Koti Uutisia Israelin puolustusvoimien uusi päärabbi: “Ei-juutalaisten raiskaaminen on täysin sallittua”

Israelin puolustusvoimien uusi päärabbi: “Ei-juutalaisten raiskaaminen on täysin sallittua”

1

UK_Karim

Israelilainen hallinto nimitti vastikään eversti ja rabbi Eyal Karimin kyseisen valtion sotilaallisten joukkojen hengelliseksi johtajaksi. Karim tunnetaan rasistisista ja naisvihamielisistä lausunnoistaan, joissa hän juutalaisiin uskonnollisiin teksteihin tukeutuen on kommentoinut, että israelilaissotilaiden on sallittua raiskata ei-juutalaisia.

Rabbiinin lausunto julkaistiin jo vuonna 2002 juutalaisella kotisivulla. Hän oli tuolloin vastannut juuri kysymykseen: “Onko Israelin puolustusvoimien sotilaiden meidän aikanamme sallittua esimerkiksi raiskata tyttöjä taisteluiden aikana, vai ovatko sellaiset asiat kiellettyjä?”

Vastauksena tuli monimutkainen lausunto siitä, että “ihmisten identiteettejä pyyhkiytyy pois sotien aikana”, minkä vuoksi Karimin mukaan raiskaamisessa ei ole mitään väärää. Karim jatkoi, että juutalaisten pyhä kirja Toora nimenomaan sanoo sodan poistavan tiettyjä kieltoja seksuaalikäyttäytymiseen liittyen.

Eräs asia, mikä ei Tooran mukaan ole enää sodan aikana kiellettyä, on ei-juutalaisten naisten raiskaaminen. Lopuksi Karim huomautti vielä, että sodan aikana tärkeintä on ylläpitää joukkojen taisteluvalmiutta. Tämän vuoksi hänen mukaansa israelilaissotilaiden on siis sallittava “yhteisön parhaaksi” täyttää julmat mielihalunsa.

Vaikka Israelin hallinto on saanut osakseen terävää kritiikkiä Karimin nimityksen johdosta, moni on kommentoinut, että nimitys on täysin linjassa Israelin poliittisen kehityksen kanssa. Jokin aika sitten muun muassa Israelin puolustusministeri Avigdor Lieberman sanoi julkisuuteen, että “epälojaalit arabikansalaiset” tulisi hirttää.

Lähteet: Nordfront.se, Telesurtv.net

1 KOMMENTTI

  1. Samaisen tulkinnan mukaan koska “sodassa identiteetti muuttuu” juutalaisten ja 2+4 sopimusosapuolten tulee antaa kaikki anteeksi saksalaisille ja palauttaa heiltä keräämänsä rahat takaisin. Myös hoax-holokausti tulee todistaa pitämättömäksi koska sodassa identiteetti muuttuu.

    Ja kuten rabbi myönsi, myös juutalaisten raiskaaminen on sallittua. Tosin, epäilen löytyisikö löytyy joku joka haluaa seota heihin.Ehkä islamistit, mutta Kristityt eivät.

Comments are closed.