Koti Uutisia Saksalaista ammattikouluopettajaa syytetään kansallissosialistisen propagandan levittämisestä

Saksalaista ammattikouluopettajaa syytetään kansallissosialistisen propagandan levittämisestä

20

Pienen baijerilaiskaupunki Dietfurt an der Altmuehlin ammattikoulun opettaja on joutunut poliisitutkinnan kohteeksi kansallissosialistisen materiaalin levittämisestä. Niin kutsuttu skandaali sai alkunsa oppilaiden kuvattua salaa opettajaansa samaan aikaan kun hän kehotti oppilaitaan kirjoittamaan kansallissosialistisia iskulauseita ja laulamaan kansallissosialistilauluja.

Opettajan kerrotaan myös laulaneen Horst Wessel -laulua ja kehottaneen oppilaitaan laulamaan mukana. Paikallisella radiokanavalla väitettiin hänen huutaneen “Ulkomaalaiset ulos” ja “Heil Hitler”.

Kansallissosialismi on Saksassa lailla kielletty ideologia, ja tapaus on nyt poliisin selvitettävänä. Miehen ammattiyhdistys on ilmoittanut aikovansa erottaa hänet tapahtuneen vuoksi.

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

20 KOMMENTIT

 1. Kun minä olin aikoinani töissä Saksassa (aikana ennen EU:ta) niin silloin yleinen mielipidet kaduilla ja työpaikoilla oli “Auslander aus!”. Eli ulkomaalaiset ulos. Silti kukaan ei tullut koputtamaan minua olkapäälle koska suomalaisena en ollut “ulkomaalainen”. Mutta jo silloin nähtiin ja tiedostettiin varsinkin turkkilaisten kasvava määrä maassa ja maan sisäpolitiikassa.

  Eli, ei tuo nyt niin tavatonta ole. Yleinen ilmapiiri on Saksassa ollut kautta aikojen samanlainen. Aikaisemmin vain amerikkalaiset tukikohtineen aiheuttivat kauheasti sekaannusta, nyt heidän tilalleen ovat tulleet muslimit. Ja jälkimmäiset ovat vaarallisempia koska amerikkalaiset pitivät järjestystä yllä ja olivat osa taloudellista hyvinvointia. Jokainen kun sai päivärahaa 100$ joka kulutettiin paikallisissa pizerioissa ja pubeissa. Ja koska monikaan amerikkalaisita ei osannut saksaa, ottivat pizeriat vaihtopalkkiona jopa 40%. Eli sillä eli moni yritys.

  Mietin että kuinka kauas onkaan päättäjät Saksassakin erkaantuneet kansasta kun eivät tuon vertaa tiedä kansan mielipiteistä?

  • Samankaltaiset kokemukset minulla 80-luvulta. Suomalainen oli tervetullut ja yllättävän moni otti puheeksi ajan, jolloinka yhteisen vihollisen kanssa painittiin. Toin usein myös esiin faktan, että 1918 Saksan apu pelasti Suomen joutumasta bolshevikkien ikeen alle, sillä ilman heitä valkoiset olivat ahtaalla punaisten ja venäläisten miesylivoimaa vastaan. Ja taas tuli tuoppi pöytään… Prost!

 2. > ammattiyhdistys on ilmoittanut aikovansa erottaa
  > hänet

  Ammattiyhdistysten valta perustuu täysin lainsäädäntöön, siis valtion tukeen. Siksi ne ovat tilaisuuden tullen valmiit silmää räpäyttämättä unohtamaan jäsenistön edun, kun valtio tarjoaa persettään nuoltavaksi.

  Näin Suomessakin.

 3. Vaihtakaa SVL-pellet naurettava nuolilippunne swastikaan ja naurettava natsiräminärokkinne Horst Wesseliin, niin olette ehkäpä vähän uskottavampia ns. kansallissosialisteja, ehkäpä…?

  • Vaihda Erkki sivustoa ja burgeroi vielä vähän enemmän niin ehkä pääset muiden retardien kanssa osastolle.

   • Kielenkäyttösi perusteella sinunkin Anje kannattaisi vaan pysyä siellä ylilaudalla meemejä kirkumassa.

    • Mikä sana triggeröi sinut? “Kielenkäyttö…” -> pls, en edes kiroillut.

     • Anje, hieno mies, muistan teikäläisen Riemurasiasta kunnes meidät bannattiin sieltäkin ensimmäisenä 😀

     • Kielenkäyttö eli kuinka käytät kieltä. Taatun degeneraatin ylilautalaisen kulmaloordin tapaan et sitä tainnut tietää vaan itse heti liipaistuit. Että mene sinä takaisin sinne runkkailemaan alaikäisille piirretyille pojille ja jätä aikuiset rauhaan.

     • En vieläkään tiedä mitä yrität sanoa. Mikä nyt häiritsi kommenteissani? En edes käy ylilaudalla,mutta näköjään itse vetelet lapaseen sadetakki päällä lapoa katsoen kun tiedät laudan sisältöä?

      Kirjoitanko kirjakieltä ja argumentoin sivistyneesti? Voinhan niinkin tehdä mutta autisti Erkin kohdalla ei ole tarve. Kasva jo lapsi.

