Koti Uutisia Itsenäisyyspäivän marssi alkaa kello 16.00

Itsenäisyyspäivän marssi alkaa kello 16.00

18

Itsenäisyyspäivänä Helsingissä järjestettävä marssi Kohti vapautta alkaa kello 16.00, kerrotaan tapahtuman Facebook-sivulla. Järjestäjät lupaavat tiedottaa lähipäivien aikana tarkan kokoontumispaikan, jonka kerrotaan sijaitsevan Helsingin keskustassa.

“Kohti vapautta on avoimesti poliittinen tapahtuma, joka vaatii Suomen itsenäisyyden palauttamista sekä vahvan kansallishengen uudelleenherättämistä yhteiskunnallisessa päätöksenteossa. Itsenäisyyspäivänä ei siis marssita ainoastaan menneiden polvien muiston puolesta vaan tulevaisuuden vapaustaistelijoiden kunniaksi!”, järjestäjät kertovat.

Marssin kotisivut: http://kohtivapautta.com/
Facebook-sivut: https://www.facebook.com/kohtivapautta
Mainosmateriaalia: http://kohtivapautta.com/index.php/2017/11/16/kohti-vapautta-mainosmateriaalia/

18 KOMMENTIT

 1. Entä jos on tyttö, ei kuulu Vastarintaliikkeeseen tai ajattele juutalaisista stereotyyppisesti vaan sionismista realistisesti, niin voinko osallistua marssille tietäen olevani kohtuullisessa turvassa, jos sellainen osapuoli, joka ei tarkista taustoja tai ole kiinnostunut tiedosta, erehtyy luulemaan minua rasistiksi sekoittaen antisemitismin ja -sionismin? Minä marssin Metsähallituslakia vastaan missä ikinä on tilaisuus, niin kysyn siksi.

  • Taidat olla bipolääriongelmista kärsivä fjällraven reppu selässä ajelehtiva itsemurhaa hautovan sopulilauman keskellä oleva stalinistivanhempien aivopesemä parasiitti.

  • Vastakkaisen mielipiteen omaksumisessa erityisesti teinit ovat mestareita. Kun varttuva ihminen vasta muodostaa omaa persoonaansa ja identiteettiään, juurikin ehdollistaminen tai ohjeita suoltava aikuinen ovat asioita, jotka saavat heidän pinnansa kireälle. Siispä tuota tunnetta välttääkseen he usein pyrkivät tekemään juuri päin vastoin kuin mitä heiltä siinä tilanteessa odotetaan, vaikka heidän sydämensä oikeasti sanoisikin, että ehdotettu vaihtoehto on todellisuudessa se kaikkein paras vaihtoehto.

   Kyseessä ei kuitenkaan todellakaan ole pelkästään teinien tapahtuva ilmiö. Vaikka se esiintyisikin vähemmän voimakkaana ja harvemmin, on ihmisille tavanomaista pyrkiä pitämään kiinni eriävästä, valtavirrasta poikkeavasta ajattelutavasta läpi aikuiselämän.

   Toinen syy ryhtyä eräänlaiseksi vastarannankiiskiksi saattaa kummuta itsevarmuudesta, jota henkilö tuntee tietyssä tilanteessa. Mikäli tunnet olosi epävarmaksi ja joku yllyttää sinua ottamaan riskin, tulet mitä luultavimmin toimimaan tavanomaisemmalla tai vähemmän valtavirrasta poikkeavalla tavalla.

   Vastaavasti toisinpäin tuntiessamme olomme itsevarmaksi, on meillä tapana harkita suuremman riskin sisältävää vaihtoehtoa paljon todennäköisemmin juurikin silloin, kun joku yrittää saada meidät valitsemaan turvallisemman tien.

   Siispä vastakkaiselle puolelle asettautuminen näissä tapauksissa ei yleensä määrittele sitä, kummalle puolelle ihminen lopulta asettautuu, mutta se kuitenkin todistetusti vaikuttaa suuresti siihen, kummalle puolelle henkilö kallistuu vahvasti tehdessään päätöstä.

  • Kukaan ei kysele marssijoiden mielipiteitä. Ainoa vaatimus on ettei sekoile marssin aikana. Kukaan ei voi taata kenenkään turvallisuutta 100%, mutta ei se ole ainakaan minua estänyt osallistumasta marsseille eikä sen puoleen muitakaan naisia.

   • En muista, että Pohjoismaisen vastarintaliikkeen tapahtumissa edes Ruotsissa (meininki on vähän eri kuitenkin siellä) olisi koskaan tapahtunut mitään haavereita naisille tai taka-alalla pysyville tukijäsenille. Eli 99,9% turvallisuuden voisi luvata. Kunhan ei tosiaan sooloile tai muuten käyttäydy täysin epäadekvaatisti, niin kaikki on hyvin. Mielenosoitus on kaikille avoin, eikä kukaan sielä tosiaan ala tivaamaan mitään ideologisia suuntauksia. Päin vastoin, isojen ongelmien setviminen tulisi olla nyt ensisijainen fokus kaikilla joten vähäpätöiset ideologiset erot tulisi heittää roskakoriin.

    • Korjaus, siis vähäpätöisten ideologisten erojen setviminen ja nahistelu tulisi sysätä sivuun.

 2. Katsokaa elokuva “Forever Pure”. Siinä Jerusalemin todelliset kasvot.

 3. Joulukin se tulla jollottaa. Ollaan kiltisti. Tontut kurkistaa ikkunasta.

 4. Tuona päivänä voi tapahtua mitä tahansa. Ja mikä kaikkein erikoisinta. Se ei ole suinkaan Vastarintaliikkeestä ja muista isänmaallisista kiinni, jotka haluavat kunnioittaa Suomen itsenäisyyspäivää 6.12. sillä ainoalla oikealla tavalla. Eli marssimalla / kävelemällä Suomen Lipun perässä lippulinnassa kunnioittaen menneiden sukupolvien työtä, niin rauhan kuin sodan työssäkin tehdystä työstä antamatta periksi millekään viholliseksi katsottavalle voimalle tuli se sitten rajan ulkopuolelta tai sisältä punakaartin sekä juutalaisten mädättäjien taholta, joiden molempien tahojen “unelma” on murskata itsenäinen Suomi ja sen terveesllä tavalla itsetietoinen kansakunta, joka katsoo oikeudekseen olla olemassa tässä maailmassa aivan siinä missä muutkin kansakunnat poisottamattomalla oikeudella ja enemmän kuin saavutettuna etuna läpi niin monesti vainotun historian.
  Ne, jotka valtion tai anarkistien (kohta yksi ja sama asia) taholta aikovat puuttua tähän juhlavaan kulkueeseen. Häpäisevät Suomen ja merkityksettömän itsensä, sillä nuo voimat ovat jo aikaa sitten vieneet itseltään kaiken henkisen ja fyysisen arvostuksen sekä jo itsekunnioituksensakin toimiessaan vieraiden isäntien rakki koirina palkkanaan välinpitämättämästi heidän eteensä heitetty luu pihan perille.

  • Jotkut hierovat jo käsiään odottaen kansalaisten väkivaltaista yhteenottoa, kuten ovat suunnitelleetkin. Tähän lankaan ei kukaan kansallismielinen marssija mene. Ikävää kun nämä kansaa hajottavat rotat saavat nauttia rauhassa linnanjuhlien antimista.

Comments are closed.