Koti Uutisia Itävalta: aseet loppuunmyyty, mielenosoituksia rajalla

Itävalta: aseet loppuunmyyty, mielenosoituksia rajalla

8

Uutislähetyksen mukaan kaikenlaiset aseet ovat päässeet loppumaan Itävallan kaupoista, niin kaasuaseet kuin käsi- ja metsästysaseetkin. Suurin ostajaryhmä ovat itävaltalaiset naiset.

Itävallassa kenellä tahansa on lupa ostaa ase, kunhan henkilötietojensa ohella ilmoittaa ostohetkellä syyn aseen ostoon. Syitä voivat olla harrastus, metsästys tai henkilökohtainen turvallisuus. Yleinen turvattomuus on lisääntynyt Itävallassa maahanmuuttajien takia.

 

 

Toinen pääuutinen käsittelee islamisteja, jotka ovat uhanneet katkaista “eurooppalaisilta vääräuskoisilta koirilta päät”. Isisin joukoissa taisteleva saksalainen on lähettänyt Saksan muslimeille viestin, jossa hän pyytää viiltämään kurkut auki vääräuskoisilta.

Uutisessa kerrotaan, että Isisin taistelijat palaavat nyt takaisin Euroopasta lähtömaihinsa soluttautumalla pakolaisten sekaan. Uutisessa varoitetaan, että seuraavaksi niin sanottu arabikevät eli arabien kansannousu tapahtuu Euroopassa.

UK_Itavalta_protesti

Samalla Spielfeldissä Itävallan ja Slovenian rajalla on täysi kaaos käynnissä, kun kymmenet tuhannet pakolaiset yrittävät tunkeutua Saksaan. Itävaltalaiset aktivistit päättivät järjestää mielenilmauksen hallitsematonta vyöryä vastaan.

“Tilanne on kärjistynyt”, toteavat aktivistit sivullaan, ja jatkavat:

“Kuvat Spielfeldistä ovat shokeeranneet koko kansakuntaa. Mitä poliitikkomme oikein ajattelevat? Mikä ajaa heidät näihin rikoksiin kansaansa vastaan? Mikä saa sinut seisomaan toimettomana?

Todellisuudessa on vain kaksi vaihtoehtoa:

1. Hallitus ei halua enää suojella omaa kansaansa.
2. Hallitus ei voi enää suojella omaa kansaansa.

Kummassakin tapauksessa se on luovuttanut oikeutensa hallita. Se ei enää voi huolehtia valtion perusvelvollisuuksista: sisäisestä ja ulkoisesta turvallisuudesta. Valtiolla ei ole oikeutta ryöstää verorahojamme ja antaa niitä ‘pakolaisille’. Tarvitsemme välittömästi ‘linnake-Euroopan’. Me tarvitsemme turvalliset rajat. Me tahdomme tulevaisuuden itävaltalaisina Itävallassa, tämän hallituksen kanssa tai ilman sitä.”

Lähteet: MV-lehti, Identitäre Bewegung Österreich

8 KOMMENTIT

 1. Miksi Suomessa itketään EU:n määräyksistä itselataavien aseiden osalla ja Itävallassa aseen voi hankkia kuka vaan? Voisi täälläkin EU:n höpinät jättää omaan arvoonsa.

 2. Synkältä näyttää. Ja samalla EU suunnittelee vakavissaan tiukempia aselakeja, mm. kaikki itselataavat aseet kielettäisiin.

  • Ja mihin sinä tarvitsisit itselataavia aseita? Mielestäni siviileille saa antaa aseita joiden lippaseen mahtuu korkeintaan 2 patruuna ja latausmekanismina mielellään esim. pulttilukko. Riittää metsästyskäyttöön vallan mainioisti ja siviileillä ei mielestäni muuta tarvetta aseille ole. Ampumaharrastus tietenkin erikseen mutta sitä varten on pienoiskiväärit ja ilmakot.

   • Aseillahan on myös muita käyttötarkoituksia kuin metsästäminen. Ja rosvot kyllä saavat halutessaan minkälaisia aseita tahansa. Tästä muuttuu ongelma siinä vaiheessa, kun rehellisillä ihmisillä ei ole aseita, mutta konnilla on, ja monikulttuurisen yhteiskunnan yleinen turvallisuusaste kyllä tiedetään.

   • Siinä vaiheessa kun sionistisuvakkien maahan tuomat islamistit alkavat riehumaan vihervasemmistolaisten anarkistijengien kanssa ja yrittävät Suomesta tehdä osan kalifaattiaan ja toteuttaa täälläkin valkoisten kansanmurhan, tulet kaipaamaan itselataavia aseita.

 3. Olisi suomalaistenkin aika alkaa miettiä kotien puolustamista. voi käydä niin että meidät yllätetään ns. housut kintuissa.

 4. Kunpa vain Suomessakin suomalaiset saisivat puolustautua värillisiltä vähemmistöiltä, samalla lailla kuin Itävallassa.

Comments are closed.