Koti Uutisia Brittiläisyliopisto kielsi poliittisesti epäkorrektin tutkimuksen sukupuolenvaihdoksesta

Brittiläisyliopisto kielsi poliittisesti epäkorrektin tutkimuksen sukupuolenvaihdoksesta

5

Brittiläisyliopisto Bath Spa University on pysäyttänyt tutkimuksen, jonka tarkoitus oli tutkia, kuinka moni katuu sukupuolenvaihdostaan operaation jälkeen. Tutkimuksen olisi toteuttanut James Caspian ja se sai yliopistolta ensin yleistä hyväksyntää, mutta nyt yliopiston eettinen komitea on päättänyt, että tutkimus keskeytetään.

Jotkut ovat sitä mieltä, että eettinen komitea pysäytti tutkimuksen etenemisen, sillä se pelkää HBTQ-etujärjestöjen reaktioita. Näin komitea teki, vaikka tiedemiehet ympäri maailman ovat vaatineet, että aiheesta tehtäisiin enemmän tutkimusta.

Virallinen syy lopettamiselle on komitean mukaan huoli siitä, että tutkimukseen osallistuvien henkilötiedot saattaisivat lähteä leviämään.

 

Lähteet: Nordfront.se, RT

5 KOMMENTIT

  1. Olipas (((yllätys))). “Akateeminen vapaus”, “demokratia”, “sananvapaus” jne. ovat kaikki vain tyhjää paskapuhetta, jolla eliitti pyrkii myöhäistämään tilinteon päivää.

  2. “Virallinen syy lopettamiselle on komitean mukaan huoli siitä, että tutkimukseen osallistuvien henkilötiedot saattaisivat lähteä leviämään.” Tällä perusteella voidaan kieltää joka ikinen tutkimus johon osallistuu henkilöitä joilla on nimi. Todella paksua tuubaa suoraan viemärisuolesta.

  3. Jos joku on lukenut “Musta orkkiedea” blogista hänen viimeisen päivityksensä niin uskon että todella moni sukupuolta vaihtanut ajattelee samalla tavalla. Markkinamiesten hypetys sekä yleinen homo-lesbo painostus ajaa ihmisiä leikkauksiin. Ja kas kummaa, ihminen ei tule sen onnellisemmaksi. Päinvastoin. Kuten rehellinen analyysi itsestä kertoo.

    Brad Warnerin sanoin:”Kun totuus iskee kasvoille se on kuin märkä rätti. Eikä sitä enää pääse pakoon vaikka haluaisi”, kirjasta Hardcore Zen. Itsepetos on suurin petos minkä ihminen voi itselleen tehdä. Ja jos totuus valkenee vasta kuolinvuoteella, niin se voi olla todella ahdistava kuolema. Kun silloin vasta ymmärtää että koko elämänsä olisi voinut elää oikein. Onnellisena.

  4. Samaan aikaan yrittävät erilaiset tieteenfilosofian edustajat vuoroin puolustaa tiedettä, vuoroin kumota sitä. Jotkut ovat vetäytyneet ja tehneet rajauksia, esimerkiksi että “tieteellinen metodi” olisi tiedettä, mutta että “tiede kokonaisuudessaan” ei olisi tieteellistä.

    No tällaiset asiat ja poliittiset päätökset ainakin pienentävät tieteen arvovaltaa. Oma näkemykseni on, että tiede on tieteellistä, mutta se mitä noissa ahjoissa tehdään ei vain ole kovin tieteenkaltaista.

Comments are closed.