Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsissa monikulttuurinen pommi-isku – media puhuu “moottoripyöräjengeistä”

Ruotsissa monikulttuurinen pommi-isku – media puhuu “moottoripyöräjengeistä”

7

Valtamedian mukaan Ruotsin Linköpingissä perjantaina tapahtunut räjähdys liittyy mitä ilmeisimmin “moottoripyöräjengien” riitoihin. Käsikranaatti- ja pommi-iskut ovat yleistyneet Ruotsissa sitä mukaa, kun rotumuukalaisten määrä maassa on kasvanut.

Valtamedian puhe “moottoripyöräjengien” välienselvittelystä on harhaanjohtavaa, sillä tarkalleen ottaen tapaus liittyy entisiin Black Cobra -jengiläisiin. Black Cobra on tunnettu Euroopan ulkopuolelta saapuneiden maahanmuuttajien liivijengi. Kirjoittamalla ylimalkaisesti “moottoripyöräjengeistä” media pyrkii häivyttämään pommittajien maahanmuuttajataustan.

Räjähdys aiheutti Yleisradion mukaan vaurioita 37 asuntoon. Yli 20 ihmistä joutui sairaalaan maahantunkeutujien raa’an välienselvittelyn vuoksi. Poliisin tiedottamislinja on ollut vaitonainen.

Lähde: Yle

7 KOMMENTIT

 1. Rotumuukalaisia noissa mopojengeissäkin on. Eikös Ruotsin Bandidos johtaja ole neekeri?

  • Ainahan noita pelleinä on pidetty, mutta nyt ovat menneet vielä alaspäin ottaessaan jäsenikseen pikkulapsia ja mutiaisia.

   • Niimpä. Rikollisjengeissä olevat valkoiset ovat ihan samanlaista saastaa kuin rotumuukalaisetkin. Kannattaa katsoa Arman pohjantähden alla jakso, missä se on Cannonball MC rikollisjengin kanssa, niin siinä huomaa hyvin kuinka vitun vammaista porukkaa ne on.

    • Tiedän kyllä mitä vatipäitä ovat liivipellet. Mielenkiintoista on lukea kyllä heidän toilailujaan. Suosittelen lukemaan murha.infosta vaikkapa noista kolmesta isosta kerhosta. Hurjaa porukkaa ovat.

 2. Miten niin raaka välienselvittely? Ei sirpaleita lainkaan. Ei kuolleita. Hyvin varoen valittu paikka ja varmaankin vielä laukaisu tähystäen, että vaara-alueella ei varmasti ollut ketään. Tämä oli vasta se ensimmäinen varoitus.
  Nyt vaan seurataan, ketkä ymmärtävät muuttaa pois.

 3. Hollannissa MutaCuono-jengi Saturday Night Fever sekä MC Bandidos Culo kiellettiin pari vuotta sitten. Hell’s Angels® seurasi joukkoon tänä vuonna.

  Milloin Suomi seuraa perässä? Eikö EU voisi tehdä jotakin hyödyllistä ja kieltää nämä paskaporukat tyystin?

  • ei suomea kiinnosta, koska noi mopojengit kantaa samoja arvoja hallituksen kanssa. ainoastaa rikolliset joutuisivat tilille kansallisosialistisessa yhteiskunnassa. tällähetkellä rikolliset johtaa maapalloa, joten eivät tuomitse kuin sellaiset ihmiset jotka yrittää tehdä tästä paremman paikan.
   ja laittaa rikolliset lusimaan

Comments are closed.