Koti Uutisia Aktivismi Ranskan juutalaiset pelkäävät keltaliivien “antisemitismiä”

Ranskan juutalaiset pelkäävät keltaliivien “antisemitismiä”

5
Keltaliivit tekemässä “juutalaisvastaista” quenelle-tervehdystä.

Ranskassa juutalaiset ovat yhä huolestuneempia niin sanottujen keltaliivimielenosoittajien poliittisista näkemyksistä. Jewish Telegraphic Agency ja The Jewish Chronicle kirjoittavat synkkään sävyyn mielenosoittajien “antisemitistisestä retoriikasta”.

Juutalaisen BNVCA-lobbausjärjestön johtaja Sammy Ghozlan totesi hiljattain, että keltaliiveihin kuuluu merkittävä joukko antisemitistejä, jotka puhuvat avoimesti teoriastaan “juutalaisista ja poliittisesta vallasta”.

Ranskassa keltaliivit ovat taistelleet hallituksen joukkoja vastaan, koska Rothschild-pankkiiri Emmanuel Macronin johtama hallitus pyrkii riistämään rehellisiä yrittäjiä ja palkansaajia järjettömillä veronkorotuksilla. Samalla Macronin oma pankkiirisisäpiiri nauttii nollaveroista kansainvälisen veroparatiisijärjestelmän ansiosta.

Juutalaislehdet ovat huolissaan siitä, että keltaliivit ovat tuoneet voimakkaasti esille Macronin Rothschild-yhteyden, sillä kyseessä on maailman tunnetuin juutalainen pankki. Mielenosoittajat ovat kutsuneet Macronia “juutalaisten huoraksi”, “juutalaisten sätkynukeksi” sekä “juutalaisten [ei ranskalaisten] presidentiksi”. Ghozlanin mukaan retoriikka on ollut juutalaisvastaista mielenosoitusten käynnistymisestä lähtien.

Lähteet: Jewish Telegraphic Agency, The Jewish Chronicle

5 KOMMENTIT

 1. Pelottavaa on, että antisemitismi on mahdollista verhota pankkikritiikin taakse. Tämä on ongelmallista sillä pankit usein nähdään negatiivisessa valossa eikä niihin kohdistuvaa kritiikkiä ole kielletty

  Ehkä tulisikin keksiä uusi kiellettävä termi ehkä jo hieman kuluneen antisemitismin lisäksi. Esimerkiksi antipankkiirismin kieltäminen voisi
  A) tehokkaammin torjua kritiikkiä pankkien johtoa ja kohtaan, tätä kautta mahdollisesti kitkien pois myös antisemitismiä sekä
  B) tukea vähemmistöjen oikeuksia; kuuluuhan “one percent of one percent” eli rikkaimmat rikkaimmista jo määritelmällisesti merkittävään vähemmistöön, sekä onhan vähemmistöjen suojelu oleellinen osa jo EU:nkin tehtäviä.

 2. Nyt kun vielä oli terrori-isku Strasbourgissa, niin luulen kunnon myrskyn tulevan Ranskaan.

 3. Ranskan juutalaiset? Mitä juutalaiset siellä tekevät??? Eikös heillä ole oma maa, jossa asua (olkoonkin, että se on maa, jonka ovat oikeilta omistajilta ryöstäneet).

 4. Macron on globaalieliitin kansikuvapoika. Kaikki kritiikki häntä, Goldman Sachs-pankkiiria, kohtaan osuu aina oikeaan.

  Keltaliivien mielenosoituksissa tiivistyy monta asiaa yhdellä kertaa. Macron perusteli polttoaineverojen nostoa ilmastonmuutostalkoilla. Tämä onkin selkeästi globaalieliitin valkoisiin maihin kohdistaman uusimman ryöstöretken kansalle kohdistettu alibi. ” Sinun pitääkin köyhtyä, koska ilmastonmuutos”. Ja taas, kuten jo edelliset 20 vuotta, vain valkoisten pitää tinkiä ja köyhtyä, kiinalaiset, intialaiset ja muut erittäin nopeasti vaurastuvat maat, saavat kaiken anteeksi ja millään ei ole mitään väliä.

