Koti Uutisia Kotimaa Resurssipulan kanssa kouristeleva poliisihallitus kehottaa ruuhkauttamaan palvelunsa

Resurssipulan kanssa kouristeleva poliisihallitus kehottaa ruuhkauttamaan palvelunsa

7

Valtavasta resurssipulasta kärsivä Poliisihallitus kehottaa kansalaisia ruuhkauttamaan poliisin palveluita entisestään rikosilmoitus-tehtailulla. Poliisilla on hankaluuksia tutkia esimerkiksi seksuaalirikollisuutta, vaikka siitä olisi annettu suoria vinkkejä heille, mutta sosiaalisen median kommentoinnin tutkintaan vaikuttaa resursseja riittävän.

Poliisihallituksen torstaina julkaiseman tiedotteen mukaan sosiaalisen median ”häirinnästä” eli vastakkaisen mielipiteen esittämisestä tulisi tehdä rikosilmoitus mahdollisimman matalalla kynnyksellä. Myös erilaisiin verorahoitteisiin suojatyöpaikka-järjestöihin tulisi Poliisihallituksen mukaan ottaa yhteyttä, mikäli joku loukkaa sinua sosiaalisessa mediassa.

Lähde: Poliisihallitus

7 KOMMENTIT

 1. Pitäisikö tuosta nyt ottaa vaarin vaiko ei? Itse en Facjewbookia tmv. saastaa tosin harrasta, mutta voisihan sitä ilmoitella kaahareita ja muita rikollisia…

 2. Kunnpoliisi ei enää pysty kohta toimimaan niin kansalaisten on alettava toimimaan heidän sijastaan

  • Itse olen hoitanut jo pitkään kaikki probleemat itse. Poliisille lopetin soittamasta vuosia sitten, kun eivät koskaan saapuneet paikalle. Olen ajanut esim. kerjäläisiä ja muuta paskasakkia pois saastummasta parkkipaikkoja leireineen ynnä romuineen.

 3. Mitä mahtaisi tapahtua maamme virkakoneistossa, jos miiltantista äärivihevasemmistolaisesta silakkaliikeestä tehtäisiin tutkintapyyntö….

  Vai tapahtuisiko mitään?

  • Ei muuta kuin rikosilmoituksia tekemään silakoista, äärivasemmistolaisista ja muusta roskaväestä! Rikosnimikkeitä voisi olla häiriköinti, luvaton henkilörekisteri, vainoaminen, kunnianloukkaus, laiton uhkaus jne. Kannattaa tehdä myös lastensuojeluilmoituksia, koska tuollaisilla mielisairailla ei pitäisi lapsia olla ollenkaan!

 4. Niinpä niin, tiedän poliisimiehiä ja -naisia, jotka kiroavat alimpaan helvettiin poliisijohdon ja ministeriön idealistit ja suvakit. Mutta realismi on etusijalla kun työpaikka on säilytettävä ja perheen asuntolaina maksettava. Ei näitä tiedotteita laadi kukaan oikeaa poliisin työtä tekevä, vaan aivopesty idealisti. Valitettavasti tämä suvakkipoliisien porukka ja poliisijohdon idealistit pilaavat koko poliisikunnan maineen.

 5. Poliisia kannattaa häiritä tekstiviesteillä/WhatsApp-viesteillä, puheluilla sekä nettivinkeillä.

  Muistakaa käyttää VPN:ää tai TOR-selainta, kun netin kautta asioitte.

  Ehkä saataisiin vähennettyä poliisin lymyilyä tuolla teillä viemästä ihmisiltä ajokorttia 1 km/h-“ylinopeuksien” takia. Epätoivoiseksi on mennyt jo tämän kansakunnan sätkynukkejen tapa kerätä varpja paikkaamaan budjettialijäämää… Budjettimme kun on pelkkä keinotekoinen, itse-ehtoinen kansallinen itsemurha, sillä voisimme jättää EU:n ja EKP:n milloin tahansa.

Comments are closed.