Koti Uutisia Ulkomaat Maahantunkeutuja: “Kreikan poliisi vei rahamme ja kenkämme sekä hakkasi meitä ennen palautusta...

Maahantunkeutuja: “Kreikan poliisi vei rahamme ja kenkämme sekä hakkasi meitä ennen palautusta Turkkiin.”

4
Kreikan poliisi ottamassa yhteen maahantunkeutujien kanssa.

Turkin päästettyä valepakolaiset kulkemaan vapaasti kohti Eurooppaa, syyrialainen Muhammad lähti toteuttamaan pitkäaikaista unelmaansa päästä elämään helppoa elämää valkoisen miehen verorahoilla. Matuparan unelma vaihtuikin pian painajaiseksi.

Mies oli ylittänyt Kreikan ja Turkin välisen rajan ja kävellyt useamman tunnin Kreikan läpi kunnes paikalliset ilmoittivat hänen joukkionsa poliisille.

“He veivät meiltä kaiken, mukaan lukien kaiken rahamme, vaatteemme, puhelimemme, laukkumme ja jopa kenkämme. Sitten he hakkasivat meitä.” Muhammad kertoi Daily Mailin toimittajalle. Heidät lopulta pakattiin rekkoihin ja palautettiin takaisin Turkkiin.

Toinen haastateltu maahantunkeutuja, “Syyriasta sotaa paennut” 40-vuotias Abdul Razzak el-Muhod kertoi ennen Turkin päästettyä hänet kulkemaan kohti Eurooppaa tehneensä maassa pätkätöitä.

“Se ei ole elämää. Se on niin kovaa ja kauheaa.” Sanoi ilmeisesti kaiken saamisesta ilmaiseksi haaveileva el-Muhod. Hänen tarinansa kertoo paljon maahantunkeutujien motiiveista.

Lähde: Daily Mail

4 KOMMENTIT

  1. Olis hakannut niin että tulee pysyviä vaurioita. Sen jälkeen olisi viidakkorumpu pärissyt ja ainakaan Kreikan kautta ei olisi ollut kovin paljon yrittäjiä. Vähän jalkapöydän luita ja kämmenen luita rikki niin muistaa koko ikänsä että koitti pääsät muiden elätiksi, eikä rakentanut suoraselkäisesti omaa maatansa.

  2. Kävin Bulgariassa pari vuotta sitten ja puhe kääntyi paikallisen taksikuskin kanssa matu-invaasioon ja miten siellä on siitä selvitty. Taksikuski sanoi että nekin jotka pääsevät rajaseulan läpi maahan, eivät sinne jää koska “rahaa ei ole mahdollisuutta repiä seinästä huvituksiin ja turpaan tulee nyrkkiä joka suunnalta”. Näin olivat matut siellä valitelleet tv-uutisissa.

    • Hyvä Bulgaria👍 Ja iso kiitos Kreikan poliisille sekä armeijalle 💪🏻 🙏🏻

  3. Kunhan koronavirus leviää Turkin ja Syyrian leireihin niin tilanne räjähtää käsiin.

Comments are closed.