Koti Uutisia Ulkomaat Ranskassa pelastushenkilöstölle luotiliivit

Ranskassa pelastushenkilöstölle luotiliivit

4

Ranskassa ensihoitajat, lääkärit ja sairaanhoitajat saavat luotisuojaliivit käyttöönsä. Ranskan suuremmissa kaupungeissa on jatkuvia mellakoita ja suuria “no-go-alueita”, joille virkavallan on haastavaa päästä. Edelleenkään ensihoitajia ei laiteta suoraan vaaraan, mutta he saattavat työskennellä riskialueilla.

Service d’Aide Médicale Urgente (SAMU) eli kiireellisen ensiavun järjestö julkaisi tiedotteen saatavilla olevista suojavarusteista. SAMU myös listasi useita erilaisia tilanteita, joihin ensihoitajien tulisi varautua suojaliivein. Näitä tilanteita ovat muun muassa terrorihyökkäykset, psyykkisesti sairaat ja hälytykset, joihin liittyy ampuma- tai pistovamma. Ensihoitajille on saatavilla myös kypäriä ja suojahansikkaita.

Viime vuonna äärivasemmisto heitti polttopulloja virkavaltaa kohti vapun mielenosoituksissa. Ranskalaiset palomiehet ovat myös kokeneet erilaisia hyökkäyksiä kuten sammutustyön yhteydessä tapahtuvia puukotusyrityksiä.

Lähde: Breitbart

4 KOMMENTIT

  1. Nämä (((EU)))-“ratkaisut” ovat kyllä hassuja.

    Sama kuin ulostuksen tarvetta tuntiessasi et menisikään vessaan, vaan paskoisit housuun ja sitten hajustetta suihkuttelisit spray-purkista aina tasaisin väliajoin ilmoille peittääksesi hajun.

  2. Se joka otti apinan kotiinsa raiskattiin. Rintaliivejä saatavilla,jos vielä yrittää.

  3. Ensin globalistit tuovat ongelmat maahan tehden niillä rutosti rahaa. Sitten ne myy suojavarusteita ja aseita kansalle tehden vielä enemmän rahaa. Ja lopuksi laajamittaisen konfliktin jälkeen ne rahoittavat ja jälleenrakentavat koko euroopan, tehden määrättömästi rahaa itselleen.

Comments are closed.