Koti Uutisia Kotimaa 43 % perussuomalaisista vastustaa valkoisten suosimista työpaikoilla

43 % perussuomalaisista vastustaa valkoisten suosimista työpaikoilla

8

Taloustutkimus toteutti tänä vuonna “työsyrjintäkyselyn”, jossa mitattiin muun muassa eri puolueiden suhtautumista rotukysymykseen työpaikoilla. Ehkäpä hämmentävimpiä tulokset olivat sionistipuolue perussuomalaisten kohdalla, sillä puolue on pyrkinyt markkinoimaan itseään “maahanmuuttovastaisena” vaihtoehtona.

Taloustutkimus esitti kyselyssä väittämän: “Jos työpaikkaa hakee kaksi osaamiseltaan ja kokemukseltaan muuten tasavahvaa henkilöä, joista toinen on syntyperäinen vaaleaihoinen suomalainen ja toinen on tummaihoinen, työpaikka pitäisi antaa syntyperäiselle vaaleaihoiselle suomalaiselle.”

Vastausvaihtoehdot olivat: “Täysin samaa mieltä”, “Jokseenkin samaa mieltä”, “Jokseenkin eri mieltä”, “Täysin eri mieltä” ja “Ei osaa sanoa”. Erityisen penseästi valkoisten suomalaisten suosimiseen suhtautuivat finanssieliitin globalistipuolue Kokoomus sekä kulttuurimarxistipuolueet, kuten Vasemmistoliitto ja Vihreät.

Jopa perussuomalaisista negatiivisen vastauksen antoi 43 prosenttia vastaajista, joista 24 prosenttia suhtautui ajatukseen vieläpä jyrkän kielteisesti. Toisin sanoen suomalaisvastaisilla voimilla on puolueessa erittäin vahva jalansija.

Kysymyksenasettelussa ei edes viitattu ammattitaidottoman valkoisen suosimiseen ammattitaitoisen rotumuukalaisen kustannuksella, vaan kysymys perustui oletukseen kahdesta tasavahvasta vaihtoehdosta. 43 prosenttia perussuomalaisista ei siis tahtonut suosia suomalaista edes tasavahvassa valintatilanteessa.

Kulttuurimarxistit ovat uskaltaneet ajaa asiaansa huomattavasti perussuomalaisia rohkeammin, sillä “positiivisesta syrjinnästä” on pyritty tekemään salonkikelpoista politiikkaa kaikissa länsimaissa. “Positiivisessa syrjinnässä” työnantajia painostetaan suosimaan rotumuukalaisia valkoisten kustannuksella jopa silloin, kun valkoinen työnhakija olisi ammattitaitoisempi.

Perussuomalaiset eivät ole onnistuneet ajamaan poliittisia tavoitteitaan läpi, sillä heiltä puuttuu kokonaan vihollistensa rohkeus ja itsevarmuus. Puolue ei uskalla ajaa valkoisten suomalaisten etua.

Lähde: Uusi Suomi

8 KOMMENTIT

 1. Työntekijän valinta on usein hyvin monisyinen tehtävä. Väittämästä on jätetty pois esimerkiksi hakijan luonne ja muut henkilökohtaiset ominaisuudet. Tämän vuoksi henkilön vastauksesta väittämään “työpaikka tulisi antaa valkoiselle suomalaiselle, vaikka ehdolla olisi osaamiseltaan ja kokemukseltaan tasavahva tummaihoinen”, ei voi päätellä, että henkilö vastustaa valkoisten suosimista. Vastaajat ymmärtävät tämän ongelman ja siksi eivät ole voineet vastata myöntävästi. Perussuomalaiset vastustavat humanitaarista maahanmuuttoa ja haitallista maahanmuuttoa. Maahanmuuttovastaisuudeksi perussuomalaisten maahanmuuttopoliittisen ohjelman tiivistävät yleensä valtamediat, joiden mielipiteissä kaikenlainen maahanmuuton vastustaminen on vastenmielistä.

 2. Äänestäkää toki jatkossakin PS:ää.

  Kuinka monta jütküa pitää tulla ennen kuin menee jakeluun suomalaiselle?

  • Suomen Sisu hommasi jokunen vuosi sitten itä-Helsingissä olleeseen tapahtumaansa ruotsalaisen somaliämmän puhumaan. “Suomen tulevaisuus” tjsp. oli happeningin nimi osuvasti.

 3. Luulisi olevan itsestään selvää että valtio työllistää ensisijaisesti omat kansalaisensa ja vasta sitten ulkomaalaiset, mikäli työpaikkoja on jäljellä. Kyselyn tulosta voitaisiin myös käsitellä kantaväestöön kohdistuvana syrjintänä jossa ulkomaalaiset saavat erityisaseman kantaväestöön nähden. Valtaosa puolueista asettaa kyselyn mukaan ulkomaalaisen ihonvärin perusteella erityisasemaan.

 4. Kulttuurimarxistit paasaavat siitä, kuinka on vain yksi rotu, ihmisrotu. Silti samanaikaisesti valkoiset marxistit tiedostavat eri rotujen olemassa olon nostamalla kaikki muut rodut omansa yläpuolelle. He tiedostavat sen jo siinä kohtaa, kun huutavat rasisteiksi kaikkia, jotka noteeraavat eroavaisuuksia rotujen välillä. Jokainen meistä pystyy ja aika varmasti arvioikin vastaantulijan, että mitä rotua tai etnisyyttä tämä edustaa, vaikka muuta väittäisi. Suomalaiset tunnistavat omansa, kulttuurimarxisteille on pakonomaista tehdä vaikkapa somaleista ja sekaverisistä suomalaisia, vaikka eivät sitä ole.

  Yksi päivä töistä tullessa stadin keskustassa joku rotumuukalainen nainen tuli rasisminvastainen paita päällä kysymään minulta (vaaleahiuksinen sinisilmäinen suomalainen mies), että “puhunko suomea?”, kun halusi ilmeisesti minun osallistuvan tähän väestönvaihtokampanjointiin, niin vastasin vaan: “Yleensä suomalaiset puhuvat.” Ja jatkoin matkaa.

  • Whites are oppressors — non-whites are victims.

   But race doesn’t exist (just as sex doesn’t exist either, yet there are 57 different sexes at the same time) — yet lefties love racial diversity.

   And they celebrate the differences, because we’re all the same.

   So, let’s destroy diversity by mixing together — but only in white countries.

  • Valkoiset ovat sortajia, ei-valkoiset uhreja.

   Mutta rotuja ei ole olemassa (kuten ei sukupuoliakaan), vaikka vasemmistolaiset rakastavatkin rodullista diversiteettiä!

   Vassarit syleilevät ja juhlivat erilaisuuksiamme, sillä olemmehan me kaikki samanlaisia!

   Joten tuhotaan moninaisuus sekoittamalla yhteen, mutta vain valkoisissa maissa…

Comments are closed.