Koti Uutisia Ruotsi tarvitsee 7,5 miljardia selvitäkseen pakolaisista

Ruotsi tarvitsee 7,5 miljardia selvitäkseen pakolaisista

3

UK_Ruotsi_mellakat

Ruotsin maahanmuuttovirasto tarvitsee lisää rahaa, noin 70 miljardia kruunua (7,5 miljardia euroa), vuosina 2016 ja 2017 selvitäkseen valtavasta turvapaikanhakijoiden määrästä, tiedotettiin tiistaina.

“Tarvitaan ylimääräistä rahoitusta, jotta voimme selviytyä menoista, joita tilanne vaatii”, kertoi maahanmuuttoviraston talousvastaava Anders Lundbeck.

Lähde: Reuters

3 KOMMENTIT

  1. Huomioikaa se, että meillä on edessä yhtä suuri lisärahoituksen tarve 2-3v kuluttua jos rajat saavat olla auki nykyisellä tavalla. Migrin esittämät kululaskelmat muistuttavat huonoa vitsiä.

    Niin, valtiohan sen maksaa. Hei se on muuten kaikki ME se valtio. Me sen joudumme kärsimään. Mistäs otamme sen?

    Maan historian suurin kriisi on vielä tulossa näiden muslimien mukanaan tuoman nykyisen yhteiskunnan romuttavan ongelman kanssa. Ja me tavalliset kansalaiset emme voi tehdä luvallisesti mitään estääksemme tuon kriisin tuloa. On sitten kädetön valtionjohto, ettei saa tehtyä päätöksiä.

    Ainahan joku pahoittaa mielensä päätettäessä epämiellyttäviä asioita, mutta miksi meidän on pakko pahoittaa omat mielemme.

  2. Noin se Ruotsi kusetetaan velkahelvettiin, mikä on oikeastaan hyvä juttu. Se pistää miettimään muutamia asioita monikulttuurisuuden hinnasta konkreettisella tasolla.

Comments are closed.