Koti Uutisia Kotimaa Rahaelitisti Satu Huber vaatii maahanmuuton moninkertaistamista

Rahaelitisti Satu Huber vaatii maahanmuuton moninkertaistamista

5

Talousrikosskandaaleista tunnetuissa Citibankissa ja Nordeassa kannuksensa hankkinut Suomessa asuva finanssielitisti Satu Huber vaatii Suomeen kohdistuvan maahanmuuton moninkertaistamista. Huberin hämäräperäistä toimintaa ovat vuosien varrella arvostelleet muun muassa Finanssivalvonta sekä Suomen hallitus.

Huber työskentelee nykyään työeläkeyhtiö Elossa, jonka edustajana hän kommentoi medialle suomalaisten matalaa syntyvyyttä. Huberin ratkaisu ongelmaan on radikaali.

Suomalaisten syntyvyys on laskenut ennusteitakin nopeammin hallituksen lapsiperhevihamielisen sosiaalipolitiikan sekä ydinperheajattelua halveksuvan kulttuuriteollisuuden vuoksi. Rahaelitisti Huber ei kuitenkaan tahdo puuttua syntyvyysongelman juurisyihin. Sen sijaan hän vaatii suomalaisten korvaamista muukalaisilla.

– Eläkejärjestelmän laskelmat perustuvat 17 000 henkilön suuruiseen nettomaahanmuuttoon. Jos syntyvyys pysyisi viime vuosien tasolla, tarkoittaisi se tarvetta kasvattaa nykyistä maahanmuuttoa merkittävästi, nykyisten laskelmien mukaan noin 2,5-kertaiseksi, Huber julisti Yleisradiolle.

Huber sai tukea myös muilta Yleisradion haastattelemilta rahaelitisteiltä. Kukaan ei kannattanut ajatusta lapsiperheitä tukevasta sosiaali- ja talouspolitiikasta; sen sijaan kaikki tahtoivat lisää maahanmuuttajia.

– Suomi tarvitsee lisää maahanmuuttoa, joka ainakin osin konvertoituu aktiiviseksi työtätekeväksi väestöksi, painotti Veritaksen Carl Petterson.

Eläketurvakeskuksen Mikko Kautto puolestaan kertoi Yleisradiolle, että nettomaahanmuuton tulisi kasvaa 6 000–7 000 hengellä ”nykyisestä noin 15 000 muuttajasta”.

Lähteet: Yle (1, 2), Kauppalehti

5 KOMMENTIT

  1. Sakeat on batikhäxornalla tuumingit, taisi iskeä mummokuume kun on savulihan perään.

  2. ”Kuinka te kehtaatte? Ja kyllähän te kehtaatte!” oli taannoin erään kansanpetturin heitto, joka sopii näihin finanssikeplottelijoihinkin.

  3. Tuolta siis näyttää korppikotka! Olen luullut “sen” olevan edes vähemmän “näköisensä”.
    Kyseinen ämmä on laitettava “eturiviin” samalle “kuurille”, eli antaa sitä samaa “lääkettä” kuin jota kuvotus tarjoaa tavallisille pienille ihmisille, jotka vain haluavat elää omaa elämäänsä, oman kodin, oman perheen, kouluttaa lapsensa, olla isovanhempia, eläköityä ansaitusti eläkkeellä, jolla voi elää kokematta taloudellista ahdinkoa, olla mukana lastenlastensa elämässä, käydä ulkomailla aktiivi-iässä ja eläkeläisenä, jos vielä terveys antaa myöten ja antaahan se useissa tapauksissa, koska kansallisvaltio, jota ei hallitse rahaeliitti vaan isänmaalliset poliitikot, jotka haluavat korkeinpana arvonaan palvella kansaa, jotka ovat hänelle sen poliittisen aseman suoneet – tällaisen yhteiskunnan rakentamat ja kehittämät terveyspalvelut ovat laadultaan ja hinnaltaan sellaista luokkaa, ettei yksikään lähtökohtaisesti jätetä sivuraiteille syrjään, vaan hoidetaan ja lääkitään lääkkeillä, jotka eivät maksa omaisuuksia ja yhteiskunta subventoi osan lääkekuluista niin, että ne, jotka eivät omaa syystä tai toisesta sellaisia taloudellisia varantoja, että voi ne kustantaa näkemättä nälkää tai joutumatta pikavippivelkakierteeseen vain siksi, että juutalaiset miljardöörit voivat mennä rinki tanssia niin, että pöllyää aina työtä tehneiden ja uutteruudellaan eteenpäin elämässään menneiden goiyimien haudoilla tallaten alleen ne hautakivetkin, jotka sama huijariverkosto myi ylihintaan sureville omaisille hieroskellen käsiään nähden tosiasssa vain ison nenänsä ja rahan hajun, joka siihen leijaili kuin haavoittuneen kauriin veri susilauman verenhimoisiin kuonoihin tietäen sen merkitsevän juhlaillallista julmassa kuolemanleikissä, joka kesti vain minuutin pari, sillä vain nälkä pakotti niin tekemään uhrilla julman leikkimisen sijasta.

Comments are closed.