Koti Uutisia Ulkomaat Saksan juutalaiset vaatii antisemitismin vastaisia toimia

Saksan juutalaiset vaatii antisemitismin vastaisia toimia

6

Tilastojen valossa vuosi 2018 on ollut antisemitistisen toiminnan vuosi Saksassa. Saksan juutalaisten keskusneuvosto vaatiikin nyt toimia antisemitismiä vastaan. Vuonna 2018 kirjattiin 1 646 antisemitismistä rikosta, vajaa 150 enemmän kuin vuonna 2017.

Liittokansleri Angela Merkelin edustajan mukaan hallituksen linja on selvä – antisemitismillä ei ole tilaa Saksassa. Juutalaisten mielestä hallitus ei kuitenkaan yritä kaikkeaan, ja juutalaiset vaativat lisää toimia valitun kansan suojelemiseksi.

Juutalaisten keskusneuvosto ei kuitenkaan mainitse, onko kasvaneiden rikosten takana rotumuukalaiset vai juutalaisten toimiin kyllästyneet saksalaiset.

Lähde: European Jewish Congress

6 KOMMENTIT

 1. Ruokkivan kättä purevan “lemmikin” hyysääminen voi olla vaarallista jopa (((muille)))…

 2. Olipas sopiva aika tuoda vaatimukset esille.

  Olikos se nyt viime viikolla kun Berliinissä julkistettiin EU:n vakoilukeskus. No, huomena kokoontuu Beliiniin EU:n poliisijohto. Niin Saksasta kuin koko euroopastakin. Tämä ~1700 poliisijohtajan konferenssi on virallinen tapaaminen jossa lyödään lukkoon EU:n poliisin strategia, suuntaviivat sekä toimintatavat. Tärkeimmät päätökset koskevat EU:n vakoilukeskukseen toimitettua ja jatkossa tallennettua “Big Dataa”. Siitä käy ilmi ihmisten puhelut, keksustelut kaduilla, ostokset, pankkitilit, tuttava- ja perhepiirit, varallisuus, suuntautumiset sekä harrastukset monie muiden asioiden ohella. Niin työntajat kuin ostotottumukset. Passit ja muut henkilöhtaiset asiat.

  Näiden henkilötietojen käyttämistä pohditaan varmasti koska huomenna, tiistaina, alkavan kokouksen tärkein fokus on EU:n jäsenmaiden kansalaisten nationalismissa. Se ei ole terorismissa, raiksuksissa, ryöstöissä eikä murhissa. Vaan suurin ja keskeisin fokus on nationalismissa!!!

  Meille tuli jo viimevuoden puolella EU:n ajatusrikoslaki jossa pelktä ajatukset ovat kriminalisoitu. Ja nyt kun sionistit ovat jälleen vaatimalla vaatimassa ja joukolla uhriutumassa (Varmaan jälleen kerran 6000 000) niin sillä julkisesti painostetaan huomena alkavaa EU-poliisin kokousta.

  Sanottakoon vielä että saksalaiset ruoskivat jälleen itseään turhaan. Sillä noin 260 000 poliisista on sisäisen tarkastuksen yhteydessä löytynyt 32 EPÄILTYÄ henkilöä joiden voidaan tulkita kuuluvan nationalistisen ajatusmaailman edustajiin. En siis ole yhtään yllättynyt että tämä uutinen sionistien aivopierusta oli ajoitettu juuri nyt.

  Saas nähdä julkaistaanko tästä kokouksesta mitään Suomen medioissa.

 3. Jos Juutalaisilla ei olisi mitään pelättävää/salattavaa, he eivät välittäisi antisemitismistä, koska ovat oikeassa ja “valittu kansa”. Mutta kun he käyttäytyvät tuolla tavalla, nähtävästi on luurankoja kaapissa.

  • 10 000 000 luurankoa kaapissa…

   Juutalaiset eivät edes ole seemiläisiä, vaan jaafetilaisa kuten arabitkin. Samaa paskaa kummatkin. Äläkälähäläshälä ja kurkku auki lehmältä.

Comments are closed.