Koti Uutisia Ulkomaat Ranskalainen palomies koomassa poliisiväkivallan jälkeen

Ranskalainen palomies koomassa poliisiväkivallan jälkeen

3

Poliisi ampui lauantain ”keltaliivien” mielenosoituksessa Ranskassa paikalla mieltään osoittanutta palomiestä päähän kumikuulalla. Ammuttuaan miestä kumikuulalla päähän poliisi jatkoi matkaansa, vaikka mies makasi maassa tajuttomana. Miehen apuun tulleet sivulliset huomasivat hyvin nopeasti, että hänen päässään oli vakava vamma.

Sivulliset saivat toimitettua miehen sairaalahoitoon, mutta hänen tilanteensa on vakava ja hän on koomassa. Miehen vaimo Cindy Beziade kertoo, että hänen aviomiehensä yritti paeta väkivaltaiseksi muuttunutta tilannetta, kun häntä ammuttiin.

Alla olevalta videolta voit katsoa tapahtuman.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Tämä jos mikä on omiaan tuhoamaan ranskalaisten kunnioituksen poliisia ja valtaapitäviä kohtaan. On siis osotettavissa kostoiskuja ja jatkuvia mielenosoituksia.

    Ei muuten mene varmaan aikaakaan kun Macron lähtee “lomalle” ja lomailee kuukauden jos ei kahta Ranskan rajojen ulkopuolella.

  2. Nyt vaaditaan enää reipas tönäisy yhteiskunnan perusteisiin ja touhu alkaa eskaloitumaan. Tsemppiä ranskalaisille, kovaa työtä tekevät ja aika kovalla hinnalla.

Comments are closed.