Koti Uutisia Ulkomaat Trump rakentaa Amerikan infrastruktuuria juutalaisten ja ääri-islamistien rahastolla

Trump rakentaa Amerikan infrastruktuuria juutalaisten ja ääri-islamistien rahastolla

2

Yhdysvaltojen sionistipresidentti Donald Trump ei toistaiseksi ole lunastanut lupaustaan aloittaa Amerikan rapistuvan infrastruktuurin laajaa korjaus- ja laajennusprojektia. Nyt Trump hakee tukea hankkeelle rahastolta, jonka taustalla on juutalaisen kulttuurimarxisti Stephen Schwarzmanin finanssiyhtiö Blackstone sekä ääri-islamistivaltio Saudi-Arabia.

Trump ei ole yrittänytkään presidenttikautensa aikana haastaa Yhdysvaltoja hallitsevaa rahaeliittiä. Poliittisten nimitystensä ja julkisten hankkeiden myötä Trump on vain vahvistanut juutalaista finanssieliittiä, kuten Blackstonea ja Goldman Sachsia.

Trumpin infrastruktuurirahaston varoista puolet tulee Blackstonelta ja puolet Saudi-Arabialta. Ulkoistamalla rakennushankkeet sionisteille ja ääri-islamisteille Trump pönkittää entisestään näiden poliittista valtaa Yhdysvalloissa ja maailmalla.

Koska rakennushankkeita ei toteuteta kansallisella rahoituksella, tulee niiden synnyttämä taloudellinen hyöty valumaan sionisteille ja ääri-islamisteille tavallisten amerikkalaisten sijaan. Infrastruktuurin luovuttaminen ulkovalloille on myös valtava riski kansallisen turvallisuuden kannalta.

Infrastruktuurirahastoa varten pyritään kokoamaan yhteensä 40 miljardin dollarin potti. Rahan kerääminen alkoi tänä kesänä.

Lähde: Financial Times

2 KOMMENTIT

  1. Btw, tiedättekö miksi sionisteilla on sitä rahaa? Katolinen kirkko tuomitsi keskiajalla koron, mikä avasi juutalaisille tien pankkiireiksi. Heitä ja rättipäitä kun ei kirkkojen sanomiset tai turhat moraalikysymykset ole liiemmâlti häirinneet.

Comments are closed.