Koti Artikkelit Kansanmurha Eteläafrikkalaiset varautuvat tilanteen pahenemiseen

Eteläafrikkalaiset varautuvat tilanteen pahenemiseen

3

Valkoiset eteläafrikkalaiset varautuvat vaikeisiin oloihin, jotka Nelson Mandelan kuolema saattaa laukaista. Mandelan tultua valtaan vuonna 1994 yli 3 000 valkoista maanviljelijää on murhattu ja viranomaiset ovat osoittaneet hyvin vähän mielenkiintoa tutkia tapauksia.

Suidlanders-organisaatio on jo kahdeksan vuoden ajan laatinut suunnitelmia ja toimintamalleja siitä, kuinka toimia, jos väkivalta eskaloituu: http://suidlanders.org/

RT:n raportti aiheesta:

http://www.youtube.com/watch?v=ZW_ynjehcOU

3 KOMMENTIT

 1. Multikyldyyri ja multietnisyys on kaikkien muitten rotujen ja kyldyyrien kanssa mahdollista paitsi mustien afrikkalaisten. Esim. Etelä-Amerikassa ei ollut mitään apartheidia intiaanien ja valkoisten välillä koska heidän kanssa eläminen oli mahdollista. Etelä-Afrikassa ja USA:ssa apartheid/segregation taas luotiin lähinnä turvallisuuden takaamiseksi valkoisille. Negroidit nyt on mitä on, eivät he tee sitä pahuuttaan, jotkut rodut nyt on vaan enemmän kehittyneitä kuin toiset.

  Mitä Etelä-Afrikan tilanteeseen tulee niin, mustien hyökkäys valkoisia kohtaan ja valkoisten häätäminen pois maasta olisi vain hyvä asia, valkoisen nationalismin kannalta euroopassa. Se tavallaan olisi ns. “wake-up” eurooppalaisille. Jokatapauksessa toivon että mitään ei tapahdu siellä.

  • Mitään herätystä ei tapahdu, vaikka kaikki valkoiset olisi murhattu tuolla jossakin, kaukana. Eurooppalaisten laajamittainen herääminen on mahdollinen vain ja ainoastaan, kun keskivertoeurooppalaiset saavat kokea kovaa kipua omakohtaisesti ja riittävän laajamittaisesti. Tämä kivuliaan heräämisen aika lähestyy vääjäämättä.

   Mutta mihin aatteeseen eurooppalaiset heräävät? Tuhoisia vaihtoehtoja on useita, ja Systeemi tarjoaa ne “vaihtoehtoina” ja “ratkaisuina”. Toivottavasti kansat heräävät kansallissosialistiseen aatteeseen, koska siinä on kansojen ainoa mahdollisuus pelastautua.

   • Samaa mieltä Leksan kanssa. Saksassakin heräämistä edelsi hyperinflaatio jolloin ihmiset maksoi leivästä kottikärryllisen rahaa, siis jos sitä rahaa oli ja nälkä oli todellinen. Nykyihmiset voivat vieläpä paeta ympärillä olevaa raiskaamista ja tappamista television keinotodellisuuteen. Kaikkienhan ei tosin tarvikkaan herätä.

Comments are closed.