Koti Uutisia Pohjoismaat Ruotsalaissyyttäjä paljastui vasemmiston trolliksi

Ruotsalaissyyttäjä paljastui vasemmiston trolliksi

8

Yhä useampi syyttäjä Ruotsissa on todellisuudessa poliittinen aktivisti. Kyse on ennen kaikkea naispuolisista äärivasemmistolaisista, jotka ovat tarkoituksella hakeutuneet kyseiseen ammattiin painostaakseen poliittisia vastustajiaan tai miehiä ylipäätään.

Tämän päivän Ruotsissa, jossa hallitus käynnistää yliopistoissa avoimen rasistisia koulutuksia, joita kutsutaan “kriittiseksi tutkimukseksi valkoisuudesta” ja jossa yhteiskunnallisista ongelmista syytetään jatkuvasti valkoisia keski-ikäisiä miehiä, on henkilö etulyöntiasemassa, mikäli hän on nainen ja vasemmistoekstremisti.

Äärivasemmistolaisten syyttäjien ilmiö on poikinut kuitenkin vastareaktion; kamarisyyttäjä Lena-Marie Bergström nosti Karlskronan ruotsidemokraattien paikallisjohtajalle Christopher Larssonille syytteet mielipiderikoksista, mutta syytteet kääntyivät lopulta Bergströmiä itseään vastaan.

“Älkää antako ruotsidemokraattien olla normaali osa poliittista arkipäiväämme. Älkää antako heidän olla eduskuntapuolue muiden joukossa. Tehkää vastarintaa!”, kirjoitti kamarisyyttäjä Bergström Facebookiin erään trollitilinsä kautta.

Huomattava osa trollisyyttäjän vihapropagandasta netissä käsittelee juuri ruotsidemokraatteja. Puoluetta kuvaillaan kuvilla “uusnatseista”, vasemmistojuutalaisten holokaustiaktivistien sitaateilla sekä vaatimuksilla puolueen kieltämisestä. On mainitsemisen arvoista, että kyseisellä syyttäjällä on erityisen laajat tehtävät ja vastuut juuri mielipiderikostapauksissa.

Nyt syyttäjän itsensä toimet ovat tutkinnan kohteena, eikä häntä pidetä sopivana syyttäjänä tapaukseen, joka koskee ruotsidemokraatteja. Syyttäjä väittää, ettei hän itse ole koskaan kokenut propagandaansa kriittiseksi juuri ruotsidemokraatteja kohtaan. Hän lisäsi, että hänen työnsä on “vastustaa rasismia”. Syyttäjä kertoo olevansa kaikkien poliittisten puolueiden vastustaja.

Vapaa toimittaja Joakim Lamotte julkaisi 24. tammikuuta sosiaalisessa mediassa päivityksen otsikolla “Syyttäjä ei vaatinut karkotusta seksirikolliselle”. Päivitys koskee juuri Lena-Marie Bergströmiä. Lamotten tarkoittamassa tapauksessa Bergström antoi poliittisista syistä afgaanimiehen asua luonaan, ja mies alkoi ahdistella seksuaalisesti Bergströmin tytärtä. Bergström oli tietoinen ahdistelusta kaiken aikaa ja antoi sen jatkua. Ainoa asia, jota Bergström pelkäsi, oli että afgaanin teot hänen tyttärelleen tulisivat viranomaisten tietoon ja että afgaani karkotettaisiin Ruotsista.

Tyttö pakeni lopulta isänsä luokse, joka teki välittömästi rikosilmoituksen. Lamotte kysyi Bergströmiltä, miksei häntä syytetty rikollisen suojelemisesta ja miksi syyttäjä ei halunnut karkottaa afgaania. Bergström vastasi, että asiassa on kyse “väärinkäsityksestä”. Bergström selitti, että päätöksen perusteella afgaani oli jo tarkoitus karkottaa maasta, mutta että Bergströmiltä olisi jäänyt huomaamatta se, ettei päätös ollut vielä lainvoimainen.

“Näin ala-arvoista meno on tämän päivän Ruotsissa, valitettavasti. Ruotsin hallinnosta on tullut varsinainen leikkimökki”, kommentoi eräs käyttäjä sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Nordfront

8 KOMMENTIT

  • Ikävä kyllä Suomi on seurannut perässä jo pitkään. Oikeudessa on naistuomareita jotka “ovat ammattiymmärtäjiä” ja jotka kääntelevät asioita parhain päin sekä jättävät tuomitsematta selvät “talonpoikaisjärjellä todistetut” rikokset.

   Sama agenda on leviämässä nyt myös kuntasektoriin. Monessa kunnassa naisvaltaisuus on saanut miehet irtisanoutumaan joukolla. Pako kunnista yksityiselle puolelle on tätä päivää. Katsokaapa oman kuntanne työntekijöitä. Moniko mies on irtisanoutunut, vaikkapa vuoden sisällä? Ja montako naista on palkattu tilalle.

   • Kirkolliset piirit myös mukana; Eipä tarvinnut kuin katsoa Porin kirkkovaltuustovaalien kurkunkatkojaehdokkaan kotiseurakunnan, Teljän, sivuja. Keski-ikäistä tanttaa valtaosa, juurikin tällaisia kuoliaaksiymmärtäjiä.

  • Tyhmät, voimaantuneet ja jääräpäisen periksiantamattoman ahkerat naiset saavat tällä hetkellä Suomessa aikaan hirvittävää vahinkoa tekemisillään.

  • Henkisesti sairas. Tai kulttuurimarxistinen femakko. No, nehän ovat itse asiassa sama juttu.

  • Myös sellainen jonka oma äiti on uhrannut,pari sukupolvea ja se katsotaan normaaliksi.
   Eli juuri kuten Flyin’ Finn toteaa.

Comments are closed.