Koti Uutisia Ruotsi haluaa estää maahanpääsyn ihmisiltä, joilla on vääriä mielipiteitä

Ruotsi haluaa estää maahanpääsyn ihmisiltä, joilla on vääriä mielipiteitä

6

Ruotsi sosiaalidemokraattinen puolue tahtoo estää maahanpääsyn henkilöiltä, joilla on vääriä mielipiteitä. Demareiden ehdotus on erittäin huolestuttava, sillä puolue on maan hallituspuolueista suurin. Uudet säännöt, joita Ruotsin demarit ehdottavat, antaisivat viranomaisille oikeuden estää maahanpääsyn henkilöiltä, joilla on niin sanottuja radikaaleja mielipiteitä. Lakia myydään kansalle sillä, että se antaisi viranomaisille oikeuden estää radikaaleja muslimeja tulemasta maahan.

Ruotsin demareiden eduskuntaryhmän johtaja Anders Ygema sanoo myös, että hallitus tahtoo nähdä, että ruotsalaiset diplomaatit konsulaateissa ja suurlähetystöissä hankkivat itselleen paremman käsityksen eri maissa olevista radikaaleista.

“Tässä on kyse vihasaarnaajista uskonnollisissa piireissä kuten islamistisista ja kristityistä radikaaleista, mutta kyse voi myös olla henkilöistä, jotka kuuluvat äärioikeistoon”, sanoo Ygeman ja jatkaa: “Valitettavasti olemme nähneet esimerkkejä siitä, että radikaaleja poliittisista ja uskonnollisista piireistä on tullut Ruotsiin levittämään vihaa ja uhkauksia, ja heidän pääsynsä maahan tulisi estää.”

Ruotsin toiminta estää esimerkiksi EU:n kansalaisilta pääsy maahan on ristiriidassa EU:n vapaan liikkuvuuden kanssa. Tästä syystä Ruotsin demarit ehdottavat koko EU:n kattavaa mustaa listaa, jonka tuella maa voisi estää ihmisiltä pääsyn EU-jäsenmaahan.

Myös Ruotsin kokoomus on sitä mieltä, että “ehdotus kuulostaa järkevältä”.


Lähde: SVT

6 KOMMENTIT

  1. Ilmeisesti kaikille rajanylityspaikoille tulee ajatusskanneri joka lukee maahan saapuvien ajatukset. Jos löytyy vääriä mietteitä niin laite vislaa ja piippaa sekä ruiskuttaa vettä ajatusrikollisen naamalle. Jonka sitten rajaviranomaiset kenkäisevät takaisin kera porttikiellon. Svea Mamma och mammas pojkar…

  2. Suomessa NWO Niinistön aikakaudella sensuuri vain pahenee sitämukaa kun valtion itsensä laittomuudet syvenevät ihmisten ajojahdiksi ja murhiksi.Niinistö voipi vilkaista muuria Kulosaaren metroaseman luona.Tietää mitä tuliaisia toi Obaman vierailulta 2016.Nyt viittaan tietynlaiseen sotilasteknologiaan jota siviileille kohdennetaan,mm.v2k häirintä.Ei todella kestä päivänvaloa valtiovallan teot.

  3. Suojele sinä Niinistö niitä masoniveljiäsi ja muita turhakejulkkiksia tässä maassa jotka ovat vuosikymmeniä olleet rakentamassa muuria`naiselle joka pojan synnytti’ilmestyskirja 12 luvun mukaan,viittaan kaikkiin kristittyihin jotka ottavat Jumalan sanan vakavasti.Sitä masonista ns.muuria jossa jokainen julkimo on ollut`another brick in the wall’.Sitä paskaa saatanan tallista tämän maan presidentti suojelee.On alistettu NWO sakalle.Viittaan buckinghamin palatsin parasiitteihin ja näiden vamppyyriverenimijälakeijoihin.Katsokaa kriittisellä silmällä Lontoon olympialaisten masoniuhririitit 2012 uudelleen.Kun hullut maailmassa vallan saa…Merkel ja muut EU poliitikot viemässä väkipakolla eurooppaa islamin pimeyteen.Kun halutaan Kristuksen valo sammuttaa…

  4. Masonirikoksia on että täysin keinotekoinen vartavasten luotu radikaali islam terrorismi johdatellaan kristittyjä vastaan maailmanlaajuisesti.Niin että muslimeille kuin luonnostaan tulisi verta käsiinsä neutraloidessaan kristittyjä (harvoja enää).Ruotsi on pisimmällä euroopassa luodessaan NWO petovalta ilmestyskirja 13 reaalia.Sen se tekee USAn ja Naton suojeluksessa.Niinistön suomi on perässä hyvää vauhtia.

    • Lue juttu ja ota droppisi ennenkuin alat paasata ilmestyskirjoista ja saatanoista.

  5. Eli käytännössä tuo tarkoittaa sitä että radikaalimuslimit pääsevät ihan vapaasti Ruotsiin kuten nytkin sillä niiden kanssa ei olla niin tarkkoja, mutta kaikki joilla tiedetään olevan yhteyksiä Vastarintaliikkeeseen tullaan käännyttämään samantien.

    Sitten näytösluontoisesti käännytetään joku kaikista tunnetuin muslimi-vihasaarnaaja jotta voidaan näsäviisastella siitä kuinka nyt on toimittu oikein, mutta samalla kaikessa hiljaisuudessa muut islamistit livahtavat rajan yli ilman mitään ongelmia.

Comments are closed.