Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsin väkiluku kasvanut 10 vuodessa miljoonalla – lähinnä rotumuukalaisten takia

Ruotsin väkiluku kasvanut 10 vuodessa miljoonalla – lähinnä rotumuukalaisten takia

8

Väkiluku on lisääntynyt Ruotsissa kymmenen vuoden aikana noin sadallatuhannella ihmisellä vuosittain Ruotsin tilastokeskuksen mukaan. Suurin tekijä tähän on maahanmuutto, joka kattaa 73 prosenttia viimeisen vuosikymmenen väestönkasvusta.

yle (arkistoitu)Lisääntynyt syntyvyys selittää myös osaltaan väestönkasvua. Tilastot eivät tietenkään mainitse mitään siitä, miten paljon rotumuukalaiset ovat lisääntyneet suhteessa etnisiin ruotsalaisiin.

Ruotsin väestökasvu saavutti huippunsa vuonna 2016 Eurooppaan kohdistuneen matuvyöryn aikaan, jolloin maa sai 144 136 uutta asukasta.

Lähde: yle (arkistoitu)

8 KOMMENTIT

 1. Islamilaisen kalifaatin perustamisen 5 vaihetta on se mikä näkyy joka ikisessä maassa jonne kaapulaisia saapuu massoittain. Alla olevat numerot ovat jo osittain historiaa. Esimerkiksi Englanti ja Saksa ovat jo vaiheessa 3:

  Stage 1. Establish a Beachhead
  Population density à 2% (US, Australia, Canada).

  Stage 2. Establish Outposts
  Population density 2% – 5% (UK, Germany, Denmark).

  Stage 3. Establish Sectional Control of Major Cities.
  Population density 5% – 10% (France, Sweden, Netherlands).

  Stage 4. Establish Regional Control.
  Population density 20% – 50%

  Stage 5. Total Control, Brutal Suppression, and Dhimmitude.
  Population density > 50%. (Somalia, Saudi Arabia, Lebanon)

  https://www.americanthinker.com/articles/2011/05/the_five_stages_of_islam.html

  PS. Libanonissa on 55% muslimeja. Kristittyjä on noin 44%. Libanonissa on monen sukupolven ajan ollut suhteellisen rauhallista tästä huolimatta. Nyt kuitenkin ”pakolaiskriisi” on muuttamassa tätä. Levottomampia valloittajia saapuu sinnekin laumoittain.

  Libanonia ei siis voi käyttää esimerkkinä siitä miten Suomen käy jos levottomat tai ”puolikuolleet” islamofasistit ottavat vallan täällä. Puolikuolleita koska eivät ajattele. Kukaan oikeasti ajatteleva ei usko koraaniin koska se sisältää niin paljon täyttä potaskaa ja keskiaikaista ääri-syrjintää naisia ja lapsia kohtaan. Sekä kehoittaa massamurhailemaan väärin ajattelevia.

 2. Kelatkaa mikä määrä tuossa on äänestäjiä kansanpettureille, näin se demokratia toimii. Haalitaan miljoonia uusia “oikeinäänestäjiä”.

 3. Otetaanpa katse tulevaisuuteen.

  Uutisen kuvituksena on lippu, joka lienee vitsi ja jonkinlainen kauhukuva Ruotsin lipusta. Mutta… ehkä tuo ei ole vitsi tulevaisuudessa.

  Luultavasti jokunen Ruotsissa asuva islamisti huomaa oman lipun hyväksi välineeksi edistää islamisoitumista. Mahdollisella tulevaisuuden muslimienemmistöisellä Ruotsilla ei voi olla ristilippua. Siksi suunnitelmissa voi olla luoda mahdollisimman varhain rinnakkainen, vain Ruotsissa käytettävä, muslimeja miellyttävä lippu. Aluksi sitä käytettäisiin vain moskeijoiden yhteydessä ja mielenilmauksissa. Vähitellen hivuttamalla sitten uusi lippu saadaan laajempaan käyttöön, hyväksytään rinnakkaiseksi lipuksi ja lopulta kielletään Ruotsin nykyinen lippu.

  • Risti tullaan kieltämään aivan pian. Ensin Ruotsissa, sitten Tanskassa ja Suomessa sekä lopulta myös Norjassa.

   Saksan tilanne on myöskin kauhea.

   https://mvlehti.net/2018/12/31/muhammed-on-suosituin-poikavauvan-nimi-yritettiin-salata-tilastokikalla/

   “Lontoossa Muhammed on ollut yleisin poikavauvan nimi jo vuosien ajan. Sama Brysselissä. Wienissä Muhammed pääsi kolmannelle sijalle vuonna 2018.”

   “Toimittajien tutkittua asiaa vähän tarkemmin kävi ilmi, että saksalaiskaupunkien tilastoissa Muhammed-nimen eri kirjoitusasut (kuten Mohamed ja Muhamed) oli kaikki tilastoitu eri nimiksi. Kun kaikki seitsemän erilaista kirjoitustapaa tilastoitiin samaksi nimeksi, Muhammed teki valtaisan nousun.

   Kävikin ilmi, että todellisuudessa Duisburgin tai Dortmundin suosituin poikavauvan nimi ei ollutkaan Ben vaan Muhammed. Essenissä puolestaan Alexander sai luovuttaa ykköstilansa Muhammedille.”

   https://mvlehti.net/2018/05/28/muhammad-on-yksi-euroopan-suosituimmista-nimista/

   “Bremen on ensimmäinen kaupunki Saksassa, jossa Muhammad on suosituin vastasyntyneen pojan nimi.”

   “Tilanne on sama myös monessa muussa länsieurooppalaisessa kaupungissa. Mohammed on suosituin vastasyntyneen pojan nimi Hollannissa jo toisena vuotena peräkkäin. Muhammad on myös suosituin nimi Englannissa. Itseasiassa Muhammad on yksi suosituimmista nimistä koko Länsi- ja Pohjois-Euroopassa ja jos se ei ole suosituin, on se kuitenkin suosituimpien joukossa. Mohammed on jo kolmanneksi suosituin nimi Wienissä.”

Comments are closed.