Koti Uutisia Sionismi Iso-Britannia saa uuden juutalaistaustaisen Brexit-ministerin

Iso-Britannia saa uuden juutalaistaustaisen Brexit-ministerin

2

Ison-Britannian entinen EU-erosta vastaava ministeri David Davis päätti hiljattain erota tehtävästään, koska hän ei ollut tyytyväinen hallituksen toimintaan ja neuvotteluiden etenemiseen. Hänen tilalleen nousee uusi niin sanottu Brexit-ministeri nimeltään Dominic Raab. Hän on juutalaistaustainen ja entinen Israelin ja arabimaiden välisten konfliktien asiantuntija.

Raabin tehtävä tulee maan globalistisen pääministerin Theresa Mayn mukaan olemaan maan EU-eron läpivienti. Mayn hallitusta on jo pitkään kritisoitu siitä, ettei se todellisuudessa edes yritä noudattaa kansan tahtoa erota EU:sta vaan pitkittelee päätöksien tekoa.

Lähteet: Yle, Wikipedia

2 KOMMENTIT

  1. Tera May on Ison-Britannian Angela Mekel, joka kumartaa juutalaisia ja antaa Ison-Britannian kansan hengen perijuonikkaiden ja umpi -kierojen juutalaisten käsiin.
    Iso-Britannia EI KOSKAAN tule eroamaan EU:sta vaan palaa takaisin tuohon ylikansalliseen järjestöön, jonka pääasiallinen agenda ja tehtävä on suorittaa Euroopan valkoisen “kristityn” rodun kansanmurha, se kuinka se tehdään on vain kuolemaan saakka kiduttavan henkisesti kieroutuneen pyövelin “työkalupakin” instrumenttaalinen valinta.
    Raha on se voima ja isänmaa, jota Euroopan saatanalle sielunsa myyneet johtajat tunnustavat kuolan valuessa suupielistä kuin lihakimpaletta odottavalla suurella koiralla.

Comments are closed.