Koti Uutisia Kotimaa Vastarintaliikkeen Israel-aktivismista kirjallinen kysymys eduskunnassa

Vastarintaliikkeen Israel-aktivismista kirjallinen kysymys eduskunnassa

4

Eduskuntaan on jätetty kirjallinen kysymys aktivismitapahtumasta, jonka Pohjoismainen Vastarintaliike järjesti alkuvuodesta Helsingissä juutalaisvaltio Israelin suurlähetystöllä. Kansanedustaja Peter Östman tivaa hallitukselta, mitä se aikoo tehdä “antisemitismin torjumiseksi Suomessa”.

“Suomessa natsipropagandan levittäminen ei ole uusi ilmiö. Viime itsenäisyyspäivänä näimme, kuinka Pohjoismaisen Vastarintaliikkeen mielenosoituksessa heiluivat natsiliput. Alkukuusta Vastarintaliike järjesti mielenosoituksen Israelin suurlähetystöllä tarkoituksenaan lietsoa vihaa Israelin valtiota ja juutalaisia kohtaan. Vastarintaliikkeen julkaisemassa puheessa Israelia kutsutaan valheellisesti ‘rikollisvaltioksi’ ja vaaditaan kansainvälisesti tunnustetun valtion lakkauttamista”, kysymyksessä todetaan.

Östmanin mukaan Euroopan unionin perusoikeusvirasto on selvittänyt joulukuussa, että 90 prosenttia Euroopan juutalaisista kokee antisemitismin lisääntyneen näiden asuinmaissa viimeisen viiden vuoden aikana. “On äärimmäisen huolestuttava kehitys, ettei esimerkiksi uskalleta pitää esillä oman uskonnollisen yhteisön symboleja julkisissa paikoissa vihapuheen ja syrjinnän pelossa”, kansanedustaja jyrisee.

Östman pitää myös tuomittavana sitä, että Tanskassa ja Ruotsissa joka neljäs “kyselyyn vastanneista kertoi kuulevansa säännöllisesti väitteen, että ‘juutalaisilla on liian paljon valtaa heidän kotimaassaan'”. Sionistien mukaan juutalaisilla ei voi koskaan olla liikaa vaikutusvaltaa.

Vastarintaliikkeen tempaus Israelin suurlähetystöllä sai kipinän, kun juutalaiset pommittivat hiljattain Syyriaa, jonka hallitus on selvinnyt vuosia jatkuneen verisen sisällissodan voittajana. Juutalaisten pommituksessa kuoli niin syyrialaisia kuin myös ulkomaalaisia vapaaehtoisia, jotka olivat riskeeranneet henkensä taistelussa Isisiä ja muita terroristijärjestöjä vastaan.

Lähde: Eduskunta

4 KOMMENTIT

  1. Jotain on tehty oikein kun on päästy eduskuntaan. Sielä ollaan jo!!

    Matkustakaapa Syyriaan tai Palestiinaan ja ostakaa sieltä paikallisia karttoja (tai netin kautta). Ei niissä ole sellaista valtiota kuin “israel”. Eikä sielä ole sellaista lahtea kuin “Persianlahti”. Miten nykypäivänä voi olla näin paljon eroavaisuuksia näinkin lyhyen matkan välillä? Kysymys kuuluukin: Kuka valehtelee tai -vääristelee tietoja?

  2. Östman vaati taannoin holokaustin kriittistä tutkimista ja kyseenalaistamista rangaistavaksi teoksi.

  3. Jotenkin tuntuu, että tällaiset julkiset ja poliittiset tempaukset on rahalla ostettu. Nyt kun vielä vaalitkin ovat ovella, ovat tempaukset halpoja.

  4. Ei Suomen ulkopolitiikkaa ole unohdettu, koska sitä ei ole olemassakaan. Suomen ulkopolitiikka on osa USA:n neokonservatiivien hahmottelemaa läntisen arvoyhteisön kollektiivista ulkopolitiikkaa. Siinä liittolaisilla on vaihtelevia rooleja kunkin maan erityisolosuhteista riippuen. Suomi on matala-aktiivisen geopolitiikan maa, jonka länsisuuntautuneisuutta pystytään vahvistamaan sisältä päin maan helposti korruptoitavaa eliittiä hyväksikäyttäen. Maan kansa on poliittisesti vähälahjaista ja lauhkeaa. Kulttuurimarxistinen aivopesu on uponnut väestöön hyvin ja syövyttänyt sen maatalouskaudella omaksuneen sisun ja itsenäisen selviytymisasenteen melkein täysin. Myös uskonnollinen perinne on tuhottu tai korvattu saatanallisilla lahkoilla. Maa ei aiheuta ongelmia NWO-projektille.

Comments are closed.