Koti Uutisia Kotimaa Lähes jokainen puoluejohtaja nostaisi Suomen pakolaiskiintiötä

Lähes jokainen puoluejohtaja nostaisi Suomen pakolaiskiintiötä

11

Suomen puoluejohtajista kaikki paitsi kaksi olisivat valmiita nostamaan Suomen pakolaiskiintiötä. Kiintiön nostamista eniten ajanut on kokoomuksen Paula Risikko. Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo kannattaa niin ikään määrien nostoa. Samanlaista kantaa löytyy kaikista muista puolueista paitsi sinisistä ja perussuomalaisista.

Orpon mukaan vain Jussi Halla-aho (ps.) ja Sampo Terho (sin.) ovat pakolaismäärien korottamista vastaan. Sinisten ja perussuomalaisten pakolaiskiintiön korotuksen vastustaminen ei kuitenkaan tee suurta vaikutusta Suomeen tulevien muukalaisrotuisten määrään, koska puolueet eivät ole tehneet juuri mitään, jotta rajat suljettaisiin myös maahan laittomasti tunkeutuvilta.

Suomi-Areenassa antamassaan haastattelussa Orpo myös paljastaa, että ainoa asia, joka on estänyt pakolaismäärän nostamisen tällä hallituskaudella, on se, että se oli kirjattu hallitusohjelmaan.

Lähde: Uusi Suomi

11 KOMMENTIT

  1. Ongelma on siinä kuka lopulta määrittelee, kuka on pakolainen. Määrittely pitäisi tehdä poliittisesti. Muuten todellinen valta siitä mitä tapahtuu siirtyy ja onkin siirtynyt poliittisen päätöksenteon ulkopuolelle.

  2. Toimitukselle huom. Orpon mukaan vain Jussi Halla-Aho ja Sampo Terho ovat pakolaismäärien korottamista vastaan, ei sen puolella.

  3. Sillä ei ole merkitystä otetaanko maahamme lisää matuja kiintiön tai kappalemäärän perusteella. Oleellista on se että jokainen matu vaikuttaa Suomen talouteen ja väkivääristymään haitallisesti. Ja kuten huomata saattaa, Persutkin laulavat EU:n lauluja. Meillä on monta eduskuntapuoluetta mutta kaikilla on sama agenda. Eikä kukaan uskalla vetää “hätäjarrusta”.

    Väittäisin että matuja on jo siinä vaiheessa liikaa kun ne näkyvät rikollistilastoissa. Ja ne on näkyneet jo pitkään. Siinä vaiheessa niillä ei ole mitään positiivista tarjottavaa yhteiskunnallemme. Ja väki alkaa toteuttamaan ikiaikaisia käytöstapojaan uudessa maassa. Toisaalta, yleisessä tiedossa on näiden matujen kohdalla pyhä sota, jota ne käyvät alkuperäisväestöä kohtaan. Se pitäisi Jussin ja Sammonkin tietää/ymmärtää.

    • »Meluisat ja vauhdikkaat leikit» — Somalit tekivät jo 90-luvulla suurimman osan maamme taskuvarkauksista, näpistyksistä ja anastuksista. Siis tarkemmin sanottuna aseman somalit. Se pieni määrä (vaikka jokainen somalipaska tässä maassa on liikaa!!!) EDES SUHTEUTTAMATTA KOKO MAAN VÄESTÖÖN. Miettikäähään sitä, perkele, niin isänmaalliset kuin mätäpäävasuritkin. Se pieni määrä absoluuttisesti rikostilastojen kärjessä. Siinä saa Hakim, Abdul, Mohamed ja Baboon painaa hommia ylitöinä, saatana. Helsinkiläinen poliisipamppu kävi kertomassa tämän 90-luvun puolenvälin jälkeen YLEllä K. Tervo -ohjelmassa. Oi aikoja, oi tapoja!

  4. Lopullinen tuho on lähellä. Parina viime vuotena on tullut yli 100 000 paskanaamaa per vuosi, eli viidesä vuodessa saadaan täten jo yli 500 000 kuraturpaa. Tämä on 10 % väestöstämme. Siis vain viidessä vuodessa. Tässä ei enää auta kuin lausua ne kuuluisat neljä kirjainta: APUA.

  5. Niin kauan kun Suomi on EU:ssa ja sitoutuneena Schengenin sopimukseen, emme pysty sulkemaan rajojamme kunnolla. Suomalaisuuden määritelmä on hyvin pystytty viime vuosikymmenenä hälventämään ja uhkana on, ettei sillä termillä ole kohta oikeaa kohderyhmää.

Comments are closed.