Koti Uutisia Ruotsi kolmannen maailman maaksi 15 vuoden päästä?

Ruotsi kolmannen maailman maaksi 15 vuoden päästä?

6

UK_burning-Swedish-flag

YK:n tuore raportti paljastaa, että Ruotsi tulee olemaan kolmannen maailman maa seuraavan viidentoista vuoden aikana. Ruotsi sen sijaan uskoo ryntäävänsä kohti tulevaisuutta. Asiantuntijat kuitenkin varoittavat odottavasta mahalaskusta.

CBN:n (Christian Broadcasting Network) raportti kertoo, että syynä Ruotsin putoamiselle kansainvälisessä vertailussa on maan suuri ja koko ajan lisääntyvä muslimiväestö.

Katso video CBN:n raportista.

6 KOMMENTIT

  1. Ja Suomi seuraa tiukasti Ruotsin kannoilla, ehkä noin viisi vuotta jäljessä. Mutta, yhtä kaikki, sama kohtalo on meillä edessä, jollei yhteiskuntamme asioihin saada radikaaleja muutoksia pikaisesti.

  2. No niin, nyt on julkaistu uutinen viimein aiheesta. Tosin tätä ei varmastikaan käsitellä Suomen mediassa, kuin vasta 15 vuoden päästä, kun on jo housussa.

    Erinomainen asia tämä vasemmistolainen demokratia!

  3. Järkyttävää. Miten pohjoismainen hyvinvointivaltio voi romahtaa noin? Miksi?

  4. Logiikka on yksinkertainen: kolmannen maailman maaksi tullaan sillä, että maa täytetään kognitiivisesti haasteellisilla kolmannen maailman kiertolaisilla.

  5. Käsittämätön on tämä muutaman länsimaan “maailmanparannushysteria”. Afrikassa ja Aasiassa on SATOJA MILJOONIA ihmisiä joille hyvin kelpaa meidän sosiaaliturvamme. On täysin käsittämätöntä että täällä aletaan maailmanparantajiksi kuskaamalla maahamme ihmisiä maista joiden kulttuuri, uskonto ja tavat ovat ristiriidassa lakiemme, ihmisoikeuksien ja demokratian kanssa. Maahanmuuton seurauksena nämä maahanmuuttajat rapauttavat meidän vuosikymmenten aikana vakiintuneet ns. hyvät tavat ja kulttuurimme. Jos katsotaan että kaikki kulttuurit ovat oikeutettuja olemassaoloonsa, pysyköön sitten omissa maissaan. Jos ne saavat meillä jalansijaa meidän kulttuurimme tulee katoamaan. Kysymys ei ole rasismista tai syrjinnästä vaan meidän ikiaikaisen kulttuurimme säilymisestä.

Comments are closed.