljyn hintaan pistetään puoli euroa litralle ilmastonmuutoslisää niin jokainen sössö kulttuurimarxistinainen saa kivan viran ja hyvän toimeentulon ja rajat voidaan avata Kongoa myöten.

  Tästä kun puhuu näillä sanoilla niin voin vakuuttaa: Miehet (ja naiset) kuuntelevat.

  Tämä polpotmainen hysteria tulee ehkä tuomaan todellakin vallankumouksen, sillä puheet, teot ja todellisuus ovat kohta kansan silmissä.

  Ja tästä on todella helppo laajentaa esim. EU:n, virkamiesten ja poliitikkojen totaaliseen huoraamiseen ja korruptioon.

  Vihollinen on nykyään niin ylimielinen ja itseään täynnä, että se itse asiassa heikompi kuin aikoihin.

  Rohkeasti vain puhumaan asiasta kaikilla foorumeilla, kaikissa tilanteissa. Kansa kuuntelee ja kansa ymmärtää ja kun kohta sitä lyödään raakasti päähän kulttuurimarxistien uusilla veroilla niin se herää kuin herääkin..

  • Ihminen tuhoaa luontoa ja eläimiä käsittämättömällä tahdilla. Tutkijoiden mukaan tällä hetkellä yli 100 eläinlajia on sukupuuton partaalla ja vuoteen 2050 mennessä kolmas maapallon luonnosta on tuhottu. Uskon myös ilmastonmuutokseen, mutta se missä niitä ilmastotekoja tarvisi tehdä on Aasia ja Intia mm. Kapitalistien ja sionistien johtamat monikansalliset megayhtiöt tuhoavat kokoajan sademetsiä ja luontoa ympäri maailmaa.

  • Ihminen lämmittää planeettaa ja veroilla se voidaan lopettaa. Jep, jep…

   Laittakaa kaikki vain palautetta firmoille, joiden tuotteita ostatte. Itse olen laittanut esim. Valiolle ja Juustoportille, joka myy. mm. vapaan lehmän maitoa.

   Käpyjä ja puita Afrikkaan sekä Väli- ja Etelä-Amerikan kehitysmaihin — se on näiden tahojen “ratkaisu” “ongelmaan”.

   Ehkä (vielä) paremmat olot eläimille, parempi hinta tuottajille(!), parempaa liksaa niille Valion ja Juustoportin duunareille jne. eikä mitään kehitysmaapelleilyä.

   Hesburgerkin istuttelee joitakin puita jonnekin hevonhelvettiin — mutta ranskanperunat pitää tuoda Hollannista, kuten ne tulevat kahdelle muullekin isolle Suomessa toimivalle (samalta toimittajalta).

   Suut auki, kansa! Ehkä kun tarpeeksi mölyämme, niin herätys tapahtuu ja iso massa vyörähtää liikkeelle pysäyttämättömästi.

 5. Valo, hienoa kommenttia!
  Yleensäkin Vastarinnan sivuilla tuntuu että hei täällähän oppiikin jotain 😀

 6. Venäjällä tiedetään sionismin vaaroista.

  “..Many of the affairs of our party and people will be perverted and spat on, above all, abroad, and in our country too. Zionism, striving for world domination, will cruelly avenge us for our successes and achievements. He still sees Russia as a barbaric country, as a raw materials appendage. And my name will also be defamed, slandered. Many crimes will be attributed to me.

  World Zionism will by all means strive to destroy our Union so that Russia can never rise again. The strength of the USSR lies in the friendship of peoples. The edge of the struggle will be aimed primarily at breaking this friendship, at breaking off the outskirts of Russia. Here, I must admit, we have not done everything yet. There is still a big field of work.

  Nationalism will raise its head with particular force. He will crush internationalism and patriotism for a while, only for a while. National groups within nations and conflicts will arise. Many pygmy leaders will appear, traitors within their nations.

  In general, in the future, development will go in more complex and even frantic ways, the turns will be extremely steep. The point is that the East will be especially agitated. There will be sharp contradictions with the West.
  … ”

  Conversation with A.M. Kollontai, November 1939

  • Taitaa tässä olla punainen sionisti valkoisen sionismin kimpussa….

Comments are closed.