Koti Uutisia Sionismi Rabbit vaativat Trumpia avaamaan rajat pakolaisille

Rabbit vaativat Trumpia avaamaan rajat pakolaisille

5

Rabbeista, asianajajista ja puolestapuhujista koostunut lähetystö meni Amerikan kongressin luo toimittaakseen 1400:n rabbin allekirjoittaman vetoomuksen ”turvapaikanhakijoiden laillisten oikeuksien puolesta”. Vetoomuksessa vaaditaan hallitusta ottamaan ”moraalinen” linja siihen, miten maa kohtelee turvapaikanhakijoita.

Lähetystö tapasi kongressin edustajia samaan aikaan kun Trumpin hallinto oli asettamassa määräystä, joka rajoittaa pääsyn maan turvapaikanhakujärjestelmään niiltä, jotka eivät hakeneet suojaa muista maista ennen kuin he ylittivät etelärajan.

Vetoomuksen järjesti Hebrew Immigrant Aid Society (HIAS), jonka edustaja Rebecca Kirzner kuvasi vetoomusta ”vahvana ilmaisuna juutalaisyhteisöltä” ja kuinka se edustaa koko Amerikan juutalaisyhteisön omistautumista turvapaikanhakijoiden oikeuksien puolesta.

Lähde: Jerusalem Post

5 KOMMENTIT

 1. Siinäpä joukko jutkuja mielipuuhassaan. Siitä vaan kipinkapin Israeliin, jossa rajat on visusti kiinni, mutta kuvasta päätellen hämmentelevät mieluummin muiden maiden asioita.

 2. Ruotsiin tuli tuossa eräänä lähivuotena 160 000 päätä (väkiluku kaksinkertainen meihin verrattuna). Tuo on melkoinen määrä. Suomeen tuli 2018 80 000. 2015 ja 2016 olivat myös hurjia aikoja. Kiittäkäämme varsinkin PS:ää näistä. Älkää nyt enää, perkele, äänestäkö sitä sionistipaskaporukkaa.

 3. Junan alle tönimisiä täytyy saada kaikk’alle läntiseen maailmaan!

  Afrikkalainen “kulttuuri” on hieno juttu, hei.

  Ja toki nuo kiskokepposet ovat meidän syytä. Huonosti “kotoutettu” varmaankin.

  Meidän valkoisten heteroiden syytä on myös hinttien 200-kertainen HIV-ilmentymä tällä samalla “logiikalla”.

  Eli tottukaa junajäyniin, valkoisten, sivistyneiden maiden asukkaat!

Comments are closed.