  Kansa on, tietenkin, maksaja, sillä eliitti ei luovu mistään (ilman väkivaltaa). Mikään toimenpide, jota ilmastonmuutoksen varjolla tehdään, ei tunnu globaalipankkiirin loputtomassa vauraudessa, päinvastoin. Ja heille paikallaan pysyminenkin on suuri voitto, meidän köyhtyminen on heidän rikastumistaan. Mitä köyhempiä me olemme, sitä heikompia me olemme, sitä voimattomampia. Siksi ilmastonmuutoshysteria, sillä voidaan perustella loputtomat veronkorotukset, jotka käytetään maahantunkeutujien elättämiseen ja eliitin etuihin ja näin turvataan meidän elintasomme jatkuva lasku. Se on kaikki suunniteltua.

  Jos olisi aidosti kysymys “maapallon tulevaisuudesta” niin kuin meille kerrotaan, niin valkoisten maiden pitäisi aivan ensimmäiseksi lopettaa kauppa ns. kehittyvien talouksien kanssa, sillä jos jossakin lisätään päästöjä ja viis välitetään etiikasta yksilö- tai yhteiskunnallisella taholla, se on juuri näissä väkirikkaissa maissa. Mutta kukaan ei uskalla sanoa ääneen tätä ja niinpä me hieromme oman kansamme verotuksen tappiin ja muut nauravat koko matkan pankkiin.

  Keltaliivien suurin motivaatio on juuri tässä. Loputon elintason lasku, loputon dystooppinen saarnaaminen tulevasta elintason laskusta ja loputon virta mustia ja arabeja jakamaan muutenkin pienempiä resursseja.

  Vihollisemme tietää tämän hyvin ja valmistelee jo Bolshevikkivallankumousta 2.0. Nyt “proletariaatti” on “vähemmistö” ja “sortajia” olemme me. Sama kaava, sama metodi, sama massamurha tulossa, jos kansa ei herää.

  • Koko “ihmisten aiheuttama ilmastonmuutos” on absurdia, ja erityisen absurdia on ratkaisu jota juutalaiset keksivät: Maksakaa goyimit meille “päästökiinteöistä” ja sotkekaa luontoa edelleen puhtaalla omallatunnolla! Ja tyhmät uskovat tähän soopaan kuten Pyhään Holoko$tiiin, ja kiltisti maksavat ovelille kosher huijareille.

   Onneksi on joitakin tiedemiehiä ja -naisia, jotka vastustavat tätä huijausta. Kuten esimerkiksi tämä: https://youtu.be/M_yqIj38UmY
   Lyhyesti idea, pääteesit: Aurinko ei ole kiinteä aine, vaan muistuttaa nestemäistä palloa joka muuttaa muotoaan ja aaltomaisesti liikkuu/heiluu. 80% kaikista liikeista määräytyvät suuremmasta kahdesta allosta, joiden taajuus on lähellä toisiaan. Nämä kaksi aaltoa interferoivat (ilmiö nimeltä “beats”) ja Auringon aktiivisuus ja poispäin säteilevän energian määrä riippuu ko. aaltojen vuorovaikutuksesta (vektorien summa).
   Malli on testattu jo vuosia ja korreloi havaitun Auringon aktiiviteetin kanssa melkein täydellisesti. Mikäli malli todetaan oikeaksi (vielä vuoden verran): lähivuosina Maata odottaa kylmeneminen (pieni jääkausi) joka alkaa v.2020 ja pahimmat kylmyydet ja katovuodet ovat 2028-2032 (siis muutama vuosi peräkkäin!), jonka jälkeen lämpenee taas. Odotettavissa on paha katastrofi koska ei riitä ruokaa ihmisille ja kotieläimille eikä varastoja ole olemassa.

Comments are closed.