Koti Uutisia Ruotsalainen viikonloppu: räjähdyksiä, raiskauksia, ammuskeluja

Ruotsalainen viikonloppu: räjähdyksiä, raiskauksia, ammuskeluja

1

Villissä lännessä eli Ruotsissa on taas päästy yhden viikonlopun yli. Siihen sisältyi ammuskeluja, räjähdyksiä, raiskaus ja kuolemaan johtanut joukkotappelu.

Lauantaina Malmössä ammuttiin 19-vuotiasta miestä kerrostalon pihamaalla seitsemän aikaan illalla. Poliisi löysi panikoivan uhrin paikalta ja hänet toimitettiin sairaalaan. Alue eristettiin ja kaksi noin 20-vuotiasta miestä otettiin kiinni epäiltyinä murhan yrityksestä.

Helsingborgissa tapahtui joukkotappelu, joka johti yhden ruotsalaismiehen kuolemaan. Paikallisessa juhlatilassa oli käynnissä juhlat, kun tuntemattomasta syystä oli alkanut joukkotappelu, jossa käytettiin puukkoja ja keppejä. Poliisin tullessa paikalle he löysivät useita loukkaantuneita ja yhden kuolleen.

Yö jatkui Göteborgissa, missä heitettiin käsikranaatti ikkunan läpi asuntoon. Kohteena oli omakotitalo, jossa oli kuusi henkeä iskuhetkellä. Kukaan ei loukkaantunut, mutta talo kärsi suuria vaurioita. Iskun syy on tällä hetkellä epäselvä, sillä talon asukkailla ei ole esimerkiksi kytköksiä huumejengeihin tai tuleviin oikeudenkäynteihin. Myös itse alue on omakotitaloaluetta. Ketään ei ole otettu kiinni. Tapahtuma kirjattiin murhan yrityksenä.

Sundsvallissa tapahtui puoli viiden aikaan aamulla raiskauksen yritys, kun 30-vuotiaan naisen kimppuun hyökättiin tarkoituksena suorittaa raiskaus. Tekijä kuitenkin keskeytti teon ja poistui paikalta. 25-vuotias mies otettiin kiinni epäiltynä raiskauksen yrityksestä.

Myös Norrköpingissä tapahtui lauantaina raiskaus, josta on otettu kiinni kaksi henkilöä epäiltyinä. Tapahtumapaikkana oli kaupungin keskusta ja ajankohtana keskipäivä. Poliisi on kuitenkin melko vaitonainen aiheesta.

Sunnuntaina Malmössä räjähti jälleen kello 21 paikallista aikaa. Rosengårdin keskustassa sijaitsevan toimistotalon edessä oli räjähtänyt voimakas pommi, joka hajotti ikkunoita. Kukaan ei loukkaantunut räjähdyksessä. Rakennus sijaitsee noin sadan metrin päässä poliisiasemasta, johon iskettiin viime keskiviikkona pommilla. Ketään ei ole otettu kiinni epäiltynä.

 

Lähde: PT-media (1, 2, 3)

1 KOMMENTTI

  1. Ruotsissa sisällissota käynnissä, jossa taistelee tällä hetkellä vain tunkeutujat

Comments are closed.