Koti Uutisia Pohjoismaat PVL:n tukholmalaisaktivisteja estettiin levittämästä liikkeen sanomaa

PVL:n tukholmalaisaktivisteja estettiin levittämästä liikkeen sanomaa

7

Lauantaina 4. elokuuta Vastarintaliikkeen tukholmalaisaktivisteja jalkautui kaupungin kaduille levittämään vaaliseteleitä ja vaalilehtisiä. Kaupunkia oli koko viikon ajan saastuttanut vuotuinen Europride, ja viikko tuli tapahtuman osalta huipentumaan Pride-kulkueen marssiin pitkin Tukholman katuja.

Aktivistit olivat suunnitelleet menevänsä Pride-kulkueen marssireitillä oleville silloille ja teille Vastarintaliikkeen tervettä sanomaa kantavien banderollien kanssa. Ensiksi aktivistit suuntasivat kuitenkin keskustaan, missä alettiin jakaa vaaliseteleitä ja pitää esillä banderolleja. Aktivistit päättivät jakaa sanomaansa homokulkueen vieressä, mutta poliisit ja järjestyksenvalvojat eivät tästä pitäneet. Heistä tulikin aivan hysteerisiä. Aktivistit ehtivät jakaa vaalilehtisiä vain hetken, kun poliisi jo ympäröi heidät ja kehotti aktivisteja menemään metroasemalle ja käymään siellä “dialogia” poliisin kanssa.

Aktivismista vastannut henkilö vastasi poliisille, että dialogi voitaisiin yhtä hyvin käydä siellä, missä he sillä hetkellä olivat. Aktivismista vastannut henkilö ja poliisi väittelivät hetken aikaa keskenään, kunnes poliisit alkoivat yhtäkkiä lyödä aktivisteja pampuilla. Pian aktivisteja makasikin maassa kädet selän takana.

Kun kaikki aktivistit olivat maassa, heistä muutamia pidätettiin ja loput otettiin kiinni. Kaikki viettivätkin ainakin seuraavat kuusi tuntia putkassa.

Lähde: Nordfront

7 KOMMENTIT

 1. Tätä helvetin sodomiittiroskaa on kestänyt koko kesän, hyi että tuo on oksettavan näköistä. Maanpetturikyttä jälleen kimpussa pamppuineen, mahtavat olla itsestään hiton ylpeitä, se päivä koittaa kun tilanne on toisin päin…

 2. Ruotsin “sankaripoliisit” taas ahdistelemassa ja pahoinpitelemässä kansalaisia. Globalisteja palvelevat maanpetturipoliisit pääsevät vielä katulamppuihin roikkuun.🙂

 3. http://www.msn.com/fi-fi ← Mielisairaita ovat “normaalin” (((median))) uutiset. Katsokaa jos uskallatte.

  »USKOMATON TARINA: kadonnut lompakko palasi omistajalleen 65 vuoden jälkeen»

  »ESPOOSTA ostetusta TV-tasosta paljastui RAHAKÄTKÖ»

  »TUURE BOELIUS [kuka?] TTK-kisaan — “Olisin voinut tanssia miehen kanssa” [jahas, se oli joku hinttari yllättäen]»

  »ELLI HALOO esittelee uutta HIUSVÄRIÄÄN»

  »30 asiaa joita et luultavasti tiennyt KYLIE JENNERISTÄ [kuka?]»

  »Montako saat oikein? 17 VISAISTA kysymystä RUOTSISTA»

  ja vielä henkilökohtainen suosikkini

  »Vanha isoisä valitteli hitauttaan kaupan kassalla — myyjän vastaus SAI KOKO KASSAJONON PYSÄHTYMÄÄN paikalleen»

  Taitaa olla täysin keksitty tuo viimeinen juttu, kuten myös tarinat ihmeellisestä TV-tasosta rahakätköineen ynnä 65 vuotta kateissa olleesta lompakosta. Helppoa on tuo mielisairas žüürnalismi. Jostakin sekopäitä noita leperryksiä löytyy kirjoittelemaan — ja jostakin porukkaa ostamaan & klikkaamaan niitä!

  • Hyvä on uutistaso! Jos ne ei oo noita roskauutisia niin sitte ne on valeuutisia!

 4. Ensi kerralla sateenkaripipossa ja ilman housuja perse värjättynä pinkiksi, niin poliisi vaan tervehtii ja toivottaa lycka till.

 5. Jos ja kun tällainen Suomessakin kohta yleistyy..minulla on loistava kasvomuisti ja kohtuullisesti kärsivällisyyttä 😀 Vastaavan tilanteen jälkimainingeissa tuolla tavoin käyttäytyvä virkamies päätyisi seuraavilla tasoitusvapaillaan kooman kautta letkuruokintaan 😀

 6. Ikävä katsoa tällaista kun gallupitkaan ei lupaa muutosta. Ruotsalaiset ja suomalaiset ei vaan ole elinvoimaisia kansoja; se on evoluutiota että heikot kansat kuolee pois.

Comments are closed.