Koti Aktivismiraportit Aktivismiraportit 2019 Aktivismia Oulussa

Aktivismia Oulussa

4

Viikon 2 päätteeksi Oulussa järjestettiin Soldiers Of Odinien katupartiointia, johon myös PVL osallistui.

Koko maata kuohuttaneide nuorten tyttöjen raiskausten johdosta paikalle oli kokoontunut suuri joukko huolestuneita ja vihaisia kansalaisia. Paikalle olivat saapuneet myös Junes Lokka ja Tiina Wiik, jotka kuvasivat tapahtumaa livelähetykseen. Livelähetyksen voit katsoa täältä.

Itse katupartio sujui rauhallisesti. Poliittinen poliisi Oulussa ei potenut resurssipulaa tälläkään kertaa kansallismielisten katuaktivismin ollessa kyseessä, sillä rauhallista joukkoa seurasi koko kävelylenkin ajan useita poliisipartioita.

Katupartion aikana ohikulkijoilta saatu positiivinen palaute ja kannustus kertovat siitä, että tavalliset kansalaiset ovat kyllästyneitä ja vihaisia maamme tilasta. Turvapaikkaturismi ja sen tuomat haittavaikutukset ovat niin räikeitä, että jopa valtamedia on ollut pakotettu niistä uutisoimaan.

Surullisen kuuluisassa kauppakeskus Valkeassa poliisi ja järjestyksenvalvojat olivat varpaillaan, kun iso katupartioryhmä saapui ala-aulaan. Pienen puhuttelun jälkeen ryhmä sai jatkaa matkaansa raskaassa poliisivalvonnassa. Paikalla oli sattumalta myös STT tekemässä uutista Oulun tilanteesta.

Kokonaisuudessaan tapahtuma oli hieno osoitus siitä, että maastamme löytyy edelleen ihmisiä, jotka ovat valmiita toimimaan turvallisten katujen puolesta ja laittamaan oman nahkansa peliin eikä pelkästään tyytymään netissä huuteluun tai nyrkin puristeluun taskussa.

Turvalliset kadut.
Lapsille, nuorille ja naisille turvallinen Suomi.
Siinä on tavoite.
Tähän maamme “päättäjät” ei ole kyenneet.
Päinvastoin, tämän ne ovat tuhonneet.

Kiinnostuitko, haluatko mukaan toimintaan? Ota yhteyttä: oulu[at] vastarinta.com

4 KOMMENTIT

 1. “Laittamaan oman nahkansa peliin eikä pelkästään tyytymään netissä huuteluun tai nyrkin puristeluun taskussa”

  Tuossahan tuli kuvattua 99,9 % tällekin sivustolle ulostavista ressuista. Pitää varmaan vielä enemmän tehdä katupartioiden ynnä muiden porukoiden, sillä ei nyt hirveän vahvasti ole multikultiin ja sen lieveilmiöihin purrut aktivismi, vai kuinka? Ehkäpä sitten kun jonkun Odinin tai SVL:läisen lapsi tai vaimo rikastetaan, niin alkaa jotaan konkreettista tapahtuakin? Se jää nähtäväksi.

  SVL:n aktiivisen toiminnan ja näkymisen aikana Suomi on mennyt aina vain pahempaan suuntaan. Onko SVL epäonnistunut?

  • Mitä itse olet tehnyt surkuttelija?
   Siis muuta kuin provoillut?
   Puhut siis itsestäsi tuossa 99,9 prossassa?
   Jatka samaan malliin.
   Vässykkä.

  • Shlomo, sinun surkea provokaatiosi ei onnistu.

   PVL taas onnistuu lopulta, koska Totuus on meidän.

   • Mitä Leo (se vanha hinttari) on tehnyt asioiden eteen? Vieläkös on nuha vaivannut, että et ole päässyt aktivoitumaan?

Comments are closed.