Koti Uutisia Syyrian iskuista voittoa takovalla yrityksellä yhteyksiä hallitukseen

Syyrian iskuista voittoa takovalla yrityksellä yhteyksiä hallitukseen

3

Yhdysvaltain, Ranskan ja Ison-Britannian hyökkäys Syyriaan ilman YK:n hyväksyntää on herättänyt varsinkin Isossa-Britanniassa suurta keskustelua. Muun muassa maan parlamentti on ihmetellyt sitä, miksi pääministeri Theresa May ei ilmoittanut heille tulevista iskuista mitään, kuten on ollut tapana. Nyt on kuitenkin tullut ilmi, että hallituksen ja niiden yritysten välillä, jotka hyötyivät iskuista, on yhteyksiä.

Heti viimeisimpien Syyrian iskujen jälkeen asevalmistajien Lockheed Martinin ja BAE Systemsin osakkeiden arvot nousivat pörssissä. Kummassakin yrityksessä on suuromistajana Capital Group, jossa Mayn mies Philip May työskentelee.

Aseteollisuuden ja hallituksen välillä oleva suora kytkös on herättänyt närkästystä. Ison-Britannian tekemät iskut maksoivat maan veronmaksajille yhdeksän miljoonaa dollaria. Rahat menevät suoraan aseteollisuuden taskuihin. Siksi monet ovat kysyneet, hyökättiinkö Syyriaan taloudellisista syistä paremminkin kuin muista syistä johtuen.

Iskujen jälkipyykissä on myös paljastunut, että entisellä ministerillä George Osbornella on yhteyksiä aseteollisuuteen. Osborne työskentelee Black Rock -nimisessä yrityksessä, joka myös on yksi BAE Systemsin suuromistajista.
Lähde: Nordfront.se

3 KOMMENTIT

  1. Donald Trump puolestaan omistaa osakkeita Raytheonista, joka valmisti ne tomahawk ohjukset joita ammuttiin 59 kappaletta Syyriaan huhtikuussa 2017. Muistelen että maksoivat noin miljoonan kappale.

  2. Tuo yhteys on ilmiselvä aina Vietnamin sodasta lähtien. Tai oikeammin tuo “teollisuudenala” syntyi WWII.
    Aseteollisuus ramppaa pitkin alikehittyneiden maiden korruptoituneet johtajat ja myyvät leluja kaikilla herkuilla.

Comments are closed.