Koti Uutisia Raju yhteenotto turvapaikanhakijoiden kesken Porissa – syyttäjä vaatii 3,5 vuotta ehdotonta vankeutta

Raju yhteenotto turvapaikanhakijoiden kesken Porissa – syyttäjä vaatii 3,5 vuotta ehdotonta vankeutta

4
Liinaharjan vastaanottokeskus Porissa.

Viime kesänä Liinaharjan vastaanottokeskuksessa Porissa vuonna 1986 syntynyt irakilaisturvapaikanhakija yritti tappaa kymmenen vuotta nuoremman maanmiehensä iskien tätä puukolla oikealle puolelle rintakehää. Veitsen koko 11-senttinen terä upposi uhriin ulottuen lääkärin mukaan vatsaonteloon sekä puhkaisten maksan 36 millimetrin matkalta.

Kolmas turvapaikanhakija tuli kuitenkin väliin, esti enempää puukoniskuja osumasta uhriin ja työnsi hänet pois huoneesta. Jälkeenpäin uhri meni veitsi mukanaan rikkomaan puukottajan vastaanottokeskushuoneen sisäikkunan heittäen mukin sen läpi. Hän huusi uhkauksia puukottajansa asuttamaan huoneeseen, rikkoi huoneen lukitun oven ja hakkasi irtonaisella pöydänjalalla oveen reiän päästäkseen huoneeseen sisälle. Veitsen terä katkesi irakilaisen hakatessa ovea.

Syyttäjä vaatii puukottajalle, vuonna 1986 syntyneelle irakilaiselle kolmen ja puolen vuoden ehdotonta vankeusrangaistusta. Vuonna 1996 syntynyttä uhria puolestaan syytetään törkeästä kotirauhan rikkomisesta ja lievästä vahingonteosta, joista syyttäjä vaatii yhteistä sakkorangaistusta. Satakunnan käräjäoikeus antaa päätöksensä kansliatuomiona myöhemmin.

 

Lähde: Satakunnan Kansa

4 KOMMENTIT

  1. Sotaa pakoon lähteneet lapsoset ne siellä vaan keppostelee. Kyllähän Pekka ja Kallekin. Valkoisen hetero-miehen syytä, kun ei heti rajalla antanut tarpeeksi discorahaa ja ohjannut kouluun oikeiden lapsien sekaan.

  2. Polttopilluisku turhapaikanhakijoiden paholaiskeskukseen olisi paikallaan…!

    • Hei, Onnea! Viimein jokin muukin idea kuin pumpum! Kyllä se siitä Erkki, ekana mieli kuntoon ja vireäksi niin sitten on helppo myös parantaa keho jotta ei ole nuha tärkeinä päivinä!

  3. Kylläpä heltisi vuosia kun keskenään puukottivat. Olisipa ollut joku suomalainen mies, jolla ei nyt muutoinkaan ole mitään arvoa nyky-yhteiskunnassa. Demla olisi katsonut irakilaisen syyllisen nähtyyän verta, siinä olleen jo sellainen “järkytys”, että puoli vuotta ehdollista alioikeudessa ja hovissa alentua 2,5 kk:teen ja päälle vielä yhdyskuntapalvelua sikäläisessä päiväkodissa tyttölasten “ohjaajana”.
    Tämän lisäksi valtamedia olisi hehkuttanut myötätunto-ohjelmaa tälle piru paralle sekä harjoittanut “tutkivaa journalismia” todeten feministi tyttöjen pyjamabileiden jälkeen asian olleen niin, että suomalainen valkoinen rasistimies oli aukonut päättään perin vihamieliseen ja alentavaan sävyyn muutaman kolmos kaljan huuruissa rikkinäinen verkkopaita päällänsä vielä virtsannut VOK:n rajamailla, joka voidaan katsoa raskauttavaksi asiainhaarain vallitessa jo perin epäkohteliaaksi ja nurkkakuntalaiseksi teoksi.

Comments are closed.