Koti Uutisia Ranskan tiedustelujohtaja: pakkomonikulttuurisuus voi johtaa sisällissotaan

Ranskan tiedustelujohtaja: pakkomonikulttuurisuus voi johtaa sisällissotaan

0
UK_Calvar
Patrick Calvar.

Terrorisminvastaiseen toimintaan ja kyberturvallisuuteen erikoistunut ranskalaisen tiedustelupalvelun johtaja Patrick Calvar kertoi Ranskan parlamentin komissiolle ennustuksestaan, jonka ei katsota olevan yleisesti hyväksyttävä: pakkomonikulttuurisuuden seurauksena saattaa olla sisällissota.

Sisällissodan uhka on Calvarin mukaan jo paljon varsinaisten terrori-iskujenkin uhkaa suurempi. Calvarin mukaan lisääntynyt terrorismin uhka ei johdu valkoisen yhteiskunnan niin kutsutusta “rakenteellisesta rasismista”, joka ajaisi eurooppalaisen valtamedian väittämän mukaan vähemmistöjä terroritekoihin. Hänen mukaansa tällaiset teot yleistyvät maahanmuuttajien eivätkä valkoisten vuoksi; Calvar esitti, että “ääriajattelu lisääntyy nyt kaikkialla maahanmuuttajien suorittamien raiskausrikosten vuoksi”.

Tiedustelujohtaja lisää, että Ranskassa yksikin terrori-isku voi johtaa laajempaan yhteenottoon “äärioikeiston” ja siirtolaisten välillä. Vastaavia varoituksia on kuulunut aikaisemmin esimerkiksi Britanniasta; toukokuussa uutisoimme entisen MI6-johtajan Richard Dearloven sanoneen, että EU:ssa muhii “populistinen kansannousu”. Saksassa turvallisuusasiantuntijat ovat puolestaan kertoneet liittokansleri Angela Merkelille avoimien rajojen politiikan radikalisoivan nyt maan perinteisesti poliittisen spektrin keskivaiheilla pysytellyttä keskiluokkaa.

Lähde: Magneettimedia