Koti Uutisia Vastarintaliikkeen Simon Holmqvist ja Tobias Lindberg vierailivat Red Ice Radiossa

Vastarintaliikkeen Simon Holmqvist ja Tobias Lindberg vierailivat Red Ice Radiossa

1

Maanantain ja tiistain välisenä yönä Vastarintaliikkeen Simon Holmqvist ja Tobias Lindberg vierailivat Red Ice Radiossa. Ohjelmassa keskustellaan Ruotsissa tapahtuvista ryhmäraiskauksista, Vastarintaliikkeen toukokuussa tapahtuvasta mielenosoituksesta sekä liikkeen vaalityöstä.

Holmqvist ja Lindberg keskustelevat myös Gangrape Sweden -sivustosta, jonka Ruotsin valtamedia ahdisti lopettamaan toimintansa. Lisäksi he keskustelevat siitä, kuinka Vastarintaliike aikoo uudelleen lanseerata sivun. Gangrape Sweden oli sivusto, joka raportoi siitä, ketkä olivat ryhmäraiskausten takana.

1 KOMMENTTI

  1. Red Icesta on kyllä tullut yksi lempikanavistani, todella hyvää, monipuolista ja laadukasta matskua. Tietoisuus juutalaisten osuudesta yhteiskunnallisissa asioissa sekä rappiollisessa ja tuhoon tuomitussa kehityksessä on alkanut aueta todella suurelle yleisölle Red Icen kautta, jota vastaan on vissiinkin hyökätty ainakin kaksi kertaa lamauttavasti, nettisivut ja kaikki materiaali pyrittiin hävittämään ensimmäisellä kerralla. Vastarinnankin kommenttiosioissa pyörii jotain trolleja levittämässä perättömiä huhuja siitä, että Lana tai Henrik olisivat jotain sionistien palkkaamia pettureita, perustuen vissiinkin siihen ettei tällä pariskunnalla ole vielä lapsia…?

Comments are closed.