Koti Uutisia Kotimaa Rotumuukalainen raiskasi lapsia Helsingissä, lähetti raiskauskuvia ystävilleen

Rotumuukalainen raiskasi lapsia Helsingissä, lähetti raiskauskuvia ystävilleen

4

Maahanmuuttokriittisen PT-median työryhmä selvitti, että Helsingin käräjäoikeudessa käsiteltiin viime viikolla rumaa monikulttuurista pedofiilivyyhtiä, joka muistuttaa suuresti Oulun tapauksia viime kuukausilta. 1986 syntynyt rotumuukalainen Hedayatullah Safi sai vankeustuomion kahdeksasta lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Safin tuomioon sisältyneet raiskaukset suoritettiin kevään ja kesän aikana 2018. Maahantunkeutujan uhrit olivat 14–15-vuotiaita tyttöjä, joihin raiskaaja otti yhteyttä sosiaalisen median kautta. Rotumuukalainen yritti järjestelmällisesti herättää luottamuksen tunteen tulevissa uhreissaan.

Safi onnistui houkuttelemaan useita monikulttuurisuuspropagandalla aivopestyjä tyttöjä luokseen, minkä jälkeen hän raiskasi nämä. Rotumuukalainen ilahdutti maahanmuuttajataustaisia ystäviään myös kuvaamalla raiskauksia ja lähettämällä rikostallenteita lähipiirilleen. Osa Safin ystävistä myös osallistui rikosten toteuttamiseen henkilökohtaisesti.

Rotumuukalaisen raiskaamat tytöt ovat kärsineet rikosten jälkeen muun muassa ahdistuksesta ja unettomuudesta. Mikäli Safi on ensikertalainen, pääsee hän saalistamaan suomalaisia lapsia jälleen jo alle kahden ja puolen vuoden päästä, jolloin hänen ehdoton vankeustuomionsa loppuu.

Lähde: PT-Media

4 KOMMENTIT

 1. Ja roskamediat pyrkivät pyyhkimään nämä sairaat matupedofiiliringit maton alle… koko ajan paljastuu lisää. Pitäkää huolta siitä, kenen kanssa lapsenne on tekemisissä.

 2. Näin käy kun eivät vanhemmat lapsiaan opasta lain. YLE uutisoi tänään että raiskauslait – varsinkiin lapsiin kohdistuvat – tiukentuvat. Sehän on juuri oikea ratkaisu ongelmaan. Niin, ja lisää poliiseja tietenkin tarvitaan. Vittu mitä touhua…

  • Se on pirullista typeryyttä kyllä, ettei puututa kaikkien ongelmien syyhyn ja juuren: juutalaiselta korkoa vastaan lainattavaan velkarahaan. Maastrichtin sopimuksella kiellettiin oma keskuspankkirahoitus.

   Nyt yritetään sitten taistella OIREITA vastaan, joka on tietysti yhtä tyhjän kanssa meille kansalle, mutta jutkuille ja heidän lakeijoilleen se on tuottoisaa bisnestä, vaikkakin järjessään vastaa hamsterin loputonta kipitystä pyöränsä sisällä.

   Poliisi jahtaa “vihapuhetta” eli totuutta. Rajat on auki, otetaan raiskareita, tappajia, “kiintiöpakolaisia” – mikään ei riitä! Lisää poliiseja? Mikä helvetin ratkaisu se on! Onko tämä nyt nähtävä kuten keittiössä, jossa tarvitaan aina sopivassa suhteessa sokeria ja suolaa; tarvitaan lisää rajoja auki, lisää raiskauksia, mutta samalla lisää valvontaa ja lisää kyttiä? Lisää islamisteja, lisää rajoja auki ja sitten ihmetellään MIKÄ MÄTTÄÄ? Voiko meillä olla enää edes mahdollisuutta pelastua…?

   Pois EU:sta ja eurosta. Rajat kiinni. Mutakuonot takaisin sinne mistä tulivatkin eli Ruotsiin. Järkeä ei saa tässä maassa käyttää. Liian järkevät ja yksinkertaiset ratkaisut ovat “rasismia”. Voihan helvetti…

   Ja tämä vielä: mutta kuka maksaa isojen ikäpolvien eläkkeet tulevaisuuden Suomessa? 5 000 000 apinaa tänne riehumaan ja raiskailemaan, sekö on ratkaisu? Miten olisi tuo mainitsemani irtautuminen EU:sta ja eurosta höystettynä rajojen sulkemisella? Voisimmeko hoitaa asiat kuntoon, jos meillä olisi oma raha ja pankki, emmekä olisi riippuvaisia ikuisesta (=mahdottomasta) kasvusta ynnä inflaatiosta?

   Jos joku edes puolivitsinä väittää irakilaisten, afgaanien, somalien ynnä muiden paskakasojen pelastavan tämän maan ja väestön, niin haistakaapa hevon vittu.

Comments are closed.