     • Kommentissasi häiritsi se että yrität täällä esittää olevasi aikuinen ja kansallissosialisti mutta sitten käyttäydyt kuin mikäkin vapaasti kasvatettu vasemmistokakara. Ja mites sinä tiedät että se mitä väitän ylilaudan sisällöstä pitää paikkansa ellet itse olisi siellä suurkuluttaja. Oma tietoni tottakai on “Know your enemy”-tyyppistä. Samaa ei voine sinusta sanoa kun et edes tunnu tietävän ketkä ovat vihollisiasi.

     • Eli toisin sanoen jostain syystä häiritsi sinua kun hiukan dissasin Erkkiä? Aika tunteisiin meni herkästi sulla poju, mut koita kestää se.

      Ylilaudan sanastoa voi kuka tahansa saada tietoonsa, ei se tee kenestäkään nyymiä joka rullailee laudalla. Onko ylilauta sun vihollinen niinkuin itse sanoit? On sullakin suuret ongelmat. Ja kyllä tiedän ketkä ovat vihollisia, mutta lauta ei ole yksi niistä se on pelkkä nettisivusto ääliö 😀

     • Ei se haittaa että “dissaat” Erkkiä, mutta sen voi tehdä vähän paremminkin kuin huutelemalla alaikäisten degeneraatiokulttuurin iskulauseita. Ja leikitään nyt että käytä ylilautaa, vaan vain pelkästään heidän sanastoaan ja omit heidän käyttäytymismalleja. Toisin sanoen siis toimit lautakulttuurin mukaisesti. Korvaa lauta juutalaisella, miksi sanoisit silloin henkilöä joka tekee kaiken kuten juutalaiset mutta ei ole juutalainen.

      Ja kuten juutalaisten tapauksessa, ei se yksittäinen killallwhites.ia tai mitä sivuja heillä lie onkaan ole suoraan vihollinen, vaan se kulttuuri mitä se edustaa. Lautakulttuuri on taantumuksellista ja rappiollista ja kaiken lisäksi osittain juutalaisten luomaa, joten se on vihollinen. Toisaalta minä en ole sinun vihollisesi vaikka yrität hyökätä epätoivosesti minua vastaan. Yritän vain auttaa sinua tajuamaan, siinä tapauksessa että et ole trolli, että käytöksesi pelaa vain vastustajien pussiin. Jos taas olet trolli, niin koetetaan uudestaan 5 vuoden päästä kun pääset murrosiästä ohi. Ääliö.

     • Ylidiagnoosia ja turhanpäiväistä jorinaa. Erkki on idiootti joka kommentoi ala-arvoisesti joten hänelle voi kommentoida mitä vain takaisin. Siinä sitä vasta virheen tekee jos kuvittelee että argumentoimalla fiksusti pääsee jotenkin yliotteeseen hänestä. Edelleenkin, en käy ylilaudalla enkä oikein ymmärrä miksi sinua ripoo niin paljon asia jolla ei ole merkitystä. Ei sun tarvi ohjata mua jne kyl on tiedossa ihan tarpeeksi nämä jutut.

      Eli sanat “autisti” ja “burgeri” triggeröivät sinut eikö niin? Oletteko te seriaali? Mutta nehän ovat tavallisia sanoja jotka olivat olemassa jo ennen internettiä.

   • erkki haiskahti alunperinkin juttuineen, ensin typerykselle ja nyt siitä on kuoriutunut joku punikki ja tyhmähän se punikkikin on 😀

   • Erkki taitaa kuulua JHL:n kommarigenreen. Sieltähän löytyy esim: Dan Koivulaakso. Vaihtakaa toiseen. Rahaa säästyy. Samat edut. Jopa 500-päivän ansiosidonnainen.

 4. Jos kerran ISIS jihadistit sekä muslimit saavat riehua pitkin Eurooppaa murhalahkonsa oppien opettamalla tavalla murhaamalla valkoisia kanta-asukkaita “Allahu Akbar” pommi-iskuja tekemällä yms. Silloin on myös kansallissosialististen oppien sekä periaatteiden oltava vapaasti levitettävää agendaa. Varsinkin kun etenkin Saksassa tavalliset kansalaiset ovat muslimi-invaasion vuoksi kyllästyneet heidän tekemiinsä vakaviin rikoksiin samalla kun kommunistisen Angela Merkelin maanpetturihallitus on lisännyt kuristusotettaan kaikkia maahanmuuttokriittisiä ja kansallismielisiä vastaan, jotka haluavat ainoastaan takaisin edes Saksan ennen turmiollista vuotta 2015, jolloin tuossa , mutta WWII jälkeen juutalaisten polkemassa niin ylvään kansakunnan, joka on tunnettu tehokkuudestaan sekä innovaatiostaan, jotka ovat vuosia edellä muita kansakuntia, jotka ovat paistatelleet päivää mukamas kaikessa ylitsekäymättömässä viisaudessaan vain huomatakseen sen, että sen perässä jota niin kerkeästi solvaavat.

Comments are closed.