Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi panostaa afrikkalaisiin maahanmuuttajiin vuonna 2019

Ruotsi panostaa afrikkalaisiin maahanmuuttajiin vuonna 2019

6

Toisin kuin monet muut Euroopan maat, joissa ollaan pikku hiljaa herätty massamaahanmuuton haittoihin pyrkii Ruotsi nyt panostamaan korvamerkittyyn maahanmuuttoon. Maan hallitus on nimittäin päättänyt, että vuoden kiintiöpakolaiset tulisi ensisijaisesti ottaa Afrikasta.

Afrikkalaisten ohella myös Syyriasta tulevat pääsevät etusijalle pakolaisprosessissa. Jotta kansalaiset olisivat täysin kärryillä ja valmiita avaamaan ovensa rotumuukalaisille on Ruotsin maahanmuuttovirasto tuottanut videon kansalaisille, jossa uusista suunnitelmista kerrotaan.

Lähde: Nordfront

6 KOMMENTIT

  1. Kuten J itse sanoi: tuhon kautta oikeus nousee pahuuden tuhkasta. Eli tämä koko läntinen paska romahtaa, todennäköisesti aivan pian. Sitten paraneminen voi alkaa.

  2. Ei pysty katsomaan tuota suvakkipaskaa. Pakko panna kesken poikki. Onko noihin asennettu jokin chippi pääkoppaan, kun ovat tollasia?

  3. Jonkinlainen aivosyöpä on eräillä todennäköinen kun katukuvaa ja uutisointeja joutuu seuraamaan tässä luonnonvastaisessa etnomasokismi helvetissä.Yksi vaihtoehto saattaa olla että taas yksi haara on erkaantunut ihmisten kehityskulussa….Homo Destructivis!

    • Kansalaiset tulee katumaan, “eliitti” joka tekee nämä päätökset nauraa vain partaansa kun kaikki tuhoutuu…

  4. ”Eliitillä” on varaa muuttaa ulkomaille suljettuihin lomaparatiiseihin ja sama suomessa. Omat vartioidut alueet, muut saa tulla toimeen tässä suomen somaliassa. Esim Helsinki??! Mistä tämä porukka tänne on tullut, miksi ja millä perusteella!

Comments are closed.