Koti Uutisia Ryhmä hakkasi naisen Ruotsissa

Ryhmä hakkasi naisen Ruotsissa

3

Torstaina 20 henkilön ryhmä hyökkäsi naisen kimppuun Tukholman keskustassa Friedhemsplanilla. Nainen on kaikkien olemassa olevien tietojen mukaan tekijöille entuudestaan tuntematon henkilö. Poliisi ei ole vielä onnistunut pidättämään ketään, joka osallistui pahoinpitelyyn.

– Nainen oli matkalla metron vihreälle linjalle, kun hänen kimppuunsa hyökkäsi useampi henkilö. Henkilöt ovet hänelle tuntemattomia, sanoo Carina Skagerlind poliisista.

Skagerlindin mukaan paikalla on useita kameroita ja heillä on todistajia, jotka ovat nähneet tapahtuman. Uhri sai pahoinpitelystä niin pahoja vammoja, että häntä hoidetaan nyt sairaalassa. Poliisi ei vielä ole antanut julki tekijöiden tuntomerkkejä.


Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Suomessa poliisi julkaisisi tämän uhrin, naisen tuntomerkit ja kyselisi onko kukaan nähnyt häntä tapahtuma-aikaan.

  2. Mitä sitten???
    Ymmärrätte kait, ettei Ruotsin kalifaatin tilanne enää edes viitsi hetkauttaa. Toki suuttumusta voisi tuntea, mutta jos sitä “tekisi” aina. Silloin kutsuisi ennenaikainen hauta.
    Ruotsi on Neuvostoliitto, jossa eliitti hallitsee eikä kansalaisilla ole mahdollisuutta vaikuttaa äänestämällä, koska maassa vallitsee demokratuuri, joka ei huomioi vaalituloksia varsinkaan, jos kansa “äänestää väärin”. Toisekseen yhteiskunnallinen ilmapiiri on pimeän keskiajan kaltainen vaino -yhteiskunta, jossa toisinajattelijat ajetaan itsemurhaan tai tehdään heidän elämästään täyttä helvettiä 24/7. Vain muutamat rohkeimmat uskaltavat ottaa poliisin pamputuksen vastaan ja kärsiä murtuneet nenät ja mustelmat raajoissa. Lisäksi valtakunnallinen valtamedia aivopesee, valehtelee, sensuroi ja mustamaalaa niitä tahoja, jotka haluavat Ruotsin valkoisen väestön vapautta, joka toisi jälleen tuohon sisällissodan partaalla olevaan maahan yhteiskuntarauhan, demokratian ja naisrauhan.

Comments are closed.