Koti Uutisia Ulkomaat Saksalaiskaupunkiin pystytetään patsas juutalaiselle kommunistimassamurhaaja Leninille

Saksalaiskaupunkiin pystytetään patsas juutalaiselle kommunistimassamurhaaja Leninille

10
Ukrainalaisia hajottamassa Lenin-patsasta Kiovassa.

Tuomioistuin tuli siihen tulokseen, että se antaa luvan Marxisti-leninistiselle puolueelle (MLP) luvan pystyttää Vladimir Leninin patsaan Gelsenkirchenin kaupunkiin. Kaupunki oli itse vastustanut ideaa.

MLP oli juhlistanut oikeuden päätöstä sanoen: “Muutamaa viikko ennen hänen 150-vuotissyntymäpäiväänsä, Vladimir Ilyich Lenin on jälleen kerran saavuttanut suuren voiton.”

Aika näyttää, miten saksalaiset tulevat reagoimaan juutalaisen kommunistimassamurhaajan patsaaseen. Kenties patsaalle tullaan asettamaan kameravalvonta, niin kuin kommunistisen aatteen juutalaisen isän, Karl Marxin haudalle tehtiin Englannissa jatkuvan vandalismin takia.

Suomestakin löytyy kaksi julkiseen paikkaan asetettua Lenin-patsasta. Yksi sijaitsee Kotkassa Leninin puistossa ja toinen Turussa Puolalanmäellä. Olisi varsin ikävää, jos paikalliset kansallismieliset kävisivät vandalisoimassa niitä.

Lähde: breibart.com

10 KOMMENTIT

 1. Kuulostaa aivan “normaalilta” touhulta 2020. Jatkakaamme — saamme kenties elää.

 2. Merkel saanut “normalisoitua” sen, että länsisaksalaiseen kaupunkiin pystytetään kommunistinen patsas.

  • Merkel on entinen Stasin ilmiantaja, joten onhan tuossa kommunistin logiikka, sekä että Euroopan unioni on uusi Neuvostoliitto joka tietenkin muistaa johtohenkilöidensä idoleja.

   EU:n yhtäläisyydet Neuvostoliittoon ovat valitettavasti ilmiselvät, talouden sössiminen, toisinajattelijoiden vainoaminen, valtaeliitin ökyelämä, median käyttö politiikan välineenä jne…

  • N-liitossa syntynyt kaverini oli kyllä ihmeissään kun Jenkkien Antifa-pellet alkoivat käyttää sirppi ja vasara -tunnuksia ja lippuja. Hän sanoi ettei olisi koskaan uskonut moisen päivän koittavan.

   • Kun katselen Suomen muutamaa viimeistä hallitusta ja menoa yleensäkin, en todellakaan olisi uskonut, että tämä voi olla totta. Mukaanlukien tietenkin Antifa-klounit.

 3. Kai Suomessa on jossain Taisto Sinisalon patsas?

 4. Jyllääkö noilla jokin virus aivoissa, kun tuollaista juutalaista äijänkähvänään vieläkin haikailevat? Kansanpettureille ja rikollisille ei tule pystyttää minkään valtakunnan patsasta. Vain aidosti kansan ja kansallisvaltion asialla olleille ja oleville voidaan patsas pystyttää, ja niitä ei ole monta. AH on yksi niistä.

Comments are closed.