Koti Uutisia Kotimaa Putin mainitsi juutalaisen talousrikollisen Helsingissä

Putin mainitsi juutalaisen talousrikollisen Helsingissä

3
Browder ja suomalaistoimittaja Jessikka Aro.

Venäjän presidentti Vladimir Putin nimesi Helsingin-huipputapaamisen lehdistötilaisuudessa amerikanjuutalaisen liikemiehen ja talousrikollisen Bill Browderin henkilöksi, jota Venäjä olisi kiinnostunut kuulustelemaan. Asia liittyi väitteisiin Venäjän sekaantumisesta USA:n vaaleihin.

Puhe oli 12 syytteestä, jotka USA:ssa on nostettu Venäjän tiedustelu-upseereita vastaan. Putin sanoi tutustuvansa asiaan ja totesi maiden välillä olevan vuodesta 1999 tehokkaasti toimiva sopimus rikollisten luovutuksista.

Venäjän presidentin mielestä erikoissyyttäjä Robert Mueller voisi käyttää tätä ja pyytää Venäjää kuulustelemaan epäillyt. Putin totesi, että Venäjä voisi jopa sallia Muellerin edustajat mukaan kuulusteluihin. Putin jatkoi todeten, että tässä kohtaa tulisi olla vastavuoroisuutta USA:sta. USA:n pitäisi hänen mukaansa kuulustella henkilöitä, joita Venäjä epäilee rikoksista alueellaan. Tällaiseksi henkilöksi Putin mainitsi Browderin.

Browder on kommunistiseen perheeseen syntynyt juutalainen talousrikollinen, joka kannattaa aggressiivista sionistista ulkopolitiikkaa.

3 KOMMENTIT

  1. Nehän on kuin sisko ja sen veli. Talousrikollinen ja ylioppilas. Molemmat uriensa huipulla.

  2. Vai “Suomalaistoimittaja”, minä sanoisin tuomittu narkkari. Jotain J Aron moraalista kertoo se, että hän oli toimittamassa huumeita kuiville päässeille narkkareille, eli varmistamassa myynnin jatkumisen.

Comments are closed.