Koti Uutisia Pohjoismaat Rakenteilla olevalle poliisiasemalle iskettiin Ruotsissa

Rakenteilla olevalle poliisiasemalle iskettiin Ruotsissa

3

Monikulttuurisessa Rinkebyn kaupunginosassa Tukholmassa on rakenteilla uusi poliisiasema. Uuden aseman tarkoituksena on parantaa poliisin toimintakykyä lähiössä, jossa rikollisuus on kukoistanut jo vuosia. Uuden aseman tulo lähiöön on tästä syystä herättänyt paljon vihaa rotumuukalaisten keskuudessa. Viha puhkesi tuhotyöiskuun maanantain ja tiistain välisenä yönä.

Kello 1.30 ryhmä naamioituneita miehiä tunkeutui rakennusalueelle portin läpi. Päästyään alueelle he alkoivat heittää kiviä ja ilotulitteita rakenteiden päälle. Miehet sytyttivät myös yhden paikalla olleista autoista tuleen. Poliisin mukaan he pakenivat paikalta heti tihutyön jälkeen. Koska kyseessä on tuleva poliisiasema, rakennustyömaa on suojaluokiteltu. Epäselvää on, kuinka rikolliset pääsivät alueelle ilman minkäänlaista vastustusta.

Poliisitalon rakennusprojekti on jo maksanut Ruotsin veronmaksajille kaksinkertaisen summan kuin mitä alun perin oli suunniteltu. Suurin syy tälle on ollut se, että rakentamiselle on ollut vaikeaa löytää rakennuttajaa, koska he ovat pelänneet lähiön asukkaiden mahdollisia reaktioita. Pitkien neuvottelujen jälkeen rakennusyhtiö NCC päätti ottaa projektin hoidettavaksi.

Nähtäväksi jää, kuinka paljon isku tulee maksamaan veronmaksajille lisäkuluina. Oletettavissa on, että alueella ainakin lisätään vartiointia.

Lähde: Nordfront

3 KOMMENTIT

  1. Kantsis noiden ruotsalaistenkin alkaa vaan ampumpaan takaisin, niin loppuis toikin pelleily. Ei tohon ole muuta ratkaisua enää.

  2. Ei “rikastajien” lähiössä mitään poliisia tarvita, kun “ei ole” rikollisuuttakaan. Nämä “aivokirurgit” ja “insinöörit” ajattelivat vain säästää veronmaksajien varoja tällä tempauksella.🙂 #kohtiunelmaa #allahisgreatest #valkoisetvittuun

Comments are closed.