Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsi koki levottoman viikonlopun

Ruotsi koki levottoman viikonlopun

5
Andreas Sandberg/021media.se

Kulunut viikonloppu on ollut Ruotsin viranomaisille kiireinen. Ympäri maata sytytettiin autoja palamaan, ja lähiöissä poliisia ja palokuntaa ammuttiin raketeilla. Pelkästään pienessä Härnösandin kaupungissa kuusi autoa sytytettiin palamaan perjantaina. Tuhotyöt tapahtuivat kahden tunnin sisällä.

– En ole koskaan kokenut moista, että tulisi neljä ilmoitusta palavista autoista noin tiheällä tahdilla, kertoo David Levy Pohjois-Ruotsin poliisista, ja jatkaa:

– Kaikki kuusi autoa alkoivat palamaa yksi toisensa perään. Ei tunnu siltä, että kyseessä olisi pelkkä sattuma.

Kramforsin kunnassa tuntemattomat henkilöt hakkasivat rikki kahdeksan autoa kahden vuorokauden aikana. Samaan aikaan Västeråsin kaupungissa alkoi mellakka. Mellakan aikana ihmiset hyökkäsivät autojen kimppuun ja ampuivat niin poliisia kuin palokuntaa raketeilla. Poliisia kohti heitettiin myös palopommeja, kun he yrittivät puuttua huumekauppaan.

Lähde: Nordfront

5 KOMMENTIT

  1. Tämähän on täysin “ruotsalainen ongelma”, rotumuukalaiset “eivät liity siihen mitenkään”. 🙂

  2. No, raiskaa ne ruotsalaisetkin.

    On kiinnostavaa nähdä kuka jatkossa tekee Volvot kun tehtaan väki vanhenee ja jo viidettä vuotta vanhat parrast ovat jääneet eläkkeelle tai niistä on koitettu päästä potkujen kautta eroon. Nuoret kun tulevat tehtaalle töihin silloin kun huvittaa eivätkä käy edes työhaastatteluissa. Ne on vanhemmat jotka hoitaa työhaastattelut liisojen ja pettereiden puolesta aina palkkaa ja luontaisetuja myöten. Ja sitten joskus ilmestyy joku jos kiinnostaa. Tai jos työ ei ole miellyttävää niin sitten jäädään pois. Maassa voi kohta olla ajoneuvopula jos tätä tahtia mennään.

    Mutta, eihän tämä ole enää “epänormaalia” tai “utisoinnin arvoista”. Tämä on Ruotsissa jo normaali viikonloppu.

  3. Vasurit ja niiden lemmikkiapinat. Eipä tässä tarvitse muuta sanoa. (((Jewropean Jewnion))).

Comments are closed.