Koti Uutisia Ulkomaat Ranskalainen tuomioistuin jäädyttää Kansallisen liittouman taloudelliset tuet

Ranskalainen tuomioistuin jäädyttää Kansallisen liittouman taloudelliset tuet

6

Kansallismielinen puolue Kansallinen liittouma (Front National) on Ranskassa jo pitkään taistellut järjestelmää vastaan, jossa heitä puolueena yritetään hiljentää ja poistaa pelikentältä. Viimeisin isku puoluetta kohtaan on tuore tuomio, joka jäädyttää Kansalliselle liittoumalle maksettavat valtiolliset puoluetuet. Kyse on noin reilun kahden miljoonan euron tuesta, joka jää nyt puolueelta saamatta.

Puoluetta uhkaa nyt konkurssi, koska sillä on suuria määriä palkkoja ja muita kuluja maksettavina. Puolueen johtaja Marine Le Pen on tuominnut päätöksen demokratian vastaiseksi ja hän pyytää puolueen kannattajia osoittamaan mieltään päätöstä vastaan.

Tuomari motivoi tukien jäädyttämistä sillä, ettei niitä voi maksaa ennen kuin puoluetta vastaan kohdistuva toinen rikosepäily on saatu selvitettyä. Kyseessä on jo vuosia kestänyt väite Brysselistä siitä, että Le Pen olisi väärin perustein palkannut henkilökuntaa EU:n rahoilla. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan pystyneet esittämään konkreettisia todisteita tästä.

Le Pen kommentoi asiaa Twitterissä:

– Jäädyttämällä tukemme ilman tuomiota niin sanotussa assistenttijutussa tuomari on päättänyt antaa meille kuolemantuomion. Tavoitteena on salamurhata maan suurin oppositiopuolue. Tämä on ennennäkemätön isku demokratiaa vastaan.

Lähde: RT

6 KOMMENTIT

 1. Tämä on EU:n demokratiaa, sillä ei ole mitään tekemistä demokratian perimmäisellä tarkoituksella. Globalistien kanssa ei voi neuvotella, ovat sama asia kuin terroristit, globalisteja vastaan voi vain taistella. Tällä hetkellä globalisteilla on ylivoima, mutta kansallismielisillä on paljon vahvempi taistelutahto ja sinnikkyys. Maanpettureille on paskainen loppu.

 2. MArine le Pen ei ole muuta kuin globalistien ja sionistien asialla, pelkkää sumutusta nykyinen front national.
  Koko puolue lähti alamäkeen samalla sekunnilla kun Marine erotti isänsä puolueesta, koska se olisi haitannut merkittävästi hänen omaa “imagoaan” israelin lähettiläänä

  • Toisaalta, tämä on osoitus sinikkäimillekin kosher-nationalismin tukijoille, että he eivät tule koskaan kelpaamaan eliitille. Vain täydellinen takin kääntö globalistien mieliksi avaa tien eteenpäin politiikassa. Läpimätää järjestelmää ei ole mahdollista muuttaa demokratian tai parlamentarismin keinoin. Se on saatava romahtamaan.

   Ei ole ensimmäinen kerta kun sionistien rakentama järjestelmä kaatuu omaan mahdottomuuteensa, mutta tällä kertaa heidän pyrkimyksensä pysyä vallassa myös uudessa järjestelmässä (EU:n hajottua) on tiedossa.

 3. Tuomioistuimet eivät ole riippumattomia. Ne ajavat valtion asiaa.

  Ottamalla selkeästi poliittisen näkökulman päätöksiin istuva tuomari edistää omaa uraansa ja sosiaalista asemaa; saa uusia golfkavereita presidenteistä ja hallitsevan eliitin jäsenistä.

 4. Tuomioistuimet ovat juutalaisten vasemmistolaisten kulttuurimaxistien feministien ja anarkististen valkoisia rasistisesti kohtelevien korruptoituneiden pedofiilien hallussa, jotka vielä kuin makkarapötkön kiinnikäärien palvovat vielä saatanaa uhraten ryöstettyjen pikkulasten ruumiit tälle “menestyksen alttarille”, joka tosin kestää aikansa aivan kuten kanan lentokin.

 5. “Kyseessä on jo vuosia kestänyt väite Brysselistä siitä, että Le Pen olisi väärin perustein palkannut henkilökuntaa EU:n rahoilla. Viranomaiset eivät ole kuitenkaan pystyneet esittämään konkreettisia todisteita tästä.”

  Ai v*ttu että pisti vihaksi lukea tuo syyte/väite Le Peniä vastaan. Ei ole todisteita ja tuskin löydetäänkään ellei niitä tekaista.

  Voi olla että joudun tätä vielä katumaan, mutta pakko mainita, sen verta k*rpii tuo Le Penin syyttely: Voisin kertoa parikin tapausta, mitä tapahtuu, kun asialleen omistatunut ja lahjomaton rikostutkija suorittaa EUn sisäistä rikos-/korruptiotutkintaa ja löytää syyllisen. Löytää oikean syyllisen. Sattuu vaan niin, että se oikea syyllinen ei olekaan “sopiva” syyllinen ja niinpä… 😲 .. 😖 .. 🤯 .. 🤬 ja 💩

Comments are closed.