Koti Uutisia Rasisminvastustaja raiskattiin monikulttuurisuustapahtumassa

Rasisminvastustaja raiskattiin monikulttuurisuustapahtumassa

10

Kesällä italialaisessa Reggio Emilian kaupungissa järjestettiin rasisminvastainen monikulttuurisuusfestivaali. Tapahtumaan osallistui runsaasti ei-valkoisia maahanmuuttajia sekä valkoisia antirasisteja.

Eräs tapahtumaan yhdessä poikaystävänsä kanssa osallistunut italialaisnainen sai tuntumaa monikulttuurisuuden varjopuoliin jouduttuaan pohjoisafrikkalaisen maahanmuuttajan Buojemaa Es Sahlyn raiskaamaksi. Nyt poliisi on saanut Sahlyn kiinni valvontakamerakuvien ansiosta.

Rikos tapahtui, kun raiskaaja kutsui kolmekymppisen pariskunnan yöksi hylättyyn rakennukseen, jossa majaili runsaasti afrikkalaisia maahanmuuttajia. Rasisminvastustajat luonnollisesti vastasivat kutsuun myöntävästi.

Kun seurue pääsi perille yöpaikkaan, muuttui tunnelma aggressiiviseksi. Toinen maahanmuuttaja uhkasi puukolla naisen sosiaalityöntekijänä toimivaa poikaystävää sillä aikaa, kun Sahly raiskasi naisen toisessa huoneessa. Myöhemmin mies onnistui soittamaan poliisille, mutta tekijät pääsivät pakenemaan.

Nyt Sahly on jäänyt kiinni ja hän odottaa syytettä italialaisessa vankilassa.

 
Lähde: Il Messaggero

10 KOMMENTIT

 1. Olispa kiva kuulla mitä tämä kommari tuumaa tämän kulttuurikäsittelyn jälkeen. Ei se vika raiskaajassa oo?

 2. Yksittäistapaus 😀 Millonkohan noi punavihreet kyldyyrinaiset vihdoin herää… Kalasataman AFA-leirissähän raiskattiin AFA-tyttö romanien toimesta pari vuotta sitten…

 3. Moro moro vain oikeistohenkiset ystäväiseni! Edustan itse sosialistista ajattelumallia. Mielestäni monikulttuurisuus ja sen ongelmia edistävä maahanmuuttopolitiikka ovat huono yhdistelmä. Suomen, kuten ei muidenkaan Euroopan maiden ei tulisi ottaa maahanmuuttajia huonolla kieliosaamisella, kulttuuritietämättömyydellä ja alhaisella koulutustasolla. Emme tarvitse enää yhtään syrjäytyjiä elämään työläisten rahoilla. Yrityksiä tulisi kansallistaa ja heikosti koulutettuja ulkomaalaisia voitaisiin käyttää valtion yrityksissä siivoajina tai muussa hanttihommassa. Jatkakaa te teidän vastarintaa, niin minä jatkan omaani!

  Terv. Sosialisti, ei vihervassari.

  • Perehdyppäs järjestön sanomaan ja mailmankatsomukseen ensin. “Oikeistohenkiset ystäväiseni”… En ainakaan itseäni tunnistanut tuosta aloituksesta.

 4. Mun mielestä toi Sahly ja sen kaveri pitäis molemmat teloittaa perinteiseen hyvään tapaan. Polvilleen ja niska/takaraivolaukaus esim. 9mm P 08 / P 38-
  pistoolilla. Sillä tavalla tulee nimittäin valmista.

 5. Siinähän näkivät miksi noita jamaleja ei kukaan kulmilleen halua pyörimään.
  Ironiasta huolimatta ei tuollaista kenellekään toivo tapahtuvaksi.

  • Multikulturistit eivät opi muuten kuin kantapään kautta, koska aivokapasiteettia ei riitä.

   Hyvinkin voi olla, että ei edes omakohtainen raiskaus opeta mitään raiskatulle multikyldyristille. Ei edes murha opeta yhtään mitään, sen verran hyvin on tehty aivopesu. Tämä tapaus todistakoon: http://en.wikipedia.org/wiki/Amy_Biehl

 6. Tätähän voi tietyllä tapaa verrata muutama vuosi takaperin Ruotsissa tapahtuneeseen sattumukseen, jossa rasisminvastustajat menivät maahanmuuttajalähiöön puolustamaan näitä ja tilanne eskaloituikin siihen pisteeseen, että maahanmuuttajat häätivät nämä kantaruotsalaiset rasisminvastustajat pois alueeltaan. Ei Jamalia kiinnosta sinun poliittiset näkemyksesi, vaan se että kuulut kantaväestöön, jota Jamal vihaa ja haluaa nöyryyttää.

Comments are closed.